Şimdi Ara

Oyunu bırakan Arkadaşlar ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
1.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Yanlış yazmışım, 4-5 saate +4 yapılır yazacaktım Bu arada siz oyunu bıraktıktan sonra drops rate yükseltildi

İşte bende bundan bahsediyordum yoksa böyle birşey olmasa bizim bildiğimiz normal oyuna göre yapılamaz.Sonuçta dediğimiz doğru çıkıyor.

@NBA
    Kendini ele veriyorsun.Oyunu bilmiyenin sen olduğu belli ki daha oynadığın oyundaki gelişmeleri bile bilmiyorsun.Genel olan bir durum gibi bu brave olayını savunuyorsun.Ki burak arkadaşımızın yazım yanlışını bile doğru çıkarmaya çalışıyorsun.Ayrıca o saydığın ve övdüğün insanlarda normal birer kişi kendini bu kadar küçük görmemelisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

Yanlış yazmışım, 4-5 saate +4 yapılır yazacaktım Bu arada siz oyunu bıraktıktan sonra drops rate yükseltildi

İşte bende bundan bahsediyordum yoksa böyle birşey olmasa bizim bildiğimiz normal oyuna göre yapılamaz.Sonuçta dediğimiz doğru çıkıyor.

@NBA
    Kendini ele veriyorsun.Oyunu bilmiyenin sen olduğu belli ki daha oynadığın oyundaki gelişmeleri bile bilmiyorsun.Genel olan bir durum gibi bu brave olayını savunuyorsun.Ki burak arkadaşımızın yazım yanlışını bile doğru çıkarmaya çalışıyorsun.Ayrıca o saydığın ve övdüğün insanlarda normal birer kişi kendini bu kadar küçük görmemelisin.

erden baskasının 7/24 pc de bu oyunu oynamasını ben nie övim ? ve ben bunu ölesine espiri olsun diye söylemiştim tabikide 4 saatte 3 +4 brave yapılmaz. bu sölediğim şeyi ciddiye aldıysan... bilemiyorum yani

he bide benim büyüklüğümü tartışmayalım istersen, altında kalan olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Temmuz 2010; 0:37:06 >

• NBA Allah sana akıl versin kardeş. Saçma saçma konuşmalarınla şu bölümün içine ediyorsun. Kendi kendine saçmalıyorsun. Bizleri tahrik ediyorsun. Yazma daha iyi. Bölüm sessiz kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

quote:

@NBA

erden baskasının 7/24 pc de bu oyunu oynamasını ben nie övim ? ve ben bunu ölesine espiri olsun diye söylemiştim tabikide 4 saatte 3 +4 brave yapılmaz. bu sölediğim şeyi ciddiye aldıysan... bilemiyorum yani

he bide benim büyüklüğümü tartışmayalım istersen, altında kalan olabilir

Hala çocuk gibi aynı şeyi söylüyor.
    Oyunda neden ezik olduğunu hiç düşündünmü çünkü oyunu bilmiyorsun ve bu yorumlarında bilmediğini kanıtlıyor.Ayrıca senin büyüklüğünü tartışırken bir çok kişi gülmekten altında kalabilir çünkü komik bir durumdasın.

• Vah zavallı çocuk.İnsan bu kadar mı kıvırır.Daha ettiği 2 kelimeyi savunamıyor şaka maka diyor.2 lafı bir araya getiremiyen biri kendini büyük görmesi normal kızmamak gerek.Espiri olarak söylediği şeylere bakın hele.Acıyorum vallaha bunun gibi çocuklara iyi davranılmalı ne diyeyim.
  • Beyler karışmayın,Çocuktur hayal kurması doğal.Hayallerini yıkmayın,he kardeşim imkansız diye birşey yoktur istersen havada durursun,şimdi git pembeliyi indir sen
  • Arch Enemy`
    burnaldinho
    EvrimDışı
    Ottoman_PoweR

• quote:

Arch Enemy`
    burnaldinho
    EvrimDışı
    Ottoman_PoweR

Keşke zamanında da bize böyle he he deyip geçseydin,o kadar uzun ve saçma yorumlarla bu kadar rezil olmazdın.
  • quote:

quote:

Arch Enemy`
    burnaldinho
    EvrimDışı
    Ottoman_PoweR

Keşke zamanında da bize böyle he he deyip geçseydin,o kadar uzun ve saçma yorumlarla bu kadar rezil olmazdın.

senin anlayış kapasiteni... hazımlarımdaki zekaya bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 5 Temmuz 2010; 21:09:15 >

• Veren olcağını sanmıyorum arkadaşım emek işi sonuçta.

Bu arada NBA01 seni BURAYA alalım..
  • quote:

quote:

quote:

Arch Enemy`
    burnaldinho
    EvrimDışı
    Ottoman_PoweR

senin anlayış kapasiteni... hazımlarımdaki zekaya bak

Benim anlayış kapasiteme laf eden ileri zekalıya bak.Daha önünü göremeyen,oynadığı oyundan gram anlamayan ama burda artizlik yapan bebe kendini böyle savunur anca.Şimdi yorumunu açıkla desem açıklayamıcan ama beni anlamamakla suçluyon.Böyle bir bebesin işte.

• quote:

oyunu bilmeyen sizsiniz gibime gelio :/ ben 1 saat veya daha az bi sürede 1 +2 brave yaptim. oda üstte yazdığım gibi 2 dk muda git felan off cnm sıkıldı 5 dk pvp yap falan felan ve Devasız.

1 Saat = 1 +2 Brave

4 +2 Brave = 1 +4 Brave

4 saat = 1 +4 Brave

galiba siz oyunu bilmiosunuz. yada oynamaya oynamaya db nin ne kadar kolay olduğunu unutmuşsunuz.

@FromHeLLHiLL: moruk sende biraz abartmışsın 4 saat 3 +4 :D hayvan gib kassan 4 saatte 1 +4 brave bide +3 brave yaparsin ama bi iğer yöndek bakarsak mesela oyunda RebornII, Lopezzo,Aaii veya Wolfaith gibi insan demeye bin şahit isteyen varlıklar olunca senin dediğin biraz doğru çıkıyor.

@Ottoman_PoweR: sen yine artistik takıl adamım. yok davesi tanıamsam yok delikanlı felan ben gördüğüme inanırım ve gördüm. orda burda drop kasarken. he bide sen kendini galiba avatarındaki amca ile karıştırdın fazla kaptırma kendini yazık olur sonra

Senin ben matematik hocanı ya bu nasıl bir mantıktır ya oran orantı kurarak yaşıyor adam resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrTrmn

quote:

oyunu bilmeyen sizsiniz gibime gelio :/ ben 1 saat veya daha az bi sürede 1 +2 brave yaptim. oda üstte yazdığım gibi 2 dk muda git felan off cnm sıkıldı 5 dk pvp yap falan felan ve Devasız.

1 Saat = 1 +2 Brave

4 +2 Brave = 1 +4 Brave

4 saat = 1 +4 Brave

galiba siz oyunu bilmiosunuz. yada oynamaya oynamaya db nin ne kadar kolay olduğunu unutmuşsunuz.

@FromHeLLHiLL: moruk sende biraz abartmışsın 4 saat 3 +4 :D hayvan gib kassan 4 saatte 1 +4 brave bide +3 brave yaparsin ama bi iğer yöndek bakarsak mesela oyunda RebornII, Lopezzo,Aaii veya Wolfaith gibi insan demeye bin şahit isteyen varlıklar olunca senin dediğin biraz doğru çıkıyor.

@Ottoman_PoweR: sen yine artistik takıl adamım. yok davesi tanıamsam yok delikanlı felan ben gördüğüme inanırım ve gördüm. orda burda drop kasarken. he bide sen kendini galiba avatarındaki amca ile karıştırdın fazla kaptırma kendini yazık olur sonra

Senin ben matematik hocanı ya bu nasıl bir mantıktır ya oran orantı kurarak yaşıyor adam resmen.

imam osurursa cemaat s*çar derlerya sen cidden sorunlusun, sırf bu ileri zekalı varlıklara yalakalık yapmak için " bakın bende nba01 e laf atıyorum " dercesine yaptığın aptalca seyler beni güldürüyor anca. burda sana karışan olmadı, o yüzden adam ol otur aşağı, yorum yapacaksan yap ama böle baskalarına yalakalık yapmak için bana laf atmaya çalışma, sana bişi diyen yok ama kasınmak istiyosan itinayla kaşınılır dediğimi anlamışsındır umarım.

ve erden sana gelince hala söyliyecek laf bulamadığın için papağan gibi hep aynı şeyi yazıoyrsun ve o yazdığında saçma zaten.

NOT: OYUN BİLGİMİ VE TÜRKLER ARASINDA EN İYİLERDEN OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR. TARTIŞMAYA GEREK YOK. YANİ KISACA...

"SHOW YAPMA EVLAT BABA YORGUN"

• quote:

quote:

quote:

1 Saat = 1 +2 Brave

4 +2 Brave = 1 +4 Brave

4 saat = 1 +4 Brave

imam osurursa cemaat s*çar derlerya sen cidden sorunlusun, sırf bu ileri zekalı varlıklara yalakalık yapmak için " bakın bende nba01 e laf atıyorum " dercesine yaptığın aptalca seyler beni güldürüyor anca. burda sana karışan olmadı, o yüzden adam ol otur aşağı, yorum yapacaksan yap ama böle baskalarına yalakalık yapmak için bana laf atmaya çalışma, sana bişi diyen yok ama kasınmak istiyosan itinayla kaşınılır dediğimi anlamışsındır umarım.

ve erden sana gelince hala söyliyecek laf bulamadığın için papağan gibi hep aynı şeyi yazıoyrsun ve o yazdığında saçma zaten.

NOT: OYUN BİLGİMİ VE TÜRKLER ARASINDA EN İYİLERDEN OLDUĞUMU HERKES BİLİYOR. TARTIŞMAYA GEREK YOK. YANİ KISACA...

Birilerine yalakalık yapacağım diye senle konuşup seviyeyi düşürmek değmez saçma sapan bir mesajın var görmüyor musun resmen oran orantı kurarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun ki seninde birilerine yalakalık yaptığın açık ki konuyu açan sen olmadığın halde açandan daha çok savunuyorsun madem onlarla tartışmak istemiyorsun neden görmemezlikten gelmiyorsun blokla adamların mesajlarını görme çok mu zor bir şey bu.Ama olan oldu sonunda onlardan geri zekalı olduğunu kabul ettin.

• Bebe kendini avutuyor yaLan sen bana o mesajın ne anlama geldini söyle sonra benim anlayış kapasiteme laf et.Benim söyliyecek çok lafım var ama sadece insanlar üzerinde işe yarıyor malesef.Burdaki ezikliğini de Mrtrmn nickli arkadaştan çıkarmaya çalışmışsın zaten..Burada apaçi sözleri yazarak artizlik mi yapıyorsun.Senin oyundaki bilgin burada belli oldu işte ne kasıyorsun daha kendi emeğinle bir brave yaptınmı acaba süresini saatini bilesin.Türkler arasında en ezik kişi sensindir hatta.

• quote:

quote:

quote:

1 Saat = 1 +2 Brave

4 +2 Brave = 1 +4 Brave

4 saat = 1 +4 Brave

Hala kendini büyük görüyorsun anlamıyormusun pc başında bayılıp klavyenin üstüne düşsen şimdi ki halinden daha iyi oynarsın.Oyunculuk bilgin bu kadarken bu havalanma zaten küçük bir çocuk olduğunu gösteriyor hala neyin kavgasını sürdürüyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

Veren olcağını sanmıyorum arkadaşım emek işi sonuçta.

15 yıldır aynı espri yenilik getir artık kendine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.caner

quote:

Orijinalden alıntı: 0nuR^^

Veren olcağını sanmıyorum arkadaşım emek işi sonuçta.

15 yıldır aynı espri yenilik getir artık kendine.

Doğduğundan beri bu espriyi yapıyorum demek

• BOŞUNA UĞRAŞMAYIN SİZDE BİLİYORSUNUZ KRAL BENİM
  • quote:

BOŞUNA UĞRAŞMAYIN SİZDE BİLİYORSUNUZ KRAL BENİM

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.