bende bende bırakıyorum dual +8 mirage +7 shel set +1 kekuri ring ve +9 takılar
nasıl bırakıyorum amacım kendimi banlatarak oyunu bırakmak +8 mdleri +9 a basmayı deniycem shelleride de+8 e sona kendime fp +8 set yapcam +10 horn yapcam kurcam kospu 70 e kasacam lvl 65 nerde banlanırsa orda bırakcam oyunu 8 milyar para var yukarda dediklerimi yaptıktan sonra paraları dagıtcam ama Türklere değil yabancılara
Bencede artık ben bu dupecilerden bıktım bulursam eyer yöntemini yaparım bundan sonra xgenonda lvl 59ken czde pk yapıyodum düşünün 59lvl master açık deil 1000ap ile pk şuan 62lvlim adam kesemiorum herkez shelli dolanıyo herkez çok sağlam oldu nasıl oldular die sorarsan bunun tek bir cvbı var dupe benim 59dan 62 olmam en fazla 1hafatamı almıştır 1hafta içinde hadi 1 yada 2 kişi sağlam oldu bütün serverdakiler nasıl oluyor artık kafayı yicem ya oyunu bırakacam yada dupeyi bulup bende yapacam. Nese yeter bu kadar.
hangi server miş bu bööle herşey ateş pahası şimdi iş ters döndü yukarda 20 Milyar para gitti dion burdada bana 200gb ı tutacak itemler ve fiyatlarını yazıyorsun.. O zaman bu forumda kaç 200gb lar gidenler var sen para yaptım gitti dedin..Neyse banlanmışsın zaten
quote:
Orjinalden alıntı: FIREDRAKE
200 GB NASIL YAPILIR BİLİYORMUSUN?
İLK BAŞTA CLANIMDAN ARKADAŞLARIMDAN BORÇ ALARAK TİCARET YAPTIM...
Bİ TOPLA BAKALIM KAÇ GB YAPIYOR VE BUNLARIN HEPSİ DUPE ÇIKTI..
DAHA SONRA Kİ AY BU DUPE ÇIKAN MALLAR YÜZÜNDEN ARKADAŞLARIMA VERDİĞİM ZARARI KAPATTIM VE ONLARA GERİ ÖDEME YAPTIM HEM DE FAZLASIYLA...
İNANDIRICI GELMESEDE HEPSİ GERÇEK...
BABA ADAMSIN HELAL OLSUN YÜRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ BEEEEEEEEE
Tebrikler kardeşim bende bıraktım silkroad kasıyorum artık; 3. gün ve girmedim knighta girmicemde satılık 3 char var 61 Mage beramus ; 61 rogue cypher ; imzamdaki char ; dahasıda var ama gizli sorularını deiştiremiorum... İçinde türkçe karakter var ondan sanırım Elimde patladı bu charlar
ben bir aydır oynamıyorum knighttı bıraktım diyebilirim şimdi counter strake oynuyorum daha zevksiz geliyor ama olsun bağımlıılık yapmıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme