Şimdi Ara

Oyunu flame yapmadan nasıl oynuyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bütün takımı pingler dahil muteliyorum.Böyle yapınca oyun oynarken chatin olduğunu bile unuttuğum oluyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeşil ok un çözümünü geliştiriyorum

1234567

Qwer

Df

Sadece bu tuşlar kalsın böylece hem skill totem ve summoner spell lerini kullanabilirsin ve de küfür etmezsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna euw'te başladım, oradayım hala da. Bir kez 14 gün ban yedim çünkü ciddi ciddi hak etmiştim hakaretlerimle. O bandan sonra takımıma bir adam gelmişti, ben baya kötü başlamış olmama rağmen pozitif konuşarak beni oyuna geri bağlamıştı, nitekim geriden gelip kazandık da o maçı. Halbuki hiçbir şey denmese bile kendi kendime motivasyonumu yitirmiştim. Bana orada sövseler belki karşılık verirdim, belki ban yemeyi göze alamayarak oyunu salar kızla mesajlaşmaya falan başlardım.

Anladım ki kötüye giden adama sövüp saymak, düşene bir tekme daha vurmaktan fazlası değilmiş. Bilerek saçmalayan biri haricinde çoğu kişi oyuna geri kazandırılabilirmiş. Önceden de çok söven biri değildim lakin, bu olay üstüne baya düşünüp tamamen bıraktım. En fazla ping spamlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: XXX Tentacion

Oyuna euw'te başladım, oradayım hala da. Bir kez 14 gün ban yedim çünkü ciddi ciddi hak etmiştim hakaretlerimle. O bandan sonra takımıma bir adam gelmişti, ben baya kötü başlamış olmama rağmen pozitif konuşarak beni oyuna geri bağlamıştı, nitekim geriden gelip kazandık da o maçı. Halbuki hiçbir şey denmese bile kendi kendime motivasyonumu yitirmiştim. Bana orada sövseler belki karşılık verirdim, belki ban yemeyi göze alamayarak oyunu salar kızla mesajlaşmaya falan başlardım.

Anladım ki kötüye giden adama sövüp saymak, düşene bir tekme daha vurmaktan fazlası değilmiş. Bilerek saçmalayan biri haricinde çoğu kişi oyuna geri kazandırılabilirmiş. Önceden de çok söven biri değildim lakin, bu olay üstüne baya düşünüp tamamen bıraktım. En fazla ping spamlıyorum.

Çok duygulandım ve ibret aldım hocam

• Ana bacı asla katmam ama cinnet geçirince fütursuzca sövdüğüm oluyor.

• Milleti susturduktan sonra attığın mesajlar görülmüyor sanırım :/ ben içimi boş mesaj bölümüne küfür ederek rahatlatıyorum valla

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

Yeşil ok un çözümünü geliştiriyorum

1234567

Qwer

Df

Sadece bu tuşlar kalsın böylece hem skill totem ve summoner spell lerini kullanabilirsin ve de küfür etmezsin

Diğer tuşları nasıl devreden çıkarıyoruz hocam chatte ?

• Başarılıyor değil başarıyor.

• /mute all

• Klavyeden tuşları söküyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.