Şimdi Ara

Oyunu Nereden İndirecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ben KO Bagımlısıyım Az Buz Sıkıldım WOW Oynıyacam Bir Süra Download Linkini Verirmisin Ve Hakkında Bilgi??

• acil cvp plsbir an önce down. linkini 7ybeklıyorum
  • paralımı oyun bu arada flood yapmadım noo ban pls :D
  • download linki yok 40 YTL verip alman lazım, üstüne bi de aylık yaklaşık 25 YTL ödemen lazım.
  • rehber var canım yukarda bi okusan hadi onu geçtim ko bagımlısıysan aşar bu oyun seni
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoGoS_

paralımı oyun bu arada flood yapmadım noo ban pls :D

bişe dicem kavga çıkcak gene. neyse...
  • ya adama ne kiziyorsunuzki altustu link istemis

al kardesim burdan uye ol sonrada download et:

https://signup.wow-europe.com/trial/10dayfreetrial.htm

saka bi yana bu sadece 10 gunluk free trial...
    10 yetmezse sana abilerinin soyledigi gibi parayi basacan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mUgreMoN -- 4 Ocak 2007; 18:41:05 >

• bende knight ı bıraktı geldim hakkaten k.o ya kıyaslanmıycak kadar güzel bir oyun grafikleriyle görevleriyle ve hile olmamasıyla ki bence bu en büyük etken...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoGoS_

Arkadaşlar Ben KO Bagımlısıyım Az Buz Sıkıldım WOW Oynıyacam Bir Süra Download Linkini Verirmisin Ve Hakkında Bilgi??

canım kardeşim,Düzenle adlı butonu kullan lütfen,2. cevabın 5dk sonra gelmiş,ne bu acelen?

oyun hakkında bilgiyi diğer topiclere bak ve rehber e göz at.
    wow u da torrent yoluyla indirirsin.forumda nerdeyse 5 kere yazdım bunuaramayı kullan lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killerdevill -- 4 Ocak 2007; 19:03:44 >

• bende ko bağımlısıydım hemde acaip şekilde rüyalarıma giriodu bıraktım wow oynuorum orjinalde aşmadı beni öle deme bence abi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.