Şimdi Ara

Oyunu Tamamen Bitirseler? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun tamemen bitirseler knight dan önceki oyunum
    .......Medal of Honor Breakthrough Multiplayer.. a geri dönüş yaparım . Beyler çok güzel oluyor multiplayer oynamanızı tavsiye ederim
  • AL sana oyunun Kralı ama ko kadr olmaz dersınız fakat çıkalı sanırım 3-4 ay oldu yaygınlaşınca anlarsınız http://www.youtube.com/watch?v=zmal5pBoEOA ordakı vıdeo lara bakrsanz dıyecek lafım yok 1vs1 videolarda var...

hatta oyunda dans bile edebılıyosun bu kadr süper yanehttp://www.youtube.com/watch?v=izMqSmwbibk&NR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psychomanyak -- 21 Kasım 2006; 3:40:34 >

• çok iyi olur giderse hayat yeniden başlar
  • charimi satabilsem zaten direk birakirim muhtemelen :D
  • anketik topicler furyası başladı forumda nedense

bitsin iyi olur
  • valla ben üzülürümm vakit geçirecek başka oyun yokki ya tutupta counter str mi oynayalım yaa
  • bence bir sürü intahar haberi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: samuray_24

bence bir sürü intahar haberi olur.

bence bir cok kisi intahardan vazgecer
  • bence coookkk qüzel olurdu

İnş. YAkın zamanda da ßiter oyunda kurtuluruz daha da onlıne oyun oymayacaqıma töbe ederim
  • Keşke kapansa keşkee
  • bu oyun yüzünden kaç yıllık kankam sırdaşım sattı beni böle iğrenç bi oyun bu. bu oyun yüzünden belki onla asla konuşmayacaım yaptıı çirkin birşeydi inşallah bitar bir dahaki terörist saldırısını k2'e yapsınlar
    ikiz kuleleri yıkcaklarına k2'i haklasalardı

edit:bi cümle daha yazasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birdofchaos -- 21 Kasım 2006; 18:44:43 >
  • ii olur İİ İİ
  • çok iyi olur hayıtın anlamını kavrarız
  • bende 7 aydır oynuyorum ama biraz sıkılmaya başladım sanki ama zevkli bi oyun demi
  • quote:

Orjinalden alıntı: __king_of_diez__

HAYATA GERİ DÖNERİZ(AMA UZUN BİR SÜRE BOŞLUKTA KALIR VE UĞRAŞ ARARIZ)

katiliorum en azindan Ülkemin insanı Bir Oyun İçn yaptıklarını veya kaybettikelri zamanı anlamış olurlar...
  • K2 aydan bilmem kaç bin $ kazanırken oyunu kapatmazlar.
  • kapatmazalr onu bizde biliyozmalefer :(((( ama kapatsalar ne güel olur
  • bu oyunun Turkiyede internet kafelerde oynanimi yasaklanacakmis diye bir haber aldim ne kadar dogru bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i love this game!!! -- 21 Kasım 2006; 19:00:18 >
  • knight bitse ben WoW a geçerim oda güzel ama daha WoW a nasıl üye oluncağını bile bilmiyorum
  • bide uzun süreden beri oynadıktan sonra bıraktığım bir 56 lık char vardı onu bi ara 4-5 aylığına bıraktım ama dayanamadım yeniden oynamaya başladım hatta şimdi onun parolayı unuttum oynayamıyorum o yüzden edanada char açtım yani oyun bitse ben mutlaka başka bir şey bulurum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.