Şimdi Ara

Oyunu taşımak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya cry me a river falan dicekseniz umrumda değil ama şunu anlamıyorum

ben adama 11 kill verdigim halde late'de o adam gidip (late'e bırakmamak hep mümkün olmuyor) vision yokken 5 kişiye kafa atıyosa ben o oyunu nasıl kazanayım?

• o adama kill verme ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

o adama kill verme ?

Basit çözüm jungle oynarkende buffları vermiyorum artık ölüp karşıya kaptırıyorlar hep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

o adama kill verme ?

adamın alnında yazmıyor iyi veya kötü oynayıp oynamadıgı, lolking den bakim dicem o kadar zaman yok ama denesem iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

o adama kill verme ?

adamın alnında yazmıyor iyi veya kötü oynayıp oynamadıgı, lolking den bakim dicem o kadar zaman yok ama denesem iyi olur

jungle oynarken şey yap bence lanedeki herolara bak çok ağır counterpick olmadıkça paylaş killeri direk bırakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

o adama kill verme ?

Basit çözüm jungle oynarkende buffları vermiyorum artık ölüp karşıya kaptırıyorlar hep

aynen buff larda uğursuzluk var. kime versem 2 dakka geçmeden ölüyor. ben de "mid blue" falan demiyorum. ihtiyacı olan gelir alır kardeşim.
  • oyun taşıyabilecek 2 hero vardır, kasmış bir mordekaiser ve kasmış bir irelia...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dórian Gray

oyun taşıyabilecek 2 hero vardır, kasmış bir mordekaiser ve kasmış bir irelia...

Triple çekmiş 1 adet ADC yeterli o kadar morde ile irelia ya gerek yok bence
  • 0-8 giden vayne penta atıyor 35 dakikayı aşarsa oyun where is the adalet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

o adama kill verme ?

jungle oynarken şey yap bence lanedeki herolara bak çok ağır counterpick olmadıkça paylaş killeri direk bırakma

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

0-8 giden vayne penta atıyor 35 dakikayı aşarsa oyun where is the adalet

2 kill almış fizz kule dinlemezken iyi ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi groche -- 30 Ocak 2013; 0:40:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dórian Gray

oyun taşıyabilecek 2 hero vardır, kasmış bir mordekaiser ve kasmış bir irelia...

Morde ye katılıyorum pek irelia oynamadım ama zamanında ben noobken arkadaşım irelia ile mükemmel taşımıştı hayran kalmıştım. Onun dışında Jarvan ve Riven da taşıyabiliyor bence. Jarvan en çok win streak yaptığım hero 10 winin 9 u benim sayemde desem yalan olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.