Şimdi Ara

oyunu torrent indirip steamden verify yapmak iste yariyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac gun sonra bi oyun keyi alacagim arkadaslar, internetim yavas oyunu alinca indirmekle ugrasmayayim diye simdi oyun dosyalarini torrentle indirip, keyi aldigimda steamapps klasorune atarak oyunu steame tanitabilir miyim ? bir sorun cikar mi ? oyun total war warhammer, henuz kirilmadi yani crack vs. yok oyun icerisinde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 5 Temmuz 2016; 17:52:31 >

• SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yapamazsın, çünkü steam kendine göre dosyaları düzenliyor ve ona göre yüklüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hell_Lamer

bildiğim kadarıyla yapamazsın, çünkü steam kendine göre dosyaları düzenliyor ve ona göre yüklüyor.

anladim hocam, oyun cracklenmemis oldugu icin ( denuvo ) normal steam dosyalari mevcut internette, ben yine de bi deneyeyim diyorum sikinti cikmaz insallah. internet yavas da
  • SellYourSoul kullanıcısına yanıt
    belkide bir seçenek denemek lazım ^^ kolay gelsin
  • Benim bir arkadaşım GTA V de denemişti olmuştu. Fakat sanırım .exe ve .dll dosyalırını silmek gerekiyor.
  • Ana klasörde olan ufak boyutlu .dll ve .exe dosyalarını silersen eğer kabul eder.
  • Hiçbirşey silmek gerekmiyor. Ama oyuna güncelleme geldiyse yani senin torrentten indirdiğin dosyadan sonra güncelleme varsa bir kere pause yapıp devam et demen gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Game pass yavas indirme sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.