arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu yüklüyorum sora çift tıklayınca görev yöneticisi/işlemlerde önce görünüyo 5-6 sn sora kayboluyo.sebebi nedir acaba yardım eder misiniz?[
oyun ne ise oyunun crack indir yeniden düzelir
ne oldu hocam neden güldün ben genelde öyle düzeltirdim
quote:
Orijinalden alıntı: yasin57
ne oldu hocam neden güldün ben genelde öyle düzeltirdim
sana gülmedim ya.
hıım tamam hocam exe. dosyasında bozuk oldğundan genelde söyle sorunlar olurda bende öyle düzelir diye düşündüm
quote:
Orijinalden alıntı: hii_happy
arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu yüklüyorum sora çift tıklayınca görev yöneticisi/işlemlerde önce görünüyo 5-6 sn sora kayboluyo.sebebi nedir acaba yardım eder misiniz?[
İnternetten sağlam bi crack bul
yaw bi saattir araştırıyorum herkes başka bişey diyo.oynuyacağım oyun bf3 ama aynı sorun dirt3 de de başıma gelmişti aynı sorun.crack deniycem dx diyen var ekran kartı güncellemesi diyen var.inş bunları yapınca sorun çözülür.yardım için saol
quote:
Orijinalden alıntı: yasin57
oyun ne ise oyunun crack indir yeniden düzelir
deniycem hacım düzelir inş saol
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Microfix
quote:
İnternetten sağlam bi crack bul
yaw bi saattir araştırıyorum herkes başka bişey diyo.oynuyacağım oyun bf3 ama aynı sorun dirt3 de de başıma gelmişti aynı sorun.crack deniycem dx diyen var ekran kartı güncellemesi diyen var.inş bunları yapınca sorun çözülür.yardım için saol
Doğru demiş kim demişse.Crack olmassa en son directx i indir.Ekran kartını felan güncelle kesin olur
W7 bilgisayarımda Steam açıp Counter'a tıklayınca aynen böyle oluyor.
bf3 için ben sorunu çözdüm....
Kurulum yaptığımız dosyada _Installer diye b klasör var. onun içine giriyoruz *Directx *punkpuster *vc klasörlerinin içinde setup'lar var. Her birini kuruyoruz. ayrıca Battlefield 3™ diye bişi varsa ™'mi silip tabi ki crack i de yenileyince oluyor..ben de oyun çalıştı(yahiyyaaaaa) yardım eden herkese tekrar tşkler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme