Şimdi Ara

OYUNU YÜKLEDİĞİM HALDE ÇİFT TIKLAYINCA HİÇBİŞEY OLMUYO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu yüklüyorum sora çift tıklayınca görev yöneticisi/işlemlerde önce görünüyo 5-6 sn sora kayboluyo.sebebi nedir acaba yardım eder misiniz?[

• oyun ne ise oyunun crack indir yeniden düzelir
  • ne oldu hocam neden güldün ben genelde öyle düzeltirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

ne oldu hocam neden güldün ben genelde öyle düzeltirdim

sana gülmedim ya.
  • hıım tamam hocam exe. dosyasında bozuk oldğundan genelde söyle sorunlar olurda bende öyle düzelir diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: hii_happy

arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu yüklüyorum sora çift tıklayınca görev yöneticisi/işlemlerde önce görünüyo 5-6 sn sora kayboluyo.sebebi nedir acaba yardım eder misiniz?[

İnternetten sağlam bi crack bul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

quote:

arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi oyunu yüklüyorum sora çift tıklayınca görev yöneticisi/işlemlerde önce görünüyo 5-6 sn sora kayboluyo.sebebi nedir acaba yardım eder misiniz?[

yaw bi saattir araştırıyorum herkes başka bişey diyo.oynuyacağım oyun bf3 ama aynı sorun dirt3 de de başıma gelmişti aynı sorun.crack deniycem dx diyen var ekran kartı güncellemesi diyen var.inş bunları yapınca sorun çözülür.yardım için saol

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin57

oyun ne ise oyunun crack indir yeniden düzelir

deniycem hacım düzelir inş saol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

quote:

yaw bi saattir araştırıyorum herkes başka bişey diyo.oynuyacağım oyun bf3 ama aynı sorun dirt3 de de başıma gelmişti aynı sorun.crack deniycem dx diyen var ekran kartı güncellemesi diyen var.inş bunları yapınca sorun çözülür.yardım için saol

Doğru demiş kim demişse.Crack olmassa en son directx i indir.Ekran kartını felan güncelle kesin olur

• W7 bilgisayarımda Steam açıp Counter'a tıklayınca aynen böyle oluyor.
  • bf3 için ben sorunu çözdüm....

Kurulum yaptığımız dosyada _Installer diye b klasör var. onun içine giriyoruz
    *Directx
    *punkpuster
    *vc
    klasörlerinin içinde setup'lar var. Her birini kuruyoruz.
    ayrıca Battlefield 3™ diye bişi varsa ™'mi silip tabi ki crack i de yenileyince oluyor..ben de oyun çalıştı(yahiyyaaaaa) yardım eden herkese tekrar tşkler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.