Şimdi Ara

oyunu zehir edenlerin kullandığı madde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • neyse bende ondan istiyorum arkadaş, o kafayı yaşamak istiyorum.Şurda sadece ve sadece zevk ve eğlence için oyuna giriyorum.Ligmiş serimiş falan umrum değil.Pick sırasında konuşmuyorum bile ne kalırsa onu alıyorum amacım sadece oyun oynamak ya.Ama küfürler mi dersin feedleyenler trollediğini sananlar afklar falandı filandı derken harbi baydı ya.Söz edildiği gibi bu west bu kadar farklı mı trden?Ona göre bir şeyler yapıp edip west geçelim arkadaş.

özet:tr sunucusu op, westde durumlar ne?

• quote:

Orijinalden alıntı: nobodyknowme

neyse bende ondan istiyorum arkadaş, o kafayı yaşamak istiyorum.Şurda sadece ve sadece zevk ve eğlence için oyuna giriyorum.Ligmiş serimiş falan umrum değil.Pick sırasında konuşmuyorum bile ne kalırsa onu alıyorum amacım sadece oyun oynamak ya.Ama küfürler mi dersin feedleyenler trollediğini sananlar afklar falandı filandı derken harbi baydı ya.Söz edildiği gibi bu west bu kadar farklı mı trden?Ona göre bir şeyler yapıp edip west geçelim arkadaş.

özet:tr sunucusu op, westde durumlar ne?

Aradaki tek fark kullanılan dil. Onun haricinde zerre kadar fark yok. Emin olabilirsin. Sadece afk olan görmedim uzun süredir
  • Troll miktarı çok az ama bilmeyen aynı derecede bronzda -b5 e attı geçince oradan biliyorum- ama s3 den sonra baya kaliteli oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.