Şimdi Ara

Oyunun en değerli itemi ! .. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bi item.. Legal olduğunun bilinmeside iyi.
  • Of ya iteme bak.Bunu satsan ilerde çoluğun çocuğun aç kalmaz
  • Bu adam czyi dağıtıyordur zaten npside iyiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: [eReN]

İtem legal fakat bir kupa karşısında çok çok çok fazla bir item

Aslında bu itemi kupa karşılığında verdikleri söylenemez, her serverda klasik K2 hataları nedeniyle 2-3 adet kupa droplandı bunun üzerine adminler "sanki db'den silemiyorlar" kupalarınızı geri verirseniz size hediyeler vereceğiz karşılığında açıklamasında bulundu ancak onca kişi arasında sadece 2 kişi kupasını dürüstçe geri iade edince adminler iade etmeyenlere nispet olurcasına o 2 kişiye bu itemi verdi. Eğer herkes geri iletseydi belkide +8 wirinomla geri döneceklerdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Kendisi arkadaşım olur^^

yalan soleme efeeee
  • bırsey sorcam bu pvp server değilmi..!

Birde IP verırmısın yada nerden ındırebılırım bu oyunu..!
  • oyundaki adaletsizliğin bir fotorağrafıdır bu
  • Bidaha başlamam ben bu oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Kendisi arkadaşım olur^^

Benim için bir imza alırmısın ondan lütfeeeeeennnnnn...

Memlekete bu kadar faydası dokunmuş bir insanın imzasını almak isterdim
  • bu kupa olayını anlatır mısınız. olayı bilmiyorum da
  • evet arkadasım daha cevap alamadım solermısın bana..!

WariorStyLee
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgisayar2000

evet arkadasım daha cevap alamadım solermısın bana..!

pvp değil arkadaşım ama itemleri görüpte öyle sanman normal
  • ne biliyim artı 21 falan şaşırdım birden..

peki nasıl oynaya bılırım o oyunu
  • bu abartı değil asıl abartı cypherda kheaven yani eski jodie nin +4 iron necki oyundaki abartı item :) gaunleti kazandıgında +4 rof istedi rof ilegal item olur sana neck verelim dediler oda mecbur kabul etti :)
  • ünlü pvp serverları ve siteleri var googledan aratıp temiz bir 1299 clienti bulman lazım
    clienti hangi pvp serverın sitesinden indirdiysen kurduğunda o serverın ipsi ile oyuna girersin farklı ip leri yüklediğin ko içinde bir dosyanın içine yapıştırarak farklı pvp serverlarına girebilirsin

kurallar değişmediyse pvp server konuları ve yorumları paylaşımlar yasaktır daha fazlasını söyliyemiyorum...

kupa seri bir şekilde 1 kerede 40 r damage vurur eline takarsın çooook uzun zaman önce drobunu kaldırıp olan kupaları silmişlerdi haksız rekabet olur diye
    sonra tekrar drobu açıldı ve isiliondan felankordan kupa düşmeye başladı daha sonra baktılar yine haksız rekabet oluyor (adam tek başına 15-20 sn de talos kesiyor tek başına boro titan dönüyordu) kupaları toplamaya başladılar
    ama tabi kim vermek isterki oyun içi iron set + item teklifleri gelen bu kupalara k2 nin dandik item vereceğini düşünerek kimse götürmedi
    sadece olympiada bi warrior ve carnacta bi priest götürdü priesta +8 cs warriora +10 wirinom verildi ama o warrior bu warrior değil satmamışta nasıl aldı salih kardeşimiz bu itemi anlamış değilim

• quote:

Orijinalden alıntı: cesurbaru

BİDE BUNA BAKIN

http://www.kingofknight.com/playerinfo.php?server=Carnac-East&name=Gavinka

o GM
  • ck saol karrdes yanı dıyosunkı IP degısırsem bu oyuna gırerım

yuhh hb artı 30 dıyoo one nan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgisayar2000 -- 19 Ekim 2009; 6:04:55 >
  • böyle itemleri görünce adam oyundan soğuyo bi daha dünyaya gelirsem profesyonel hacker olarak gelirim ins. adamdaki itemlere baksana legal olarak temin ettiğini hiç sanmıyorum...
  • kim o salih mi :)) selam Söyleyin bayadır giremedim oly'e :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.