arkadaşlar bu kafanızdaki sorulara son veriyorum düşünbeyi tek birici vardır oda ben TATAR
quote:
Orjinalden alıntı: hakan__13
beyler 2 tane sorum olacak 1. f9devil daha iyi değilmi 00000000dan 2.lol ne demek
lol, "laugh out loud" manasına gelir abicim
000000000 we prepetous_dreamer midir nese işte
slm.arkadaşlar bütün cevapları okudum ama kimse ::Ujio:: dememiş bence en iisi ::Ujio::.adam 70lwl warrıor elinde +8 raptor,üstünde +7shell var.takılarını bilmiyorum
geçende kendisiyle konuştum hiç 0000000 la karşılaştın mı cz'de diye sordum. evet karşılaştım dedi.peki kim aldı dedim 0000000 kızarttım sonra town çekti dedi. evet arkadaşlar ::Ujio:: gerçekten çok sağlam süper bi videosu var,kaç adam öldürdü sayamadım. ben lord_tyranus'u felan görmedim onlarda çok iidir ama benim en beğendiğim adam ::Ujio::
en ii adam en yıksek lwl adam kunttt beramusda dikat edin cz görmeyin onu gören zaten bilgisayarın kasasını suvara fırlatıyooo
Ares ve Beramus ilgi alanım olduğu için bu 2 serverda kıyas yapacağım:
Ares:
Orc =>NYChris, alkoc(buradan slmlar)
Human =>00000000 , F9DeviL
Beramus:
Orc => kunt , ESHQUIA
Human => SuperB, Tanis_Halfelf ve tabiiki predator_xl( Ben )
BlackFukkaMetal (banlandı ama olsun )
asıl sen ne biçim insansın
quote:
Orjinalden alıntı: SLMVER
bu ne biçim bi konu ya
KARDESIM ADAM DM NIN BOSUNA TEK BASINA DALIYODU AMA OYUNUU BIRAKTI ESKILER BILIR DAHA F9Devıl 00000000 falan bebekken aaadam 72 lwl dı adamın ısmı::::K:::: mukemmelın allahı(tobe tobe) adam2 haftada 59 lwl yapıo cahrlarını ama ne yazıkkı oyunu bıraktı ewlendı:D:D:D:D:D:D:D
F9DeviL bişe deil ki :Herakles: F9Devil ı teke tekde herzaman kesıo f9 bide heraklesden yuksek lvl olcak iyi ce nooblastı zuhaha
bana gore oyunda bir kişi vardı sımdı efsane oldu ama olsun yazcam HAYRANIYIM ONUN Human_Champion
bu oyunun en iyisi en cok parası olandır
ÖNCELİKLE HERKEZE SELAM BEN YENİ KAYIT OLDUM AMA CYPER DA BENİ TANIAN ÇOK ADAM VARDIR BENCE CYPERDA EN İYİ ADAM THEGET CZ DE GÖRENLER VARSA EGER..........
arkadaşlar konu çok karışık :) kimin noldunu bilmek kolay değil tutupda milleti birbiri ile kıyaslamak için arenaya salmak lazım :) 000000 charı inanılmaz kullanıo ve çok seri bi adam video islediğimde o adam lvl 50 olsa bile çok 60 a taş çıkarır
bence dante_ bi videosunu izledim adam cz de troll partysi basıo saydım 28 kişi kesio tabi arkasinda sağlam bi healer var o da blackmore bence oyunun olmasa bile x geon nun en iiisi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme