Şimdi Ara

oyunun en iyisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: l

kunt gelsın aresde kassın o npyı görelım o serverlerde herkes kasar ... suan tum serverlerın en buyuk np lı charı bızde zaten aresdekılerde bılıyor NYCHRIS 5.4 m np lvl 74 bunun uzerıne yoruma gerek yok ncs basıldı human su an nt oldugu gun transfer edılcek orc a aresde np sıralaması chrıs- zero - comboshow-beterr -morbidlytwisted -f9devil böyle gıdıyor ...

Beramus'u ezik bir server sanma.Ares ilk açılmış server olabilir ama oyunun en iyi serverından biri Beramus'dur...
  • quote:

kunt gelsın aresde kassın o npyı görelım o serverlerde herkes kasar ... suan tum serverlerın en buyuk np lı charı bızde zaten aresdekılerde bılıyor NYCHRIS 5.4 m np lvl 74 bunun uzerıne yoruma gerek yok ncs basıldı human su an nt oldugu gun transfer edılcek orc a aresde np sıralaması chrıs- zero - comboshow-beterr -morbidlytwisted -f9devil böyle gıdıyor ...

ßeramusta SAna Tek ßir Warrior Söylüyüm ßana Areste Kesecek Adam SÖyle.TearsOfDevil ßeramusda Oynayanlar ßu Adamı Tanır.F9Devil Filan Hikaye Kalır Yanında
  • quote:

Orjinalden alıntı: ioriyagamib

quote:

ßeramusta SAna Tek ßir Warrior Söylüyüm ßana Areste Kesecek Adam SÖyle.TearsOfDevil ßeramusda Oynayanlar ßu Adamı Tanır.F9Devil Filan Hikaye Kalır Yanında

sana beramustan bir warriorun ssini atıcam bi bak bakalım tearsofdevil ağlar ubnun karşısında bekle atıcam upload ediyim

• al bak bakalım tearsofdevilmi

http://img215.imageshack.us/img215/1862/owwwds6.jpg

bumu ? bundada tears falan var isminde yoksa bu tearsofdevil in ncs basmış hali olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilnefana

al bak bakalım tearsofdevilmi

bumu ? bundada tears falan var isminde yoksa bu tearsofdevil in ncs basmış hali olmasın

öhhh herifte 10k can var

• quote:

Ncs ßasmış Olabilir Onu ßilemem.

• kunt galiba
    en yüksek lvl
    en yüksek np
  • beyler boş muhabetler sslerle kanıtlayın istersenz
  • en iyisi olarak demiorm ama bir arkımızın iimzasında gormustum Mage,Server Ares ID:metalmes
  • kunt lwl 80 ve 4m np si olan birisidir DANTE_ kuntu kafa göz dağıtır isterse 81 lwl DANTE_ nin karşısında durmak sıkar banlanmadan önceki son halinde 72 warrior + 73 warrior + 70 warrior u tek başına kesti gerisini siz düşünün
  • f9 da 5milyon ustu np vvar
  • zike dir bide bennnn
  • Nychris Eski Ares playerları bilir bu Charı
  • quote:

Beramus aresi yendi bilemiyorum yani
  • zike ve kunt (lvl) 8o
  • quote:

Adama bak be 10K hp

• bence kunt ama hitmachine daha ii pk yapıyo bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: KIRIKKILIC@

Ben varmı ötesi allalal olm bu online bi oyun manes servrındaki bi adamla aresteki adamı 1 vs 1 yaptıramazsın bunu nerden bilicen o der ben keserim o der ben keserim kimse kimseyi üstünlük salaaymaz fazla 1 numara yoktur yani

interserver savaşlarda kapışabiliolar

• valla o kişi ben olmadıgım garanti

• Kunt
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.