Öncelikle merhaba beyler. zar zor ayarladığım bilgisayarıma süper bir ses sistemi arıyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi Oyunun içinde gibi hissetmek istiyorum harika bir ses sistemi arıyorum ama ne yazık ki ses isteminden pek anlamam tavsiyelerinizi bekliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Sendektorn
Öncelikle merhaba beyler. zar zor ayarladığım bilgisayarıma süper bir ses sistemi arıyorum.
Başlıkta gördüğünüz gibi Oyunun içinde gibi hissetmek istiyorum harika bir ses sistemi arıyorum ama ne yazık ki ses isteminden pek anlamam tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bunu için iyi bir odanın olması şart. Geniş olmalı. Bİrde mümkünse yüksek seslerden rahtsız olmayacak komşarı olmalı yada hiç komşun olmamalı.
İlk önce 5.1 sistem veya 7.1 sistem lazım sana 7.1 önermeme pek bir artısı yok.
Öncelikle iyi bir bütçen olduğunu varsayıyorum. Yeni bir masaütü topladıysan orta yollu bir en azından 5.1 kanl destekli onboard ses kartı vardır. Çok büyük bir ihtimalle optik çıkışıda vardır. O yüzden dijital bir ses sistemi kurmak çok mantıklı.
Oyunlarda logitech z serisi tadından yenmez. 2. el bir z5500 alabilrsiniz. Yada z906 alabilrsin.
Müzik performansı beklentilerini karşılamayabilir.
Bu işte en önemli unsur hoparlörleri doğru konumlandırman. Ve hoparlörlerin tam merkezinde bulunman.
gokhanbilgin
kullanıcısına yanıt
Hocam ses kartını dahi almadım şu an yani eski bir ses kartı kullanıyorum hepsini yeni alıcam sırf şu ses sistemi için evin içini yalıtım yaptırdım biraz masarflı oldu tabi.
Odanın içini boşalttım sadece bilgisayar var ve ses sistemi için yer ayırdım mümkün olduğu kadar karanlık.
Z906 alıcam hocam sipariş ettim.
Başka bi önerin olurmu ? yani rahat bir koltuk veya başka birşey
quote:
Hocam ses kartını dahi almadım şu an yani eski bir ses kartı kullanıyorum hepsini yeni alıcam sırf şu ses sistemi için evin içini yalıtım yaptırdım biraz masarflı oldu tabi.
Odanın içini boşalttım sadece bilgisayar var ve ses sistemi için yer ayırdım mümkün olduğu kadar karanlık.
Z906 alıcam hocam sipariş ettim.
Başka bi önerin olurmu ? yani rahat bir koltuk veya başka birşey
Bütçenin geniş olduğunu bilseydim avrli bir sistem toplatırdım. ama olsun z906 da işini görür.
Dedğim gibi müzikte hoşuna gitmeyebilir. yalıtımda yaptırmışssın evi sallarsın artık :D
ses kartı olara kne almayı düşünüyorsun ?
gokhanbilgin
kullanıcısına yanıt
Ses kartını daha hiç düşünmedim daha doğrsuus araştırmadım tavsiyeni beklerim.
Avrli sistem nedir onun hakkında hiç bir fikrim yok
Müzik dinlerken'de iyi bir ses bekliyorum açıkçası.
quote:
Ses kartını daha hiç düşünmedim daha doğrsuus araştırmadım tavsiyeni beklerim.
Avrli sistem nedir onun hakkında hiç bir fikrim yok
Müzik dinlerken'de iyi bir ses bekliyorum açıkçası.
bu tip sistemlerde her türlü dijital formatı çözbilirsiniz (eski modllerde bazı formatlar çözülmesede yenilerde hepsi çözülüyor)
tüm medya cihazlarınızı görüntü ve ses olarak bu cihaza bağlayıp tek bir çıkıştan tv ye yada monitörünüze bağlayarak rahta edersiniz.
bu cihazlardaki 5 kanallı amfiler çok kaliteli oluyor. hatta bazı modllerde hem film için 5 kanal hoparlör çıkışı hemde özel müzik için 2 kanal stereo çıkış oluyo. yani sistemi film hoparlörlerinizi bağlıyorsunuz bu hoparlörden film izliyorsunuz. müzik için aldığınız 2 tane hoparlördende klaiteli bir şekilde müzik dinliyorsunuz.
bir tanede aktifu subwoofer alara kçok süper istemler yapılabilir. maliyetide 1500-2000 tl yi bulurdu
gokhanbilgin
kullanıcısına yanıt
Peki teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme