Şimdi Ara

oyunun ismini hatırlayamama sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar çok özür dilerim ama bir oyun vardı ismini hatırlayamıyorum ve çok acil lazım. oyunda arabayla hırsızları takip edip sürekli ateş ediyorduk onların arabasına.polistik oyunda büyük ihtimal. yaklasık 3-4 yıllık bir oyun olması lazım biliyosunuzdur siz.

• Bence sorun donanımdan.. True Crime olabilir mi sadece tahmin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

Bence sorun donanımdan.. True Crime olabilir mi sadece tahmin..
    hehe yok abi üflemekten true crime diildi kardeş o gta benzeri bişeydi. bunda paso takip ve arabaya ateş etmek vardı başka bişe yoktu. saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: loverdose

hehe yok abi üflemekten true crime diildi kardeş o gta benzeri bişeydi. bunda paso takip ve arabaya ateş etmek vardı başka bişe yoktu. saol

Alıntıları Göster
    Crazy Taxi dicem ama onda da ateş etmek fln yoktu sanırım...
  • quote:

Crazy Taxi dicem ama onda da ateş etmek fln yoktu sanırım...

Alıntıları Göster
    yok abi o da diildi :) kırmızı beyaz bi arabaydı yanlıs hatırlamıosam. arabanın içinde 2 kişiydik. şoför koltugunun yanındaki ateş ediyodu paso.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverdose -- 12 Haziran 2008; 9:10:27 >
  • quote:

yok abi o da diildi :) kırmızı beyaz bi arabaydı yanlıs hatırlamıosam. arabanın içinde 2 kişiydik. şoför koltugunun yanındaki ateş ediyodu paso.

Alıntıları Göster
    hadi be arkadaşlar bi el atın
  • quote:

hadi be arkadaşlar bi el atın

Alıntıları Göster
    up

• quote:

up

Alıntıları Göster
    chase q diye bi oyun vardı eskiden o olabilir mi?gerçi onda ateş ediliyor muydu hatırlamıyorum ama

oyunun ismini hatırlayamama sorunu

• quote:

up

Alıntıları Göster
    True Crime olmasn dikkat et?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vLkN!

True Crime olmasn dikkat et?

Alıntıları Göster
    @leon o da degil... yok abi kesinlikle true crime degil. o gta gibi biliyorum. bunda arabayla gidiyosun inmek falan yok. paso takip ve ateş. yeteri kadar ateş edip iyi takip edersen bi yerde kıstırıp yakalıyosun. araba giderken yoldan hoplayıp zıplayıp bonus falan topluyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverdose -- 12 Haziran 2008; 14:28:02 >

• quote:

@leon o da degil... yok abi kesinlikle true crime degil. o gta gibi biliyorum. bunda arabayla gidiyosun inmek falan yok. paso takip ve ateş. yeteri kadar ateş edip iyi takip edersen bi yerde kıstırıp yakalıyosun. araba giderken yoldan hoplayıp zıplayıp bonus falan topluyo.

Alıntıları Göster
    ne oyunmuş be... burda kesin biliyolardır diyodum

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Oyun ünlü bir oyun değilse burda baya uğraşırsın bulmak için ...
  • quote:

Oyun ünlü bir oyun değilse burda baya uğraşırsın bulmak için ...

Alıntıları Göster
    2 tane adam vardı böyle hatta nestle cd sini vermişti mısır gevreğiyle beraber. hatırlayamadım ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schindler.

2 tane adam vardı böyle hatta nestle cd sini vermişti mısır gevreğiyle beraber. hatırlayamadım ama

Alıntıları Göster
    aynen cem. dogrudur. bize de zamanında 6600 gt nin kutusundan çıkmıştı zatan ama oyun baya ünlüydü 2005 yılında. yavaş yavaş bulucaz inş. yaklaşıoruz bu arada soyadlarımız aynı ehue

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loverdose -- 12 Haziran 2008; 20:08:41 >

• ne var bunda be starsky and hutch tabiki
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnD_OnE

ne var bunda be starsky and hutch tabiki
    kardeş saol yaaa alemde seni tanırım helal ya. aha işte rus ismi gibi. çok saol kardeş. sabahtan beri kafayı yicektim ya :)
  • quote:

kardeş saol yaaa alemde seni tanırım helal ya. aha işte rus ismi gibi. çok saol kardeş. sabahtan beri kafayı yicektim ya :)

Alıntıları Göster
    Sonunda çıktı güzel... yalnız adam bir konuyla rütbe atladı haa ''Ne oyunmuş!'' diye diye

İşin espirisi tabi..

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: loverdose

önemli deil .. bilene kolay oyun aslında hatta reklamı da vardı bunun WANTED diye çakmasını yapmışlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: AnD_OnE

quote:

Orjinalden alıntı: loverdose

önemli deil .. bilene kolay oyun aslında hatta reklamı da vardı bunun WANTED diye çakmasını yapmışlardı

Alıntıları Göster
    Tabiki de starsky and hutch hatta nesquikli cornflakes den çıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: murtix7

Tabiki de starsky and hutch hatta nesquikli cornflakes den çıkmıştı

Alıntıları Göster
    Driver olabilirmi. ? Ben oynamadım ama ilk çıkan driver arabayla kovalamalı bir oyun diye biliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.