Şimdi Ara

Oyunun ortasında Siyah ekran+ses takılması [Problem Solved]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyun oynarken ( herhangi bir oyun ) oyuna başladıktan 10-15 dk sonra ekran kararıyor,dinlediğim müzik ses ne varsa takılıyor sinir bozucu bir gürültü haline geliyor ve ayrıca işlemci fanının devri artıyor.Bilgisayar daha 3-4 aylık daha önce böyle bir şey yaşamamıştım.Bir fikri olan var mı bu konuda ? Bilgisayar :

600watt güç kaynağı
    AMD FX-6100 6 çekirdek 3.3ghz
    Radeon HD 6850
    8GB Ram DDr3

Yardımcı olursanız çok sevinirim oyun oynayamıyorum.Tozdandır diye tüm kasayı açıp tozunu bile aldım fakat yararı olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doqac. -- 23 Eylül 2012; 22:09:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ErzaScarlet

Arkadaşlar oyun oynarken ( herhangi bir oyun ) oyuna başladıktan 10-15 dk sonra ekran kararıyor,dinlediğim müzik ses ne varsa takılıyor sinir bozucu bir gürültü haline geliyor ve ayrıca işlemci fanının devri artıyor.Bilgisayar daha 3-4 aylık daha önce böyle bir şey yaşamamıştım.Bir fikri olan var mı bu konuda ? Bilgisayar :

600watt güç kaynağı
    Radeon HD 6850
    8GB Ram DDr3

Yardımcı olursanız çok sevinirim oyun oynayamıyorum.Tozdandır diye tüm kasayı açıp tozunu bile aldım fakat yararı olmadı.

Merhaba aşırı ısıdan dolayı böyle sorunlar ortaya çıkar.
    AIDA64 Extreme Edition programını yükleyin sıcaklıklara bakarak sonuçları SS olarak atın inceleyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Arkadaşlar oyun oynarken ( herhangi bir oyun ) oyuna başladıktan 10-15 dk sonra ekran kararıyor,dinlediğim müzik ses ne varsa takılıyor sinir bozucu bir gürültü haline geliyor ve ayrıca işlemci fanının devri artıyor.Bilgisayar daha 3-4 aylık daha önce böyle bir şey yaşamamıştım.Bir fikri olan var mı bu konuda ? Bilgisayar :

600watt güç kaynağı
    Radeon HD 6850
    8GB Ram DDr3

Merhaba aşırı ısıdan dolayı böyle sorunlar ortaya çıkar.
    AIDA64 Extreme Edition programını yükleyin sıcaklıklara bakarak sonuçları SS olarak atın inceleyelim.

Buyrun :

• Sıcaklıklar normaldir. PSU'da yeterlidir. Memtest programıyla Ram testi yapın bakalım. Ramlardan kaynaklı da olabilir..
  • quote:

Sıcaklıklar normaldir. PSU'da yeterlidir. Memtest programıyla Ram testi yapın bakalım. Ramlardan kaynaklı da olabilir..

Bir süredir çalışıyor herhangi bir sorun çıkmadı.

• Evet sorun gözükmüyor.

Ekran kartı driverini kaldırıp güncel sürüm kurun. AIDA64 Extreme Edition programıyla Stres test yapın bakalım GPU maksimum sıcaklığını kontrol edelim.
  • quote:

Evet sorun gözükmüyor.

Ekran kartı driverini kaldırıp güncel sürüm kurun. AIDA64 Extreme Edition programıyla Stres test yapın bakalım GPU maksimum sıcaklığını kontrol edelim.

5 dakikalık test sonucunda max sıcaklıklar böyle oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fallout 4 Ses Kayması Sorunu
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 64C çıkmış ama oyunda ne kadar kontrol ettiniz mi ?
  • quote:

64C çıkmış ama oyunda ne kadar kontrol ettiniz mi ?

Fanspeed ile kontrol ederken hiç 60'ın üstünde görmedim.Ayrıca 4 tane dahili 1 tane sabit fan var kasada sıcaklıktan dolayı bu tür bir sorun yaşamam mümkün mü acaba ?
  • Hayır sanmıyorum Ekran kartında arıza var gibi ama başka PSU'da denemek gerekir.
  • quote:

Hayır sanmıyorum Ekran kartında arıza var gibi ama başka PSU'da denemek gerekir.

Ayrıca dün gece sağlıklı bir şekilde çalışıyordu.Bu sabah oldu bu olay 2-3 kere.Oyun dışında yaşamadım bir sorun.Ayrıca başka "psu". PSU nedir ?
  • quote:

quote:

Hayır sanmıyorum Ekran kartında arıza var gibi ama başka PSU'da denemek gerekir.

Ayrıca dün gece sağlıklı bir şekilde çalışıyordu.Bu sabah oldu bu olay 2-3 kere.Oyun dışında yaşamadım bir sorun.Ayrıca başka "psu". PSU nedir ?

600watt güç kaynağ Budur

hocam ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurun yine aynı sorun olacakmı gözlemleyin.
  • quote:

quote:

quote:

600watt güç kaynağ Budur

hocam ekran kartı driverini kaldırıp tekrar kurun yine aynı sorun olacakmı gözlemleyin.

Şuanki güç kaynağım 600 watt,ayrıca biraz önce de farklı bir oyunda test etmeyi bitirdim 15dk içersinde aynı sorunun olması gerekirdi fakat olmadı.Sanırım oyundan kaynaklanıyor.Mümkün mü sizce ?

• Evet olabilir.

Bütün oyunları tek tek oynayın birinde sorun varsa oyun bozuktur. Bazı oyunlar lag yapabiliyor .
  • quote:

Evet olabilir.

Bütün oyunları tek tek oynayın birinde sorun varsa oyun bozuktur. Bazı oyunlar lag yapabiliyor .

Teşekkür ederim yardımlarınız için problem oyundaymış :)
  • quote:

quote:

Evet olabilir.

Teşekkür ederim yardımlarınız için problem oyundaymış :)

Sorun edecek bir şey yokmuş konu başlığına [Çözüldü] ekleyin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.