Şimdi Ara

Oyunun son durum hakkında bilgi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2008-2009 yılına kadar oynuyordum. O zamanlar Troy serverındaydım çok uzun zaman geçti. Oyun botlardan oynanamaz hale gelmişti normal insandan çok goldbotlar vardı. Şimdi oyun baya değişmiş gibi gözüküyor isro r-sro gibi şeyler görüyorum acaba son durum ile ilgili bilgi verebilir misiniz?

• Cevap gelmemesinden anlamışsındır inşallah
  • evet 4 senedir oynuyordum taa ki 3 ay öncye kadar. oyun formatını değiştirdiler. parası olmayan giremez ulan tarzı bir yaklaşım sergiliyorlar. oyundaki bot politikası ile ilgili bir yenileme yapıldı en son. s bot gibi bot programlarını kullanman illegal yola giriyor. fakat silkroad ın sitesinden silk harcarsan (adedi önemli değil) banlanma riskin yokmuş. diğer türlü saniyesinde ban yiyorsun. oyunu bıraktım ve çoğu arkadaşım da sattı charlarını.
  • Orijinal SRO 2011'den beri bitik dostum. Son 2-3 senedir can çekişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan orjinal sroda bi 90 cap bi 100 bi 110 cap ve bi 130 cap :D g*ymax ne yapıcagını şaşırdı ve toplam sunucu sayısı 4 oldu
  • Hocam diğer konudaki yorumunu gördüm de botlar banlanıyor falan diye bir muhabbet dönmüş. Ben uzun zamandır orjinal silkroad oynamıyorum ve phbot alıp tekrar oynamayı düşünüyordum ama bu bot banlama saçmalığı ne? Tam olarak aydınlatır mısın?

Ayrıca orjinal silkroadı önermiyorsan herhangi bir private server önerin var mı hocam? Teşekkürler şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatemon

Hocam diğer konudaki yorumunu gördüm de botlar banlanıyor falan diye bir muhabbet dönmüş. Ben uzun zamandır orjinal silkroad oynamıyorum ve phbot alıp tekrar oynamayı düşünüyordum ama bu bot banlama saçmalığı ne? Tam olarak aydınlatır mısın?

Ayrıca orjinal silkroadı önermiyorsan herhangi bir private server önerin var mı hocam? Teşekkürler şimdiden.

VIP olmayan char'larda bot kullanılamıyor. Herkesi anında oyundan ihraç ediyorlar. En az VIP Iron olmak gerekiyor sanırım. Bu da her ay en az 1 silk/coin harcamanız gerektiği anlamına geliyor.

Orijianal SRO'yu ben de oynamıyorum 1 senedir. Takip ettiğim kadarıyla, durum bu.

Önerebileceğim private server da yok açıkçası. Bence en iyisi SRO'yu unutmanız.

• Siz tamamen mi bıraktınız? Sanki ben JoySro'yu önerdiğiniz bir yorum görmüştüm o yüzden sordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatemon

Siz tamamen mi bıraktınız? Sanki ben JoySro'yu önerdiğiniz bir yorum görmüştüm o yüzden sordum.

Nisan-mayıs dolaylarında JoySRO Hazar server'ında oynuyordum ama bıraktım.

• joydada çok şaibe var orada oynanmaz electus geliyor şimdi ona bi bakın isterseniz
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.