Şimdi Ara

Oyunun son durumu nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkesi kesme peşinde değilim isteğim tam tutturulamasada class lar arası denge yani birini göklere çıkartıp birini yerin dibine sokmaları canımı sıkan. 6 tane 90 var bende içime sinen çok sevdiğim iki karakter var spri ve hunter. Mage de castım 60 da bıraktım ama ben fire olarak oynamayı seviyordum frost mage bana hitap etmiyor.

Sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fox90

quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

Frost mage ve rogue OP. Onun dışında warrior ne kadar nerflenirse nerflensin hala op. Ne yaparsan yap kendinden uzak tutamıyorsun adamları 2 charge 1 leap 1 intervene saçmalık.

Unholy dk öküz gibi damage atıp tek yiyor. Yani bir uhdknın görevi adama pata küte dalmak şuan taktiksel beyin oynayışı 0. Pata küte dalmazsan tek yiyorsun

Cevabınız için teşekkürler. Anlaşılan pek değişen birşey olmamış warrior rog ve dk lar beni oyundan soğutmaya yetmişti en çok oynanan karakterlerde bunlardı. Değişen birşey yoksa Billz bir oyuncuyu daha kaybetti :)

Tbc zamanlarida bir warrior olarak beni oyundan soğutuyordu pvp.bu oyunda denge hep oldu ama nasıl oldu aynı anda degil bir zaman sizin classiniz bir zaman baska classlar op oldu."xxx ler cok fena nefes aldirmiyor nerf gelmeli" muhabbeti 8 senedir var bu oyunda:) hic unutmam warlocklarin limitsiz fearini: ve wotlk gelmeden onceki tbc nin son parchini..o patchte paladinler 1 e 10 dalıyordu bu abartı degil bilen bilir sonra duzeldi tabi:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende wotlk da başladım oyuna bu durumları az çok biliyorum bilz bunu bilerek yapıyor ama kazandığı kaybettiğinden çok değil.
  • Fox90 kullanıcısına yanıt
    Bide lag olayı vardı ilk 2 oyun zamanında 10000 ms lerle gb ye giriodum Warriorla hemde

• sakın başlama dostum pvp ile aram yok pek anlamam ama normal olarak ölü durumda wow. benimde bu ay bitsin daha açtırmıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Konuyla alakasız ama wod tahmini ne zaman çıkması bekleniyor acaba ?

Temmuz tahminen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.u.i

sakın başlama dostum pvp ile aram yok pek anlamam ama normal olarak ölü durumda wow. benimde bu ay bitsin daha açtırmıcam.

He ölü. 2013 son çeyrekte oyuna 250k sub geldiğini biliyor muydun? Wotlk sonundan beri ilk kez artıyor sub sayısı. Üstelik 8 milyon kişi oynarken hala ben wowun ölü damgası yemesini saçma buluyorum.
    Tamam oynamıyorsun bırakmak istiyorsun kendine yalan söylüyorsun ama başkalarını yanlış yönlendirme.

• s.u.i kullanıcısına yanıt
    ben oynuyorum çok da zevkli, neresini beğenmedin anlamadım,

yeni başladım üstelik birsürü şey var daha keşfedilecek
  • Bende yıllarca private serverlarda oynadım. Ve en sonunda oyunu beceremediğime karar vermiştim. Arada bir dalıyım tekrar diyorum. Ama buraları okuyarak tekrar vazgeçiyorum. Oyuna hala aylık 13 avro vermek gerekiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.