Şimdi Ara

Ozan TUFAN / KAP (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
4.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalnız bu transferi kimse KAP a bildirmeden önce aldık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın menejieri gerçekten işini çok iyi yapıyor bu adam kesinlikle bu paraları hak etmiyor.
  • çok leş bi oyuncu inşAllah alır fb

verilen 2 m bile boşuna gider zamanında anlıcaksınız.

ya anlamıyorum kim yapıyo ya kim kim

ne görüyolar bu oyuncuda arkadasındaki destekçisi menajeri kim

ortalama bi oyuncu ,değişik oyunlar dönüyo arkada ..
  • Bursa fena kitledi yav

• quote:

Orijinalden alıntı: ome r

çok leş bi oyuncu inşAllah alır fb

verilen 2 m bile boşuna gider zamanında anlıcaksınız.

ya anlamıyorum kim yapıyo ya kim kim

ne görüyolar bu oyuncuda arkadasındaki destekçisi menajeri kim

ortalama bi oyuncu ,değişik oyunlar dönüyo arkada ..

Hocam siz alsaydiniz kral dunya yildizi bi oyuncu derdiniz fenerbahcenin ihtiyaci olan bir oyuncu defans dan top cikariyor defansif yonu kuvvetli bek de oynayabiliyor ayaginda top tutan bir oyuncu milli takimda iyi isler yapiyor bursanin en duzgun oyuncularini aliyoruz fernandao sener ozan

• O ben'i aldirmak 1 dakikalik iş..

• Kedi ciğer meselesi lafını sevmesemde bu yazılan yorumlar için en iyi söz.Bu kadarmı oturdu içinizede bel altına vurmaya başladınız.20 yaşında milli topçu üstelik oynadığı maçlardada kendini ıspatlamış zorunuza gitsede ozan artık fb de siz hala ucuz topçu peşinde koşup sonra kar yapıp satarız zırvalarının peşinden koşun.
  • Ben bonservisine bakmam bence iyi transfer.
    20 yaşında potansiyeli bir yabancıyı alsan 10 m den aşağı alamazsın.
  • 6 - 8 numara oynar gerekirse sağ bek ve sağ açıkta oynar toplamda 4 mevkide rahat görev yapabilecek bir oyuncu...Tempolu, topla dribbling yapan, ceza sahasına kamp kuran, defansif anlamda eksiksiz iyi bir iki yönlü orta saha oyuncusu ve henüz 20 yaşında ve bu adama verilen bonservise fazla deniliyor.Burada ki çoğu kişi Dünya transfer piyasasından bir haber bu özelliklere sahip bir oyuncuyu 2-3 milyon euroya alamazsın.Ozan'ın eksiği yok mu tabi ki var mesela pasörlük özelliği zayıf 50-60 metre top atamaz, oyunun temposunu ayarlayamaz.Bu eksiklikleri olmasa zaten şu anda Avrupa'ya çoktan gitmişti...Ben muazzam bir transfer hamlesi olarak görüyorum.İyi katkı vereceğini düşünüyorum.

Birde Ozan Tufan'ın fiziğine takanlar olmuş.Daha 4-5 gün önce Galatasaray-Bursa maçında sahanın en dirisi değil miydi bu çocuk ? Ozan'ın kilolarına takanlar önce Sneijder'e baksın sezon başında her oyuncu kilo alabilir.Kendine bakmamış olabilir ya da vücudu kilo almaya müsait olabilir bilemeyiz çocuğu eleştirmek için açık arayan tipler var...

Geçen sezon içinde çekilen bir fotoğrafı...Göğüsleri biraz daha geliştirmesi lazım

Ozan TUFAN / KAP

• Küfüre ramak kalmış yorumlar yapılmış bana Alper v2 yazdığım için.

Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim fakat herhangi bir kötü anlamda değil,oyuncunun transfer hikayesi ve fiyatı benzediği için yazmıştım..
  • Bende bizim takıma gelmemesini isteyenlerdenim(diğerleri ne kadar ciddi bilemem) , bana bir şekilde alsaydık paranın çöpe gideceğini hissettiriyordu.İyi veya kötü oyuncu demek istemiyorum zamanla görülecek zaten , her oyuncu büyük takımları kaldıramayabilir bu yüzden biraz tedirgindim ama neyseki biz almadık zaten.Fenerbahçeli arkadaşlara hayırlı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahçeye gitmekle hata yaptı galatasarayda da pek bir şey olmazdı malum hamza faktörü en çok beşiktaşa gitmesini istiyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amphioxus IV

Adamın fiziksel özelliğiyle niye dalga geçiyorsunuz lan.

Alın size delikanlı adam(!)

Ozan TUFAN / KAP

Ozan TUFAN / KAP

Ugrastirip meyrelesi koydurma bana şimdi

• Fiyat yüksek, 3-4 normalidir ki o bile fazla ya Türk Ligiyiz la biz markamız yok bişeyimiz yok.
  • bazen13 kullanıcısına yanıt
    as oyuncusu demişin de milli takımın hali ortada
  • Konu ağlama duvarına dönmüş. Gece gece iyi güldürdünüz. GS CL'den gelecek parayla bol bol soda alsın. BJK'lılar ile içersiniz karşılıklı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun Holmen kadar oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEBRON JAMES HETFIELD

Hayırlı olsun Holmen kadar oynar

Hayirli olsun Yekta kadar oynar.

• Rıdvan her programda söylüyordu , al ozanu kurtul, eksiklerin gitsin falan vb...
    Bakalım şimdi ne diycek...
  • GS TARAFTARI VE BŞİKTAŞ JİMNASTİK KULÜBÜ TARAFTARLARI BAŞLAMIŞ YİNE BİR ŞEYLER GEVELEMEYE.

Aziz başkanla uğraşırsa sizin 2. sınıf yönetiminiz takımınızın isim hakkını bile alır akıllı olun haddinizi bilin.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.