Şimdi Ara

ozan2022 fan club açılıyorrr.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Fan club um bugun resmen kurulmuş bulunuyor. Her hafta benimle söyleşiler, günlük yazılarım, fotograflarım, ilginç anılarımı donanımhaber.com aracılığı ile sizlere duyuracağım. Kişisel web sitem ozan2022.com yapım aşamasında şu an. Açıldığında üyelik başvurularınızı web sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz. Fan club e üye olduğunuz anda ozan2022.com dan hediye şapka anahtarlık gibi hediyeler kazanacaksınız. Her hafta üyeler arasından yapılacak çekilişi kazananlar benimle bir akşam yemeğine çıkma şansı yakalayacaklar. Üyelik başvurularınızı ozan2022.com açılana kadar buradan yapabilirsiniz. Haydi ne duruyorsunuz. ozan2022 nin büyülü dünyasına sizde katılın...

ismim ozan. 22 yaşındayım. mersinliyim. ilk okulu mersin cumhuriyet ilk öğretim okulunda okudum. Notlarım hep pekiyi idi. Sonra babamın işi nedeniyle çorum çemişgezek e taşındık. Ortaokul ve liseyi burada bitirdim. Babamın arkadaşı kaportacı halil in yanında çalışmaya başladım. Sonra internet e merak saldım. Hürriyet.com, haberturk.com ve internethaber.com sitelerinde yorumlarımla olsun diğer yorumları puanlamamla olsun sosyal çevreye girmeye çalışıyorum.

2008 yılında girdiğimiz şu dönemde düşündümki Türkiyenin yeni bir internet mahir e ihtiyacı var. Bu sebepten ötürü 95 model doğan ımı satıp internetten anlayan bir arkadaşla fan club kurmaya karar verdik. 25.000 tane şapka ve anahtarlık yaptırdık. Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.

Fotograflarımı az sonra siteye yükleyeceğim. Bu arada üye olmak isteyen arkadaşlar taleplerini belirtirlerse sayfaya giren arkadaşlar, ozan2022.com ailesinin ne kadar hızlı bir şeklde büyüdüğünü anlarla. haydi ne duruyorsunuz. Nerde ozan2022 ciler. göreyim sizleriiiii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2022 -- 27 Aralık 2007; 21:12:01 >

• aferin genç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiGs! -- 27 Aralık 2007; 20:33:34 >
  • sen kimsinki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozan2022

ismim ozan. 22 yaşındayım. mersinliyim. ilk okulu mersin cumhuriyet ilk öğretim okulunda okudum. Notlarım hep pekiyi idi. Sonra babamın işi nedeniyle çorum çemişgezek e taşındık. Ortaokul ve liseyi burada bitirdim. Babamın arkadaşı kaportacı halil in yanında çalışmaya başladım. Sonra internet e merak saldım. Hürriyet.com, haberturk.com ve internethaber.com sitelerinde yorumlarımla olsun diğer yorumları puanlamamla olsun sosyal çevreye girmeye çalışıyorum.

aferin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntiGs! -- 27 Aralık 2007; 20:41:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AntiGs!

quote:

Orjinalden alıntı: ZwitteR

sen kimsinki

/>

• Allah'ım yaratıyorsun, bali takip et.
  • seni fake seni kimin fake isin çabuk söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 27 Aralık 2007; 20:44:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JOKER FAN CLUB // 216 KİŞİYİZ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zalimsin diye şarkısı olan Ozanmısın
  • internette sosyal çevreye girmeye çalışmak
  • WTF
  • quote:

F

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photomaniac -- 27 Aralık 2007; 20:46:18 >

• SAYIN OZAN2022 Bİ FOTO GÖREBİLİRMİYİZ
  • Kaportacı Halile Selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisuaLBasic91 -- 27 Aralık 2007; 20:48:03 >
  • super ya
  • ii ii akşam neşesi çıktı
  • Allah akıl fikir versin kardeşim...
  • ulan karnima agri girdi gulmekten bide efkarliydim ha
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Fan club um bugun resmen kurulmuş bulunuyor. Her hafta benimle söyleşiler, günlük yazılarım, fotograflarım, ilginç anılarımı donanımhaber.com aracılığı ile sizlere duyuracağım. Kişisel web sitem ozan2022.com yapım aşamasında şu an. Açıldığında üyelik başvurularınızı web sitesi aracılığı ile yapabilirsiniz. Fan club e üye olduğunuz anda ozan2022.com dan hediye şapka anahtarlık gibi hediyeler kazanacaksınız. Her hafta üyeler arasından yapılacak çekilişi kazananlar benimle bir akşam yemeğine çıkma şansı yakalayacaklar. Üyelik başvurularınızı ozan2022.com açılana kadar buradan yapabilirsiniz. Haydi ne duruyorsunuz. ozan2022 nin büyülü dünyasına sizde katılın...

• kaportacı halilin kaportaları var ya.
  • kaç yıldır bu anı bekliyorduk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.