Şimdi Ara

Özcan Deniz silahlı saldırıya ugradı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
5.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konuyu açan şahıs,acaba haberi neresiyle okudu da,hayatını kaybetti yazdı
  • ölse çok üzülürdüm
  • Özcan Deniz'e geçmiş olsun. NTV son olarak haberi şöyle vermişti:
    - Özcan Deniz'i vuran kişi "kız arkadaşıma baktığı için vurdum." dedi. Vuran kişi otel korumaları tarafından komalık edildi. Özcan Deniz ise hastaneye kaldırıldı....

Bu haberi ilk veren DOĞAN MEDYA 'ya ait bir kanal ya da VATAN GAZETESİ olsaydı aynen alttaki etiketi yapıştırırdı.
    Millet te bir süreliğine yerdi:
    " Aşırı dinciler Özcan Deniz'i vurduuu... "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 17 Şubat 2008; 14:56:32 >
  • Biri oraya liste sıralamış sizde ona inanıyorsanız birşey demiyorum. Hele ki Kenan İmirzalıoğlu gibi bir oyuncunun PKK'nın aleyhine dizilerde ve filmlerde oynaması onlara nasıl bir prim verdiğini göstermektedir. (Bkz: Deliyürek) Doğulu olupta tutup oraya yarın öbür gün sizinde isminizi yazsalar ne şekilde tepki verirsiniz.
    (Not: Ben doğulu değilim ayrıca!)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

Özcan Deniz'e geçmiş olsun. NTV son olarak haberi şöyle vermişti:
    - Özcan Deniz'i vuran kişi "kız arkadaşıma baktığı için vurdum." dedi. Vuran kişi otel korumaları tarafından komalık edildi. Özcan Deniz ise hastaneye kaldırıldı....

Bu haberi ilk veren DOĞAN MEDYA 'ya ait bir kanal ya da VATAN GAZETESİ olsaydı aynen alttaki etiketi yapıştırırdı.

Seninkiler kaybetmeye başladıklarını bir anlasınlar bak nasıl deli danalar gibi sağa sola saldıracaklar. o günler yakınlaştı. HSBC ve İng. konsolosluğu saldırılarını yanlışlıkla ordan geçerken cebinden bombası düşen, dindar vatandaş yapmıştı demi ?

İşte beele elin delilerine tabanca taşıma iznini bu kadar kolay verirsen, Türkiyeyi kan götürür. Daha ne delilerin ellerinde neler var neleerr... Bir gün bunların foyası çıkınca milletin ağzı bir karış açık kalacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tanganakan -- 17 Şubat 2008; 15:13:28 >

• benimkiler kim bee? Bu sözlerde yoğun derecede paranoya seziyorum.

Ben orda sadece Doğan Grubu'nun her zaman yaptığı ve yapabileceği şeyi yazdım.

Danıştay saldırısında da böyle olmamışmıy dı? DOĞAN milleti gaza getirdi, "GERİCİLER-DİNCİLER" yaptı dedi. Ona inanan yüzbinlerce saf ve iyi niyetli vatandaş sokaklara döküldü. Emniyet işi çözdü, sokaklara dökülenler ve DOĞAN resmen MORT oldu değil mi?

quote:

Orjinalden alıntı: Tanganakan

quote:

Orjinalden alıntı: ilidan

Özcan Deniz'e geçmiş olsun. NTV son olarak haberi şöyle vermişti:

Seninkiler kaybetmeye başladıklarını bir anlasınlar bak nasıl deli danalar gibi sağa sola saldıracaklar. o günler yakınlaştı. HSBC ve İng. konsolosluğu saldırılarını yanlışlıkla ordan geçerken cebinden bombası düşen, dindar vatandaş yapmıştı demi ?

İşte beele elin delilerine tabanca taşıma iznini bu kadar kolay verirsen, Türkiyeyi kan götürür. Daha ne delilerin ellerinde neler var neleerr... Bir gün bunların foyası çıkınca milletin ağzı bir karış açık kalacak..

• Ablamlar ordayken vurmuşlar adamı. Daha doğrusu body guardını kafadan vurmuşlar seken kurşun Özcan denize isabet etmiş ilginç..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sah!n

Ablamlar ordayken vurmuşlar adamı. Daha doğrusu body guardını kafadan vurmuşlar seken kurşun Özcan denize isabet etmiş ilginç..

diğer adama yazık olmuş...
  • haaa unutmadan...

Bir şeyin farkındamısın bilmem: HSBC saldırısını yapan ve islamiyetle alakası olmayan El-Kaide grubunun liderinin, bir zamanlar Amerika başkanıyla ortak petrol işleri yaptığını unutuyorsun herhalde. EL-KAiDE denen bir avuç çapulcu için yabancı haber ajansları (ki bi çoğu Yahudilere aittir) ne etiket basarsa millet te ona inanıyor.

Tanganakan kardeşim. DEMAGOJi yapayım derken bu sefer baltayı taşa vurdun ama...
    Türkiye'deki inanan insanların hepsini El-Kaide gibi bir terör örgütünü aynı kefeye koydun.

Sizin mantığınız ile yola çıkarsak:
    Aşırı sol görüşlü insanların kurduğu PK.K , TiKKO, DHKP-C, ERGENEKON gibi örgütlerle sol görüşlü her türlü insanımızı CHP yi, DSP yi, kısacası sol görüşlü herkesi AYNI KEFEYE KOYABİLİRİZ...

Ön yargılarından sıyrıl biraz... Nedir bu kin, nedir bu düşmanlık.
    Herşeye rağmen seni seviyorum...

quote:

Orjinalden alıntı: Tanganakan

• ortalık durulmuş... Ne güzel.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.