Şimdi Ara

Özdebir sonucumu değerlendirir misiniz?( Troll gelmesin abi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar sonucun aciklanmadi nerden bakcaz hal okunmadi diyo ozdebir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben özdebir türkiye 1.siyim beyler adam olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhuser

quote:

Orijinalden alıntı: Matematico

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkesici

quote:

Orijinalden alıntı: Matematico

quote:

Orijinalden alıntı: ozgurkesici

Ss atıcam sonucuyardimci olur musunuz?
    Ocagin sonuna kadar cogunu bitirdigim lys konulari tekrarlarla bastan bakmayi planliyorum. Basladim hatta. Netlerim 125 135 degisiyo.
     Özdebir sonucumu değerlendirir misiniz?( Troll gelmesin abi)

Matematik: OK. Yapamadigin soruyu merak ettim. Sure olarak ne kadar harcadin bilmiyorum.
    FEN: 31 D 9Y. Bu matematiklere bu fen netleri pek yakismamis. Fizikte biraz sorun var. Fende tum sorulari yapmissin, bilmedigin emin olmadigin soruyu sallayacak bir tip degilsin, demek ki bazi konular tam oturmadi veya fen calisman tam olarak bitmedi. Uzerine gidersen halledersin, YGS'ye kadar epey yol kat edersin. Bol bol fizik denemesi coz.
    Turkce: 6 yanlis cok fazla. Yanlislarin nereden?
    Sosyal: Cog. ve Felsefe tum konulari calismadin sanirim veya okula paralel goturuyorsun. Zamanla netlerin artar.

Soru kitapcigi uzerinden analiz yapmak daha saglikli olur.

Bir sonraki denemede fende 35 bandinin uzerine cikarsin diye tahmin ediyorum.

Calismaya devam, dogru yoldasin.

Basari dileklerimle.

Saol hocam. Fenden normal denemelerim genelde tam konu eksigim yok bahane uydurmak istemiyorum ama şöyle anlatıyım sinavda ben mat fen turkce sos gidiyorum mat bitirdigimde 1 saat gecti dediler yanlis soylemisler halbuki 30 dk gecmis ben o panikle feni nasil cozdugumu anlamadim
    Mattan oran oranti sorusunu yapamadim 16akare olan
    Turkce cogu paragraf
    Bende kitapcigimi almadim sosyali bilmiyorum
    Yorumun icinde cok tesekkurler gercekten buna ihtiyacim vardi. Hedefim hacettepe yada ankara tip sence ulasabilecekmiyim
    Tesekkurler

Gercek YGS sinavinda salonda saat var, her yaprak cevirisinde sureyi kontrol eder temponu ona gore ayarlarsin. Zaman baskisina panik duygusu eslik ederse konsantrasyon dagilir hata yapmaya meyilli olur insan. Bu gibi durumlarda sakin olmaya calis.

Mesela matematik icin konusayim, belki ilk 20 soruyu 12-13 dakikada yapiyorsun. Sana o 20 soruyu verip sureniz 15 dakika kaldi diyince panik olursan surec aleyhine isler. Be cool.

Sinavda demorilize olmak yok, panik yok. Madem doktor olmak istiyorsun, acil serviste calisan doktorlari dusun.

Turlama teknigini uygula. Unutma bu bir siralama sinavi. Sinavda birinci olmak icin bile sorularin tumunu yanitlamana gerek yok.

Bu sinav hazirlik surecinde olaya her zaman mantikla sagduyuyla yaklasin.

Abi benim netler patrika55 e benziyor temel olarak ama mat5 fazla tm ci olduğunumdan tarih ve coğrafya 10ar fen 2d2y hedef 20k ne onerirsin

Matematige calismaya devam. netler matematikte hic bir zaman hizla yukselmez, sabirli olup yilmamak lazim. Turkce ve edebiyat calisin. Degisik kaynaklardan bol bol soru cozun. Basarinin sirri calismakta. Sihirli bir formul yok,

• no ss no güven
    açıklanmadı diyo benimkinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ense123

no ss no güven
    açıklanmadı diyo benimkinde

Tam sonuç değilmiş bunlar zaten banada dün açıklanmadı diyordu

• ne zaman açıklanacak benimkiler niye parça parça açıklıyolar?
    sınava 500 bin katılım var diyodu 42.bin diyo kandırıldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thesatanik

quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

eğer ygs'de böyle matematik çıkarsa yandı vallahi villahi
     Özdebir sonucumu değerlendirir misiniz?( Troll gelmesin abi)

hedef ne bro

uluslararası kıbrıs üniversitesi - yüzde 75 burslu mimarlık
    mf4 ham 240 puan alsa yeterli

• Ozdebir'de bu kadar iyi matematik neti ve 30 dakikada...Gercek sinavda fen kolay zaten yaparsin.Matematikle de aran iyi belli ki.Biraz Türkçe de yükselirse neden gerçek sınav ilk bin olmasın ki diyorum masallah diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: neutronstarcollision

Ozdebir'de bu kadar iyi matematik neti ve 30 dakikada...Gercek sinavda fen kolay zaten yaparsin.Matematikle de aran iyi belli ki.Biraz Türkçe de yükselirse neden gerçek sınav ilk bin olmasın ki diyorum masallah diyelim.

Tesekkurler hocam sizin hedef nedir?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.