< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
ÖZDEBİR-TÖDER Sınavları’na Girmek (5. sayfa)
-
-
kardeşim merhaba abartan adamlar değil. daha 10. sınıfsın 11 bile değilsin. TÖDER ÖZDEBİR gibi sınavlar bu sene sınava GİRECEK insanlar için hazırlanıyor. Senin gibi isteyen 10bin den fazla öğrenci vardır. Git dersini çalış illaki 12 lerin girdiği sınava girmek zorunda değilsin. Biz 11 de tödere girdiğimizde bile 12 ler ters ters bakıyordu. ve gayette haklılar.
Çalışman gereken onca şey varken kafaya taktığın şey töder özdebirse bu mantık seni çok yanlış yerlere götürür. Çok üzülürsün ama umarım üzülmezsin de 2 3 yıl sonra iyi yerlerde görürürüz seni. Şu anlık bu uslübunla gelecekte kendini mahvedeceğinden eminim ilk 10kya bile giremezsin bu takıntı vs halleriyle.
ayrıca 9 10 da 7 saat üstü çalışan arkadaşlarım bile 110 netten sonra tıkanıyor ki 110 u bile göremedikleri zamanlar oluyor. Olayın ne kadar çalıştığınla alakası yok 11 de başlasan çok rahat 1. bile olabilirsin derslerden vs anlayan öğrenci profiliysen.
iyi dersler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet yazilabilir, ve siz gelip ziya selcuk eğitim programı acikladi diyip ona güveniyorsunuz.
Sistem degismezse patlayan filan olmayacaksiniz cunku sinav sistemi dedigimiz şey son sene yapılmak uzerine kurulu bir sey. Bir de tm ciymissiniz zaten, rekabet az, iki sorumlulugunuz var zaten, tyt fen kasmak, ayt mat kasmak. Bunlara 6 ay bile cok.
Ve evet kendinize zarar veriyorsunuz. Gençliğinizin en guzel yıllarını sacmalik ugruna cope atarken bir yandan pilinizi bitiriyorsunuz sinav konusunda. 12nin ortalarında sinavdan kusuyor halde olursunuz.
Bu arada diger mesajda yazili ve tyt farkli mi demissiniz, evet tamamen farkli.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
boşa girme o paragrafları yapamazsın birazcık okuduğunu anlaman lazım ya da bir soru soruyorsan fikirlere açık olman gerekir.
TKR derece yapan birisi sana konuları öğren deneme falan son 1-1.5 senenin işi demiş sen adama bilmişlik taslıyorsun. bunu da yanlış anlama da bu kafayla gidersen hiç bir şey olmaz senden. sen şimdi konuları iyi bilirsen 12de yapman içten bile olmaz. ama şimdiden sınav için çalışırsan 135dkda 40 mat 40 türkçe 20 sos 20 fen yapcak seviyeye gelsen bile 1 sene sonra derler ki “1. aşama için süre 3 saat 80 Türkçe 80 Mat yapıcaksınız” o zaman ne yapıcaksın? sınava değil konuya çalış konuyu bilirsen sınavı da yaparsın senden 3-4 yaş büyük ve bu sınava girmiş insanlara da bilmeden sallama
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Türkçe’de 35 yapıyorum şu anda. Sorduğum sorunun da konuyla ilgisi yok zaten. Ben sınavlara nasıl girebilirdim diye sordum, yukarı çıkıp bakın. Bildiklerimi söylüyorum, bilmişlik yapmıyorum. Gerçekleşmesi imkansıza yakın saçma sapan varsayımlarla tartışma dönmüyor. Benim zaten tek yaptığım konu çalışmak şu anda. Yukarıya yazdıklarımı okumanıza rağmen “Sınava değil, konuya çalış.” diyorsanız söyleyeceğim şey belli: Okuduğunu anlama konusunda tavsiyeye ihtiyacı olan ben değilim bence. :)
tamam kardeşim allah arttırsın netlerini inş 1. olursun sınavda
çok kasma erken daha konuları sağlam tutsan yeterli
-
Klişe bombardımanı devam ediyor. 😂😂😂 “Gençliğin en güzel yılları çöpe.” , “Zaten TM’ciymiş!” , “12’de bıkarsın.” Doydum ben, yeter bence. Gideyim de biraz daha gençliğimi çöpe atayım ben.
Sınav bence son seneye indirgenecek bir iş değil. Kimsenin de ters ters bakmaya hakkı yok. Ben garip bir durum görmüyorum. Konusunu bildiğim, sorusunu çözdüğüm şeyin sınavına girmek garip değil. AYT’ye girsem komik olabilirdi mesela, o zaman katılırdım size.
TÖDER, ÖZDEBİR’i de kafama takmadım. Merak ettim, sordum. Giremem mi diye. Abartmaya bayılıyorsunuz gerçekten. Her gün konularımı planlı şekilde çalışıyorum zaten. Güzel temenniniz için teşekkürler. Şu anki netlerimle ilk 10 bine giriyorum, şüpheniz olmasın.
7 saat üstü çalıştığım oldu ama genel olarak 3-4-5 bu düzeylerde çalışmam. Böyle bir dönemde, tamamen evdeyken gayet tadında bir süre bence. Çalışmaya bir sene sonra başladığımda ne değişecek? Sadece geride kayıp bir yılım olacak. Bunu da hiç istemem.
Teşekkürler.
Verdiğiniz örnek bahsettiğiniz konuyla alakasız ve açıklamıyor. Sizin bahsettiğiniz insanlar muhtemelen zekâ seviyesi pek ilerde olmayan ancak çalışarak bir şekilde dikiş tutturmaya çalışan tayfa. Ben onlardan değilim. 10 tane TYT denemesi çözmüşümdür. Yani olay hakkında bilgi sahibi olmayan birisi değilim. Çok teşekkürler.
Ben de tam olarak onu yapıyorum zaten. Fena abarttılar.😂
İnşallah, hak ettiğini alsın herkes.
Çok sağ ol. Hata bende ki hâlâ ciddiye alıp cevap veriyorum.
Tamam git bi tyt denemesi at osym seni Türkiye 1.si ilan edicekmis. Nasil tiplerle ugrasiyoruz yaw
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam uğraşmaya değmez. Boş verin bu 1. kardeşimizi.
Birileri yine fazla komedi filmi izlemiş.
hayir
-
Tm 1.ligi yine dh de kaliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X