Şimdi Ara

Özel ambulans kiralama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir Özel Ambulans Servisi olarak İstanbul bölgesinde sizlere özel ambulans kiralama, hasta nakil ambulans, acil yardım ambulans ve şehirlerarası ambulans hizmetlerini sizlere sunmaktayız. Hastaneden eve hasta nakil, evden hastaneye hasta nakil ve şehirlerarası hasta nakil hizmetlerini sizlere sunmaktayız. Tam donanımlı ambulanslarımız ve profesyonel ekiplerimiz sizlere İstanbul bölgesinde 10 – 25 dakika içerisinde ulaşım sağlamaktadır.
    7 Gün 24 Saat sizlere İstanbul Özel Ambulans Kiralama hizmeti vermekteyiz.
    Hastanızın ihtiyacına göre çağrı merkezimiz tarafından en uygun donanım ve konumda olan ambulanslarımız sizlere yönlendirilmektedir. Firmamız bünyesinde bulunan hasta nakil ambulanslarımızda en az 1 acil tıp teknisyeni ve 1 sürücü sizlere ulaşmaktadır. Acil yardım ambulanslarımızda ise en az 1 acil tıp teknisyeni, 1 ilk ve acil yardım teknikeri ve 1 sürücü sizlere ulaşmaktadır.
    Hasta nakil ambulansları, genel durumu stabil olan ve herhangi bir ilk yardım müdahalesi gerekmeyen hastaların transferinde kullanılmaktadır.
    Acil yardım ambulansları, genel durumu kritik olan ve her an ilk yardım müdahalesi gerekebilecek hastaların transferlerinde kullanılmaktadır.

Hizmet Bölgelerimiz

Firmamız İstanbul tüm bölge ve hastanelerine özel ambulans hizmeti vermektedir.

Ambulans Ulaşımı Ne Kadar Sürmektedir?

Firmamız çağrı merkezine iletişim sağladığınızda size en yakın ve uygun ambulans ekibimiz yönlendirilmektedir. Ortalama 10 – 25 dakika içerisinde ekiplerimiz sizlere ulaşmaktadır.

Hasta Nakil İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Ambulanslarımızda hastanızın ihtiyacı olabilecek her türlü donanım ve ekipman bulunmaktadır. Hastanızı gerekli sedyeler ile yatağından alarak, gideceği yerdeki yatağına kadar teslim etmekteyiz.

Tam Donanımlı Ambulanslarımız

Bir Özel Ambulans Servisi bünyesinde bulunan tüm özel ambulans araçlarımız hastanızın rahatı ve konforu düşünülerek özenle dizayn edilmiştir. Hastanızın naklini her koşulda sağlayabilen araçlarımız ısıtma ve soğutma sistemleri ile donatılmıştır. Son model ambulanslarımız TSE EN 1789 standartlarına uygun olarak üretilmiş olup, Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmıştır.
    Ambulans Kiralama Özel ambulans kiralama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.