Şimdi Ara

Özel aracım ile Batum ziyareti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
11.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Merhaba,

Halen forumda mısın bilmiyorum, malum 10 yıl önceki bir konu... Hortlamış oldu...

Bilen diğer arkadaşlar da cevaplar ise sevinirim.

Ailem ile birlikte Gürcistan, Tiflis gezmeye geldim. Buradan da Batum a geçeceğim. Burada Park yeri konusu başta olmak üzere biraz bilgi verirseniz çok müteşekkir olurum.

Şimdilik ilk sorum Park konusunda Türk plakalı araçlara yol kenarında ticket almadan yada alarak Park edilebiliyor mu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam citypark olmayan her yere bırakabilirsiniz citypark olan yerlere ücret ödeme yapabilirsiniz artı olarak park cezası yazsa bile ödemeyin birşey olmuyor ne giriş ne çıkış ta tecrübe ile sabittir
    Ara sokaklara koyun park ederken herkesin koyduğu yerlere ayrıca park görevlisi gibi duran adamların olduğu yerlere de bırakabilirsiniz
    Ben Kanada yerleştim çok uzun zaman oldu ama arada gidiyorum yine Tiflis’e

• Arkadaşlar güncelleme yapayım, Orada yaşayan bir arkadaş Türk plakalarına park yada ceza kesilmediği bilgisini verdi, bende buna güvenerek 2024 Haziran sonu, Temmuz sonu arası 2 hafta Tiflis ve 2 haftada batumda park edilebilir yerlere takır takır park ettim, kimse de ceza yada park parası istemedi, sormadı.

• Normalde kimlikle geçiliyor ama araçla geçeceksen pasaport lazım, aracın da pasaportta ekli! olması lazım dedi bir arkadaş ama!

Burada yazılanlara göre doğru değil gibi.

Kişi başı ücret, araca günlük sigorta, yok kayıt bilmem ne var dediler, gümrükten dönüp Erzurum'a geçtim ben, girmedim Batumi ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 23 Eylül 2024; 15:23:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.