Şimdi Ara

Özel ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar özel ders vermek istiyorum ama nereden öğrenci bulabilirim bilmiyorum. tavsiyeniz var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Duraklara filan as hocam numarani.filan.

• sağa sola numaranı yapıştır.internette ilan ver. şunu düşünemediysen ders verme bence.
  • Bende istiyorum

• Eksileri alayim

• Hangi ders?
  • fajQ F kullanıcısına yanıt
    matematik geometri

• düşünmediğimi nereden çıkardın? başka insanların da fikrini almak istiyorum her seye karışma sen

• Çevrendekiler misal saati 100 e veriyorsa sen 75 den veya 60 dan açılış yap. Sonradan çevreni geliştire geliştire fiyatı da yükseltirsin hocam. Önce bi namın duyulsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: DearDaily

Çevrendekiler misal saati 100 e veriyorsa sen 75 den veya 60 dan açılış yap. Sonradan çevreni geliştire geliştire fiyatı da yükseltirsin hocam. Önce bi namın duyulsun

Saati 100'den haftada 4 saat ayda 1600 TL iyi para
  • eğer matematik dersi verecekseniz öğrenci sıkıntısı çekmezsiniz malum herkes matematikten muzdarip
  • slzydn S kullanıcısına yanıt
    lan sanki çok fazla seçeneğin var.
    bir tane uçak veya balon kiralayıp arkasına matematik dersi verilir yazdır.al sana fikir
  • Çok zekiymissin sen buralarda harcanma.

• harahetta kullanıcısına yanıt
    İşte o muzdarip olanlara denk gelemiyorum :) cevremde var anlattıklarım ama onlardan ücret almıyorum

• slzydn S kullanıcısına yanıt
    geçen harward a gittim ingilizcen yetmez deyip geri yolladılar.dedim kelime bilgim var gramerim yok olmaz dediler git öğren öyle gel.ben de "daha da harwarda gelmem" dedim, çektim resti.
  • Hangi kademeye yönelik ise git bir okulun çıkışına konuş öğrencilerle ilanını yapıştır okula ilk başladığında çok çok ucuzdan başlaki çevren olsun, bir tanıdığım saati 20tlden başlamış simdi bolca öğrencisi var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.