Bildirim
Özel ders
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Duraklara filan as hocam numarani.filan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sağa sola numaranı yapıştır.internette ilan ver. şunu düşünemediysen ders verme bence. -
Bende istiyorum
Eksileri alayim
Hangi ders? -
matematik geometri
düşünmediğimi nereden çıkardın? başka insanların da fikrini almak istiyorum her seye karışma sen
Çevrendekiler misal saati 100 e veriyorsa sen 75 den veya 60 dan açılış yap. Sonradan çevreni geliştire geliştire fiyatı da yükseltirsin hocam. Önce bi namın duyulsun -
quote:
Orijinalden alıntı: DearDaily
Çevrendekiler misal saati 100 e veriyorsa sen 75 den veya 60 dan açılış yap. Sonradan çevreni geliştire geliştire fiyatı da yükseltirsin hocam. Önce bi namın duyulsun
Saati 100'den haftada 4 saat ayda 1600 TL iyi para -
eğer matematik dersi verecekseniz öğrenci sıkıntısı çekmezsiniz malum herkes matematikten muzdarip -
lan sanki çok fazla seçeneğin var.
bir tane uçak veya balon kiralayıp arkasına matematik dersi verilir yazdır.al sana fikir -
Çok zekiymissin sen buralarda harcanma.
İşte o muzdarip olanlara denk gelemiyorum :) cevremde var anlattıklarım ama onlardan ücret almıyorum
geçen harward a gittim ingilizcen yetmez deyip geri yolladılar.dedim kelime bilgim var gramerim yok olmaz dediler git öğren öyle gel.ben de "daha da harwarda gelmem" dedim, çektim resti. -
Hangi kademeye yönelik ise git bir okulun çıkışına konuş öğrencilerle ilanını yapıştır okula ilk başladığında çok çok ucuzdan başlaki çevren olsun, bir tanıdığım saati 20tlden başlamış simdi bolca öğrencisi var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X