Bildirim
Özel ders fiyatları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen sene sınıf hocam 500 e veriyordu saatliğini şu an 4 basamaklıdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bugün lgs öğrencisine ders verdim 1.5 saatliğine 400 aldım. Gerçi biraz zamandır deneyimim olmuştu o da etkili ama piyasayı merak etmiştim. Baya sağlam bir hoca var tanıdığım hem fen hem mat özel dersi veriyor lgs öğrencilerine 1.5 saatliğine 900tl alıyor. Ben normalde 300 alırım diyordum 400 verdiklerinde şaşırdım. Gittiğiniz ailenin maddi durumu iyi ise baya fazla verenler oluyor. Genelde iyi hocalar da bu yüzden öyle ailelere gidip ders veriyorlar.
Ben de almanca, İngilizce özel ders düşünüyorum ama bakalım. Sonucunda herkesi almıyorlar tanıdık lazım. Bu konularda çevrem iyiydi girdim ben de özel ders işine. Sağlam harçlık çıkıyor. Sınav haftalarında 3 gün gidiyorum bir öğrenciye 1.5 saat anlatıyorum çıkıyorum. Bir de şunu söyleyeyim, sizin arkadaş 7. Sınıfa dersi nasıl kaptı bilmiyorum ama ders almak da zor. Özellikle aileler öğrencilere karşı baya önyargılı oluyorlar. Beni deneme sebepleri özel hocaların deli pahalı olmasıydı. Tanıdık falan olunca arkadaş olarak çevreden yani bulunabiliyor ama düzenli olması yine zorluyor. Ben mesela liseli birine özel ders vermem. Vereceksem 11. Sınıf üstüne vermem. Çünkü yks mentalitesi deli ayrı oluyor. Ayrıca öğrenci çok kaliteli ise seni beğenmeyebilir bu da var sonucunda öğretmen olmadığımızdan iş zaten riskli. Bakalım şu an iui gidiyor birkaç hafta oldu devam ederse haberdar ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Kanka eğer yanlış öğreteceğini düşünüyorsan düşük sınıflara ders ver. Ben mesela bu yüzden başlangıçta lise ile başlamadım şu an da başlamam. Ayrıca ortaokul öğrencilerinde nedense soru sorma kültürü yok. Ben genelde gidiyorum konuyu anlatıyorum üstüne pekiştirmek amaçlı soru çöziyoruz ödev veriyorum bunları yap kontrol edicem diye ama soruları çok zor olan kitap bilerek seçmiyorum. Sonuçta insanlık hali yapamayanilirsin. Ayrıca ders verdiğin aile de bilecek ki senin öğrenci olduğunu. Tamamen tanıdık lazım öyle takdiye olacak iş değil. En kötüsü git yks koçluğu yap yapan manyak insan var bunu deli para var diyorlar.
liseye 800₺ yapıyor 1.5 saatliğini
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi it -- 19 Aralık 2023; 11:14:50 > -
özel ders boş iş bence. b*ktan lise matematiği anlatmak için 4 haneli para istemek ne la sanki profesöre muayene oluyoruz.
-
Bana göre de öyle ama trde yerleşmiş Bi özel hoca kültürü var. Dershane yerine tercih eden çok var
Eyvallah hocam teşekkürler o 7. Sınıfa anlatan arkadaş da tanıdık aracılığıyla bulmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 19 Aralık 2023; 9:53:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şey yapanlar da var dershanelere gidip normalde hocalar ders başına 500 alıyorsa dershaneden sallıyorum 200 300e çalışan öğrenciler de var. Benim tıp okuyan bir tanıdık öyle yapıyordu. Derece yapmasına gerek de yok 40binden biruni tıp okuyordu sanırım
ortaokul komşu çocuğuna 4 ders 1.5k olur dedim şaşırdılar piyasa 700 800
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasa bence de min 600 700 bandında. Yani benim çevrem tamamen öğretmen dolu dediğim gibi 1000 alan da var 600 700 alan da. Ama şu anki fiyatlarla en ucuz 500e bulurlar o da genelde az tanındığı için çok almayan hocadır. Birkaç öğrenci kazansa fiyatına zam yapar 700 800e çıkarır yani. (Ortaokul he lise de değil lise zaten ayrı)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

özel ders boş iş bence. b*ktan lise matematiği anlatmak için 4 haneli para istemek ne la sanki profesöre muayene oluyoruz. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X