Şimdi Ara

özel güvenligim soruları alayım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam şimdi ben bankaya gidince falan etrafa bakmayı severim güvenlik kameralarının nerede olduğuna bakarım dönüp bakıyom bi yandan da güvenliğe beni izliyo, böyle dövecekmiş her an yakalayıp üstüme atlayacakmış gibi bakıyo sizde de var mı bu? bana hırsızmışım gibi hissettiriyorsunuz, bu sebeple meslektaşlarınıza karşı herhangi bir yasal hakkın var mı? thnx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Bize her zaman önce sizin can güvenliğiniz derler benim canım gittikten sonra zaten koruduğum kisi ve yer korumasız kalmıştır müdahale tarzı olaya gore değişir ben silahsız guvenligim bıçak silah varsa polis cagiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: fbı1907

Ortada bir şey yok ama tahminimce büyük ihtimal üni mezunlarını bide üniversitelerin özel güvenlik bölümünden mezun olanları yaparlar zaten sınav vs. Olacakmış. Yani öyle direk geçiş tarzı bir şey yok

Cevap için sağol. kolay gelsin

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Hocam sende potansiyel suçlu gibi davraniryomussun :) bizim açımızdan şüpheli şahıs kriteri yani.banka olduğu için o arkadaşlardan kendi varlığını belli ediyor muhtemelen gözüm üstünde tarzında.

• Fernando! kullanıcısına yanıt
    Ha bide öyle bi yasal hak yok bildiğim kadarıyla abartiyolarsa siz bi musterisiniz sonuçta banka müdürüne şikayet edin çözülür

• quote:

Hocam sende potansiyel suçlu gibi davraniryomussun :) bizim açımızdan şüpheli şahıs kriteri yani.banka olduğu için o arkadaşlardan kendi varlığını belli ediyor muhtemelen gözüm üstünde tarzında.

mesela kameralara bakan herkesi mi dikkate alıyorsunuz şüpheli şahıs için? bence soyacak kişi kameralara bakmaz, sadece yer taraması yapıyordur operasyon o anda olmaz yani

• quote:

Nöbetteyim vakit çok

Kardes ben silahli ozel guvenligim pazartesi gunu bir guvrnlik firmasinin onerecegi yerde ise baslicam ilk defa ve tedirginim soyle sordugum butun guvenlikcilere nasil abi iyimi bende kimlik kartini aldim dedigimde bana hic alma git baska is bul felan deyip canimi sikiyolar benim tek sikintim gece vardiyasi nisanliyim yeni evlencem daha cok canimi sikiyor bu konu ama is yok piyasada mecburum kisaca anlatirmisin memnunmusun ne zamandir yapiyosun bu isi vs. Vs.

• Kendinizi neden artist görüyorsunuz

• stoper91 S kullanıcısına yanıt
    Zorlukları .gece vardiyası sabit bir izin günün olmaz yerine göre bayram izinin felan nöbetin izine denk gelirse kullanirsin.taşeron bi firmada calusirsan genelde ihaleler 1 senelik oluyor her sene bi yerde çalışma ihtimalini var.bu is genelde mesleksizlerin isi. Bedenen çok zorluğu yok ayakta dikilmekten başka . bu saydıklarım yerine göre değişir kimi yer çok rahattır senelerce çalışırsın . bir arkadaşım 10 senedir ayni yerde ben 6 senedir 4. Projem

• bu sektörde bende çalıştım sonra bıraktım benim kimlik kartım silahlıytı zor iş sinirlerine hakim olmak zorundasın
    12 saat çalışıyorsun vardiyalı ayakta bekle bekle birde o günlerde askerden yeni gelmişim sanki yeniden askerlik
    yapıyormuşum his verdi bende bırakıp gittimm özel güvenlikçileri hor görüyorlar aşagalıyorlar sanki o insanlarda
    bu meslegi bilerekmi seçtiler özel güvenlikçilerin çogu ünüversite mezunu işsiz,ögretmen,mühendis,saglıkçı
    kaynıyor
  • Prience kullanıcısına yanıt
    Karakteri oturmamış kişiler var sonucta insan bu isi yapan yoksa artist hissedilecek bir is değil en azından su anki kosullarda

• quote:

Zorlukları .gece vardiyası sabit bir izin günün olmaz yerine göre bayram izinin felan nöbetin izine denk gelirse kullanirsin.taşeron bi firmada calusirsan genelde ihaleler 1 senelik oluyor her sene bi yerde çalışma ihtimalini var.bu is genelde mesleksizlerin isi. Bedenen çok zorluğu yok ayakta dikilmekten başka . bu saydıklarım yerine göre değişir kimi yer çok rahattır senelerce çalışırsın . bir arkadaşım 10 senedir ayni yerde ben 6 senedir 4. Projem

Peki ben simdi yeni bir yere ilk defa ise baslicam ve guvenlik olarak nasil davranmam gerekiyor hani sikintilimi bu is cunku ben hep pederin yaninda calistim biraz anlatirmisin zorluk cekermiyim evlilik hayatimda sikinti yasarmiyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendini pek kasmana gerek yok sonuçta oradakilerde senin yeni olduğunu biliyorlar bir an önce isi öğrenmeye bak.sosyal olarak yazdım vardiyalı çalışma olayı genelde sıkıntı

• quote:

Kendini pek kasmana gerek yok sonuçta oradakilerde senin yeni olduğunu biliyorlar bir an önce isi öğrenmeye bak.sosyal olarak yazdım vardiyalı çalışma olayı genelde sıkıntı

Peki son bisey sorcam sosyal hayati olcakmi etkilermi gece sikinti oluyormu uykun asiri derecede geliyosa mesela birde sadece gunduz olan yerler varmi gunduz vardiyasi mesela ?

• Özgüvenliyim diye okudum

• quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

bu sektörde bende çalıştım sonra bıraktım benim kimlik kartım silahlıytı zor iş sinirlerine hakim olmak zorundasın
    12 saat çalışıyorsun vardiyalı ayakta bekle bekle birde o günlerde askerden yeni gelmişim sanki yeniden askerlik
    yapıyormuşum his verdi bende bırakıp gittimm özel güvenlikçileri hor görüyorlar aşagalıyorlar sanki o insanlarda
    bu meslegi bilerekmi seçtiler özel güvenlikçilerin çogu ünüversite mezunu işsiz,ögretmen,mühendis,saglıkçı
    kaynıyor

Ama 12 saat calisip 1 gun izin oluyor galiba ve maasida yuksek oluyor bildigim kadariyla

Bi dünya arkadaşın oluyor.gündüz uykunu alirsan gece zorlanmazsin illaki geliyor uyku cay kahve sabah oluyor.gündüz sabit yerler var bulman lazım örnek banka.

• Bende ozel hastanede guvenlikciyim. Paso oturuyorum bisey yaptigim yok. Hemsireler falan ortam guzel. Ayda 8 gun tatilim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 26 Nisan 2015; 2:10:37 >
  • Eski sistemde 2 gündüz 2 gece 2 izin şeklindeydi ama gece 12 saat yasal olmadığı için büyük firmalar 8 saat çalıştırıyor 6 çalışma 1 izin şeklinde tabi 12 saat çalıştıran da çok

• quote:

Bi dünya arkadaşın oluyor.gündüz uykunu alirsan gece zorlanmazsin illaki geliyor uyku cay kahve sabah oluyor.gündüz sabit yerler var bulman lazım örnek banka.

Anladim kardes iyi is diyosun yani mecburumda zaten ama gunduz isi bulmak biraz zor olcak galiba askerden yeni geldim bir arkadasin yazdigi gibi askerlik hissini uyandircak gibi bakalim p.tesi ne olacak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.