Şimdi Ara

Özel mesajdan küfür. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Verin savcılığa uğraşsın dursun, bir daha birisine salak bile diyemeyecek korkudan. İyi bir ders olur ona.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreamingLight -- 19 Ocak 2017; 7:3:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo baba el at şu konuya

• La ben küçükken (max 8) chat sitelerıne girip meşhur 'yoğurt koyar ... ayran yaparım' yazıp kaçıyodum

Çok şaapmamak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küfre ceza veriyorlar mı?

• Bilgisi olan arkadaşlar var ise bana vuradan mesaj yoluyla veya özel mesaj yoluyla (ama küfür etmeden) yardımcı olabilirler mi

• bi insan bi insana küfür ediyosa haklıdır
  • Burdan soven adam malmis versin ozelden c2 linki orda sovsun forumda sovmedigi icin ceza almaz :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdum. Bütün SS'leri kağıda dökmen gerek dedi gittim döktüm. Ayrıca babam emekli polis olduğu için karakolda polis abilerimiz vardı onlara gidip dilekçeyi yazdırdım gittim savcılığa. Bana küdür eden 2 kişi vardı buradan ikiside şu an çizilmiş. Bir de bana attığı mesajda sen kimsin oğlum onbaşısın bense yüzbaşıyım itaat edeceksin a.. koyarım diye bir mesaj yazmış. Bu arada bu daha sadece 1 mesajı ettiği küfürleri bir görseniz bana hak vereceksiniz. Kimse kimsenin ailevi değerlerine veya şahsına küfür edemez kardeşim. Ben 24 yaşındayım bana velet sen kimsin ki bana dava açacaksın demiş.

Sadece gülüyorum, ayrıca bende aynı şekilde dosya numarasını gönderebilirim. İnanmayan etmeyen arkadaşlar varsa eğer. Siz siz olun tanımadığınız, etmediğiniz insanlara küfür etmeyin.

• Acımayın verin savcılığa yılanın başın küçükken ezeceksin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.