Şimdi Ara

Özel Röportaj: Far Cry Primal Oynadık, Konuştuk! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Far Cry'ın açık dünyasını seviyorum ben.Değişik zaman, vahşi hayvanlar falan güzel olmuş ben beğendim.Zaten Far Cry 4'ün bir bölümünde geçmişe gidip bi kaplana emir verdiğimiz bölümler var.Oralar hoşuma gitmişti benim.Şimdi onun üzerine kurulu bir oyun yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vrataski -- 5 Aralık 2015; 21:39:58 >
  • Oros un canavarı dediği şey ne?

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyun içi görüntüler çok boş bir oyunu sergiliyor tabiki oyunun tam oynanışlarını görmeden konuşamam Trailer çok farklı hazırlanmış eğer vaadedilenler buysa orta kaliteli bir oyun gibi gözüküyor.Fakat arkadaş senarist keşke oyunun yapım ekibinden birileriylede konuşsaydınız...

Beni bir heycanlandırmadı fakat güzel olabilir.Hele bi ilk izlenim gelsinde burdan pek fikir sahibi olamadım...

• Oyun içi görüntüler çok boş bir oyunu sergiliyor tabiki oyunun tam oynanışlarını görmeden konuşamam Trailer çok farklı hazırlanmış eğer vaadedilenler buysa orta kaliteli bir oyun gibi gözüküyor.Fakat arkadaş senarist keşke oyunun yapım ekibinden birileriylede konuşsaydınız...

Beni bir heycanlandırmadı fakat güzel olabilir.Hele bi ilk izlenim gelsinde burdan pek fikir sahibi olamadım...

• video başlamadı.
  • Oyun çok güzel görünüyor. Bugsız çıkarsa efsane olur bu oyun. Ubisoftun hemen her oyunu dolu dolu. Tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyun efsaneler arasına girer.

• Fikir çok iyi ayrıntılar çok iyi umarım uygulamada işi batırmazlar çünkü Ubisoft'un en büyük sıkıntısı bu adamlar tasarımda bi harikalar fikir konusundada muazzamlar ama işin uygulama kısmını birtürlü beceremiyorlar hep birşeyler eksik hep birşey yavan bu firmanın oyunlarında.

• anlattıkları ilgimi çekmedi değil ama hala kafama takılan 60 dolarlık fiyatı hak ediyor mu yoksa sadece etrafta dolaş hayvan avla efendisi ol ( ne büyük yenilik ama değil mi ! ) vs ise bence bu parayı hak etmiyor. ha umarım gerçekten derin bir hikayesi olur da vay arkadaş ne yanılmışım dedirtirler bana( hiç sanmıyorum ). Şu anki haliyle önceden çıktığında 15 dolar olan Blood Dragon eklentisinden çok da farklı gelmiyor. sadece o 15 dolardı bu 60 dolar tam 4 katı dur bakalım bekleyelim görelim belki asıl şeyleri göstermiyorlardır ( hiç sanmasam da )

NOT: Umarım oyunun final sürümünde de Kurtları böyle okşamayız başını okşayacağımıza sanki iç organlarını çıkarmaya çalışıyor adam videoda ( grafiksel eksiklik )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 7 Aralık 2015; 16:23:56 >
  • Çöp

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.