Şimdi Ara

Özel Röportaj: Nokia Lumia 920 hakkında merak edilenler, Symbian ve MeeGo... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Arkadaşlar boş konuşmayın!! wp8 yeni diye telefonu kötülemekte nedir?Microsoft bu yazılım devi hani çoğunuzun evindeki pcde kullandığı işletim sisteminin markası çaktınız?1-2 aya kalmaz pc wp8e geçtiğiniz zaman telefon ile full entegre kullanabilceksiniz.uygulamalar çok kısa sürede tavan yapacaktır.Ücretli olacak diyen arkadaşlar saf saf konuşmayın şuan bile sürüsüne ücretsiz uygulama var vede uygulama fiyatlarına bakmadığınızı farz ediyorum çünkü fiyatları 2,99 TL 1,75 TL 5tL gibi rakamlar 1.600 TL telefona veripte bu fiyatlara uygulama satın almıyorsanız sizin ayıbınız.Almıyorsanda çamur atma ;) süper telefon yapmış adamlar kamera,menü arayüzü,dokunmatik tek kelime ile mükemmel

• _______________'NOTE 2' EYLÜL AYINDA İNCELENDİ SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYOSUNUZ___________ İnsan videolara bakar önce !!!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

quote:

Orijinalden alıntı: itachi237

quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

windows markette ucretsiz olmayan bişi yokki windovs yanlış bi secim yaptı androıdle yola cıkmalıydı

Nokia android ile yola cikmaliydi diyecektin sanirim

aynen :) pardon :)

nokia , bu android furyası ilk başladığında "herkes birbirinin aynısı telefon yapıyor biz asla android telefon yapmayacağız" gibi bir tavır takınmıştı şimdi tükürdüğünü yalamak istemiyor. bu nokianın batışındaki en büyük neden olabilir. gerçi ellerinde düzgün bir malzeme yoksa kimse böyle bir cümle kurmaz. nokianın elinde iyi bir işletim sistemi olmalı ki böyle bir yorum yapıyor, diye düşündü herkes ama nokia sadece boşa sıkmış.

• Benim anladığım symbianlı yeni cihaz çıkmayacak sadece s40 ile yola devam edilecek.ONUn dışında da akıllı telefonlar wp ile çıkacak.

Diğer yandan en anlamlı mesaj 1001 inci tableti üretmeyeceğiz mesajının dile getirilmesi oldu bence.Şahsen nokiayı bu yenilikleriyle seviyorum.Umarım herşartda bu tutumlarından vazgeçmezler.

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorlines

Lumia 920 şu anda piyasanın en iyi telefonu gerek özellikleriyle gerek şekliyle, fakat hala takıntılı olanlar var KAFALARINA YEŞİL ANDROİD işareti peşinde koşanlar veya bilmeden araştırmadan android peşinde konuşanlar, yahu yanımda galaxy S3 kullanan var BÖYLE KAZIK olmaz ki, 4 çekirdek 1,5 telefon fakat hala takılmalar ve beklemeler var ciddi olarak, galaxy S3'ün EKRANI REZALET KURU GÜRÜLTÜ+ benim kullandığım İphone 4S'in yanında güneşte baktığımda İphonede ekranı ÇOK daha NET GÖREBİLİYORUM, S3'te daha bir sürü dandiklik saysam vakit kaybı, SİZ GİDİP TE Lumia 920 veya İphone 4S almayın gidin samzungun KAZIĞINI yemeye devam edin KURU ATRAKSİYON UĞURUNA, fiyatı ucuz diyeceksiniz yahu bu galaxy S3' bu fiyatla bile fiyatı KAZIĞIN BABASI, Telefondan ANLAYAN gider adam gibi telefon alır o da şu anda LUMIA 920, yanımda çalışan biri aldı beyaz LUMIA 920, Galaxy S3-Lumia 920'nin 1/4'ü bile olamaz, DAHA NE DİYEM, HAYIRLISI OLSUN!

Bu arkadas note 2 ile tanismamis anlasilan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• lumia 920 incelemesi 1 saatten fazlaydı bu telefon için özel roportajlar yapılıyor. nedir tek bir telefon snapdragon s4 platformunda w8 li bi telefon...ha bunlar kötümü değil tabiki bu kadar inceleme hoş bizde aydınlanıyoruz. ama bunu her marka için yaparsanız kimseyi kayırdığınızı düşünmeyiz. mesela ben s4 prolu sony telefonları cok yakından takip ediyorum eminim benim gibi birçok kişi vardır şu anda hali hazırda zaten s4 lü bir sürü telefon mevcut. bekleyip gorecegız diğer tellere bu kadar ilgi gosterıp gostermeyeceğizi.umarım yine kaan beyin klasik 10 dklık incelemesi olmaz.

• Su telefona bi isinamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o nasıl bir kameradır öyle.

• Soy isim durumu özetliyor i-can :)

• Özel Röportaj: Nokia Lumia 920 hakkında merak edilenler, Symbian ve MeeGo...

• Özel Röportaj: Nokia Lumia 920 hakkında merak edilenler, Symbian ve MeeGo...

güzelmiş.

• Burada Nokia övenler kanaatimce nokiada çalışıyor. Ben eski bir nokia kullacısıydım hatta fanı idim sonra nokia bize akıllı diye kamesı yüksek ama işlemci ve rami yetersiz telefonları dayatınca canım yandı sayayım isterseniz
    3310 zamanın en iyisi
    6630 eskinin en iyi telefonlarından vauw oyun ve kamesı
    n79 zamanında nokia iyidir deyipte 630tl ye aldığım bu tel wifisi olup interneten atan browseri geç açılan sistemi kasm kasım kasılan işletim sistemi ile parmın heba olduğunu hissettirdi.
    5800 böyle uyduruk dokunmatiği ve uygulamaları sanki sonradan üzerine adapte edilmiş bir telefon daha kullanmamıştım internetten atma kasılma n79danda berbattı üst seviye diye kazıklandı
    x6 bir artısı kapasitifti yine internetten atma ve kasılma yine kazıklandım.

ve sonuç eskiden iphone almadığım için pişman olmuştum şimdi androidli galaxy s2 ile yeni işletim sistemi kullanan hala donanımı kuvvetli telefonum ile senelere meydan okuyu-orum

bidaha NOKİA ALMAM - Zaten yakında microsoft nokia satın alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Burada Nokia övenler kanaatimce nokiada çalışıyor. Ben eski bir nokia kullacısıydım hatta fanı idim sonra nokia bize akıllı diye kamesı yüksek ama işlemci ve rami yetersiz telefonları dayatınca canım yandı sayayım isterseniz
    3310 zamanın en iyisi
    6630 eskinin en iyi telefonlarından vauw oyun ve kamesı
    n79 zamanında nokia iyidir deyipte 630tl ye aldığım bu tel wifisi olup interneten atan browseri geç açılan sistemi kasm kasım kasılan işletim sistemi ile parmın heba olduğunu hissettirdi.
    5800 böyle uyduruk dokunmatiği ve uygulamaları sanki sonradan üzerine adapte edilmiş bir telefon daha kullanmamıştım internetten atma kasılma n79danda berbattı üst seviye diye kazıklandı
    x6 bir artısı kapasitifti yine internetten atma ve kasılma yine kazıklandım.

ve sonuç eskiden iphone almadığım için pişman olmuştum şimdi androidli galaxy s2 ile yeni işletim sistemi kullanan hala donanımı kuvvetli telefonum ile senelere meydan okuyu-orum

bidaha NOKİA ALMAM - Zaten yakında microsoft nokia satın alır.

nokia windows phoneye kadar tarayıcıda olmuş dedirtemedi ama getirdiği ilkler olsun ekstra özellikler olsun gayet fonksiyonel cihazlar ortaya koydu.ve bu fonksiyonellik keşke dediğiniz ayfonda asla olmadı.en basitinden bedava offline navigasyon, fm transmitter vs...

arm tarafındaki gelişmeler ile galaksi s2nizden memnunsunuz...diğer taraftan uzun süre samsung nokia karşısında çaresiz kalmıştı...

• Nokia Apple Samsung'un bir karşılaştırma tablosu yok mu? En iyi oradan anlaşılabilir. Tabi marka ve estetik özelliklerini de düşünmek gerekiyor.

http://smartphones.findthebest.com/

http://socialcompare.com/en/comparison/popular-smartphones

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.