Ürün linki aşağıdadır, 32.000 TL ye pro alırım düz mantığından ziyade ilgili ürün koleksıyonerler için kaçırılmaz niteliktedir. Cihaz sınırlı seri ve 3-4 yıl saklama şansınız var ise 2-3 katına satma durumu söz konusu olabilir. gaming.gen.tr Sony PlayStation 5 Slim Digital Edition 1TB Oyun Konsolu – 30. Yıl Dönümü Sınırlı Sürüm (Resmi Distribütör Garantili) https://www.gaming.gen.tr/urun/554739/sony-playstation-5-slim-digital-edition-1tb-oyun-konsolu-30-yil-donumu-sinirli-surum-resmi-distributor-garantili/ |
Özel Seri Playstation 5 Slim
-
-
Fiyatı çok iyiymiş yalnız, teşekkürler. Koleksiyoncu olarak alalım.
-
100 bine nasıl satılır -
Hayaller Paris gerçekler Adana. -
ps5 en hatırlanmak istenmeyek konsol olma yolunda 4 nala koşuyor ps2 de çocuktum ps3 ve ps4 alamayacak kadar yoğundum ama ps5 aldım bin pişman oldum. bu konsol gta6 hariç bi daha almam
-
Ps5ten gıcık kapan biriyim ama garantili olduğu için bu konsol bence iyi fiyat 50kya pro yerine 33kya bunu alırım hiç değilse rengi nostaljik konu sahibine teşekkürler -
www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyun-konsolu-playstation-5-30-yil-ozel-1213371497/detay
-
Yatarım amaçlı konsol almakta... Bilemedim.
-
Fiyat iyiymiş, ben 250.000 TL teklif ettim, bekliyorum. Oldukça nadir bir ürün, bu fiyatlara almak ne mümkün (!)
-
Beleş banka promosyonları dısında sıcak fırsat olarak birşey ilgini çekmediği için normaldir.
Forumun bu kısmında ne kadar boş beleş insan var. Baksan bir şey paylaşmaz ama paylaşannında şevkini kırıyorsunuz. İlginizi çekmıyorsa kapatıp devam edın arkadasım, troll yapacaksanız da sıtenın bunla alakalı kısmı var burası yeri değil .
-
Bunu alıp on sene açmamak lazım. O zaman belki para eder. Kapalı kutu olması önemli. Hiç ellemeyeceksin. -
Paylaşımıza yorum yapmamıştım aslında. Sahibinden üzerinden açılan 100.000 TL'lik ilana yazmıştım o yorumu. Yoksa konudaki fiyat bence iyi.
-
Sahibindendeki sorular gercekse bugun alip yarin en kotu 60-70 bine satilir. İlginc bir deneyim. Denesek mi :d -
Adam 90bine ver diye yalvarıyor. En son 95 diyor diğeri de
-
İlan koydum soran eden yok :) Yorumlar kolpa :) Ayrıca vatan, media market stok var.
-
Günümüz ekonomisinde zaten 32-33 bin tl lik herhangi bir elektronik alet muhtemelen 3-4 yıl aonra 2-3 katına çıkar hocam oynamak için alacak olan normal bir ps5 alabilir bence yatırım tavsiyesi değildir :)
-
Eyvallah hocam, ben de oyle tahmin etmistim :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 26 Kasım 2024; 20:58:50 > -
Hahahah o kadar komik ki yorumlar. Fırsatçılığa bak bir de, belli ki yurt dışında arkadaş. Oradaki fiyat çok yüksek ihtimalle daha uygundur. Üstüne %20'ye yakın vergi iadesi alırsın. Belki 20K civarına almıştır ilan sahibi. 5 katına satacak.
Satış sırasında makul bir kâra bir lafım olmaz. Sonuçta bu ticarete girmek bir risk, almak, saklamak, taşımak da külfet ama her şeyin bir ölçüsü olur. Bu resmen ölçüsüzce bir kâr ile satıyor.
Son olarak bir şey sınırlı üretimse sayısı belli olur arkadaş. Açıklasınlar da bilelim, 5 bin mi üretildi, 10 bin mi, nedir yani. Hatta sınırlı ürünlerde üretilen kaçıncı ürün olduğu da normalde belirtilir ama burada Sony pek dürüst davranmıyor gibi, kafasına göre üretimi değiştirebilir her an. :)
-
Yorumlar fake hocam. Ben yazdım 87binim lütfen verir misin diye. Hemen yabancı wp no falan yazdı, yaz görüşelim dedi çakal
-
Nasıl düzenbaz bir millet olduk gerçekten pes. 33K'ya stokta her yerde. Umarım patlar elinde, ne diyeyim. Öyle bir fiyat çekmiş ki yurt dışına git, gel yine daha uygun fiyatı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Beleş banka promosyonları dısında sıcak fırsat olarak birşey ilgini çekmediği için normaldir. Forumun bu kısmında ne kadar boş beleş insan var. Baksan bir şey paylaşmaz ama paylaşannında şevkini kırıyorsunuz. İlginizi çekmıyorsa kapatıp devam edın arkadasım, troll yapacaksanız da sıtenın bunla alakalı kısmı var burası yeri değil . |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X