Şimdi Ara

Özel sunucular hakkında kuruluma,ayarlara dair herşey Bilgi Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar takip edenler vardır bizim bir özel sunucu projemiz var ve halen çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bu süreç içerisinde tarafıma pekçok kurulum ve ayarlarla ilgili soru tarzında pm ler gelmekte. Forumun getirdiği karşılık gütmeden paylaşımda bulunma ilkesi dahilinde bu konuya ait soru ve sorunlarınızı bu başlık altında değerlendirelim, hem herkes öğrenmiş hem de forumumuz aktif kalmış olur diye düşündüm.

Genel olarak pekçok farklı forumlarda bu bilgileri bulabiliyor olsak dahi bazılarımız google da arama yapmakta zorlanıyor

Biz kendi projemize devam ederken ben de bu konuya gerektiği gibi iştirak etmeye çalışacağım.

Sorunuzu yazarken aşağıdaki şablonu kullanınız,

Soru nedeni: Merak, Sunucu kurulumu(n), Fikir alışverişi
    n= takımdaki kişi sayısı
    Soru Başlığı: Örnek: NPC üretmek ve içine Item Koymak
    Kısa özet: Örnek: Jangan'ın karakterlerin ilk düştüğü mabedin ortasına 3 adet npc yerleştirmek ve içlerine 1golda sosun itemler yerleştirmek istiyorum. Mümkünse envanterlerini 3 ayırmak ve envanter ismi vermek isterim. Ayrıca ...... gibi.

Bu sayede paylaşılanlar PM lerde kalmaz herkes okur ve dilediğince bilgilenir.

İyi forumlar
    Deniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 4 Mart 2013; 15:49:39 >

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.