5.1 anfisiyle kulaklık (kablo ucunda sorun var yapılırsa kullanılır) fan speed controler ve asus dvd r-writer realtek rtl8168d/8111b pci-e gigabit ethernet adapter ve hız ses göstergeli işlemci soğutucusu (5i 55tl) http://www.dvhardware.net/review97_blueorb-fx.html
fiyat sondur arkadaşlar piyasadaki en uygun 2. el fiyatları bunlar. bütün donanım sağlam ve sorunsuz çalışmakta olup görsel açıdan da herhangi bir deformasyonu yoktur. hepsinin orjinal kutusu köpükleri ve aparatları mevcuttur. burdan yazın veya telden arayın. parça olarak satmayı şimdilik düşünmüyorum. istediğim fiyatları şuanki 0 fiyatları ve 2. el fiyatları baz alarak ayarladım ve hepside piyasada satılan 2. el fiyatlarının altında fiyatlar. bu sistemi 3 sene önce 2 küsür bin tlye maal etmiştim.
toplam bütün set 990tl ayrı ayrı satılırsa her ürünün fiyatına %20 daha ekleyip o şekilde teklifte bulunun.
hertürlü soru, görüş ve önerilerinizi bildirebilirsiniz
bu arada referansım yüzbaşı olan miharbi dir.
konuyu yanlış yere açtın sanırım.. hem makinanın konfigürasyonu düşük. bende amd phenom II X4 840 işlemci, 4X4gb ram ve 1 gb ati radeon 6850 ekran kartı var. bunları 750 ye almıştım. tabi harddisk ve diğer bileşenler dahil monitör hariç.
konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu konuda haklısınız fakat fiyat konusunda karşılaştırmaya gitmeden önce bilgisayar ve çevre birimlerini fiyat ve kalite bazında incelerseniz istediğim fiyatların piyasada ki en uygun fiyatlar olduğunu göreceksiniz. zaten para eden de standartın dışına çıkan özellikleri.