Şimdi Ara

özel üniversite kayıt dondurma işlemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
6.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi ben seye sınava giricem(normalde bu yıl girmiş olmam lazımdıda boşverin) sormak istediğim özel üniversiteye girip direk kaydımı dondurup dönemlik harç parasını yatırarak 2-3 yıl sonra devam etme gibi bir şansım varmı. yani yıllık ücreti ödemeden ön kayıt gibi bir imkan varmı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Özel Üniversitede Kayıt Dondurma İşlemi ve Ücretleri

Özel üniversitelerde kayıt dondurma işlemi, geçerli bir sebep olması halinde öğrencilerin eğitim hayatlarına ara vermelerine olanak tanır. Ancak, özel üniversitede kayıt dondurma işlemi için bazı ücretler ödenmesi gerekebilir.

Özel Üniversite Dondurunca Para Ödenir mi?

Evet, özel üniversitelerde kayıt dondurma işlemi genellikle ücretlidir. Bu ücret, üniversiteden üniversiteye değişebilir. Kayıt dondurma ücreti, idari işlemler, kayıt yenileme ve diğer masrafları karşılamak için alınır.

Özel Üniversite Kayıt Dondurma Ücreti

Özel üniversitelerin kayıt dondurma ücretleri, genellikle dönemlik olarak belirlenir. Ücretler, üniversitenin eğitim ücretlerine ve diğer faktörlere bağlı olarak değişebilir. Kayıt dondurma ücretini öğrenmek için üniversitenizin öğrenci işleri birimiyle iletişime geçmeniz önerilir.

Özel Okul Dondurma Ücreti

Özel okullarda da kayıt dondurma işlemi için ücret alınır. Ücretler, okulun politikalarına ve eğitim ücretlerine göre belirlenir. Özel okul dondurma ücretini öğrenmek için okulunuzun idari birimiyle iletişime geçebilirsiniz.

Önemli Not:

Özel üniversitelerde kayıt dondurma işlemi için ödenen ücretler, eğitim ücretlerinin dışında ek bir masraftır. Bu nedenle, kayıt dondurma işlemi yapmadan önce finansal durumunuzu dikkatlice değerlendirmeniz önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yukarı
  • sence mantıklı mı? o kadar para bayılacaksın, bir de donduracaksın.

Gideceğin zaman gir o zaman üniversite sınavına
  • Dönem ücretini ve diğer ücretleri (kimlik, teknoloji internet filan) ödemek zorundasın malesef :)
  • @eagen,hocam tabiki mantıklı değil fakat korku var yinede ya sistem değişirse birşey olursa giremezsem diye.
    @nightmare_2 , dönem ücreti derken harçtanmı bahsediyorsun hocam bide özel üni için söylüyorsun dimi bunları. yani kısaca öğrenmek istediğim sınavdan sonra yerleşip özel üni ye sadece harç parasını (kimlik vs. tamm sorun değil) yatırıp yani özel üniversitenin o yıllık 18 milyar ücretini filan yatırmadan kayıt olabiliyormuyum?
  • yukarı
  • Vakıf üniversitelerinin harcı yoktur ki, öğrenim ücreti + kimlik teknoloji vs. ödersin. 18 milyarlık parayı yatırır sonra + herhangi bir ücret varsa yatırır kaydını dondurursun, ama abi her üniversite senatosunun bu konular hakkında algıdı karar farklı olabiliyor, düşündüğün okulun yönetmeliklerine bakmalısın. Anladığım kadaraıyla sen şu şekilde düşünüyorsun; harç + öğrenim ücreti + kimlik vs ücreti ama vakıf ünlerinde ödediğin o öğrenim ücreti senin harcın oluyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theycantmeasureheart -- 2 Temmuz 2010; 12:15:52 >
  • hocam bilgiler için teşekkürler, yani kayıt dondurma gibi bir işlem gerçekleşmiyor (ücreti ödemeden) bu benim için bayağı kötü oldu. arelden %25 burs kazanmam gerekicek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rapidci2

hocam bilgiler için teşekkürler, yani kayıt dondurma gibi bir işlem gerçekleşmiyor (ücreti ödemeden) bu benim için bayağı kötü oldu. arelden %25 burs kazanmam gerekicek

Dediğim gibi yönetmeliklere bakmanda fardan var okullara göre değişebilecek bişey bu :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.