Şimdi Ara

Özel üniversite sorunsalı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özel bir üniversitede burslu bir öğrenciyim. ilk dönem geçti geçmesine (hazırlık) fakat doğru düzgün bir arkadaş çevresi ednimedim tam anlamıyla.arkadaş edindim onda sıkıntı yok aslında ama yok buraya mı gitsek şuraya mı gitsek modunda değilimdir ben, zaten gitmedik de.kızlar ile ilişkim üniversiteye geçmeden önceki yıllarda - özellikle geçen sene - gayet iyiydi.hatta geldiğim şehir bursa'da yakın olduğum kız arkadaşım da vardı, sevgili olayı söz konusu değil o arkadaşla.demek istediğim çook çekingen birisi değilimdir.

konuya gelirsek buradaki ortamı pek beğenmiş değilim arkadaşlar.insanların birçoğu party hard ve hayat boş çalkala coş kafası yaşıyor.e insan bi noktadan sonra sıkılıyor bu sıkılma da yani daha ilk dönem bitince oldu bende.minimum 4.5 sene daha var göreceğiniz üzere :O.ne yapayım ne ediyim gençler,abiler,ablalar.bursa'dan gelen arkadaşlarımla görüşüyorum istanbul'da da ama nereye kadar haftada 1,2 olsun diğer günler 1,2 gün yabancı şarkı çevirisi yapıp odamda oda arkadaşlarım ile takılıyorum(onlar da lise arkadaşlarım, iyi anlaşırız) .diğer günler de geçsin bi' zahmet.

önerileriniz neler merak ederim. şimdiden sağolun.

• up up ss'li desem gelirsiniz..
  • İlgi alanın neyse ona göre bişiler bulucan hobi edinicen.şehri turla spor yap etkinlik falan oluyosa kafana göre onlara katıl.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eallgrene

özel bir üniversitede burslu bir öğrenciyim. ilk dönem geçti geçmesine (hazırlık) fakat doğru düzgün bir arkadaş çevresi ednimedim tam anlamıyla.arkadaş edindim onda sıkıntı yok aslında ama yok buraya mı gitsek şuraya mı gitsek modunda değilimdir ben, zaten gitmedik de.kızlar ile ilişkim üniversiteye geçmeden önceki yıllarda - özellikle geçen sene - gayet iyiydi.hatta geldiğim şehir bursa'da yakın olduğum kız arkadaşım da vardı, sevgili olayı söz konusu değil o arkadaşla.demek istediğim çook çekingen birisi değilimdir.

konuya gelirsek buradaki ortamı pek beğenmiş değilim arkadaşlar.insanların birçoğu party hard ve hayat boş çalkala coş kafası yaşıyor.e insan bi noktadan sonra sıkılıyor bu sıkılma da yani daha ilk dönem bitince oldu bende.minimum 4.5 sene daha var göreceğiniz üzere :O.ne yapayım ne ediyim gençler,abiler,ablalar.bursa'dan gelen arkadaşlarımla görüşüyorum istanbul'da da ama nereye kadar haftada 1,2 olsun diğer günler 1,2 gün yabancı şarkı çevirisi yapıp odamda oda arkadaşlarım ile takılıyorum(onlar da lise arkadaşlarım, iyi anlaşırız) .diğer günler de geçsin bi' zahmet.

önerileriniz neler merak ederim. şimdiden sağolun.

Hangi üniversite

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Devlette de böyle.Sadece isteyipte o partileri yapamayanlar var.Maddi imkan fukaralığı var.
  • Kafaya taktığın şeye bak. Kendini geliştirmeye bak. Hobiler edin. Sağlam 2-3 arkadaş edin ve gerisini boşver Ben de özelde bursluyum ve 2 tane arkadaşım var sık görüştüğüm. Gerisi umruda bile değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brktmr -- 9 Şubat 2015; 3:04:19 >
  • Kültür şoku gibi bir şey, ben de özeldeyim, ilk girdiğimde kaçasım geldi arkama bakmadan, çünkü hiç alakam olmayan, hiç bilmediğin insanlarla çevrilmişti etrafım. Hepsi zengindi bir kere, eğlence anlayışları, ilgi alanları falan komple farklıydı. Ha kaldı ki okulda 2. senem şuan, kafa dengi dostlar buldum, bir arkadaş çevresi edindim, ilk başlarda olur öyle, üniversitede elbet kafa dengi biriyle karşılaşıyorsun, biraz sabır meselesi.

Kulüplere falan göz atabilirsin, ortak ilgi alanına sahip olduğun kişilerle tanışabilirsin oralardan.
  • kraathz kullanıcısına yanıt
    sabancı üniversitesi hocam
    ben de kendimi geliştirmeye bakacağım.tabii ki bay büyük bir dert değil tek derdim bu olabilir ama insan da sıkılıyor bi yerden sonra bilirsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: eallgrene

sabancı üniversitesi hocam
    ben de kendimi geliştirmeye bakacağım.tabii ki bay büyük bir dert değil tek derdim bu olabilir ama insan da sıkılıyor bi yerden sonra bilirsiniz :D

valla içime dogdu sabancı diyeceğin nedense. malesef her yerde ortam öyle. sen nasıl davranırsan sana da öyle arkadaşlar geliyor. Senin tarzında kafa yapına uyan birini elbet bulursun. zorla istemediğin yerlere gitme hocam. okulun guzel tadını cıkar.
  • Benim özel üniversitede 5. yılım, başlarda bende senin gibi kimseyle anlaşamazdım erkeklerin kız muhabbeti kızlarında makyaj ve kas yığını boş kafalı erkek arayışları çok canımı sıkardı ama sonra anladım ki buna hayat deniyormuş insanların zaten %90 ı bu kafaya sahip özel üniversitede ise bu tiplerin imkanlarının çok olması. O yüzden hiç takmıyorum sorsan yakın arkadaşın oldu mu oldu 1-2 tane bu tiplerin arasında benim gibi sıyrılabilenlerden, ama hiç bir şey senin kendine kazandırabildiğin huzur kadar tatmin edici olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslına bakarsan böyle bir cevabı bekliyordum, iyi de oldu.hayat buna denmiyor bence senin de bunu, istemeye istemeye kinayeli söylediğinden eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.