Şimdi Ara

Özel Üniversitede Burs Kesilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okuldan okula değişiyor biliyorum ama özellikle Bilkent gibi zorlu üniversiteleri yazanlar bu konuda kaygı duyuyorlar mı? Genel anlamıyla ÖSYM bursunun kesilmesi ne kadar olası?

Özellikle tam burslu Tıp , Dış Hekimliği vs. yazanlar bu konuyu düşünüyor mu yazmadan önce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• derece yapanları üstüne para verip çağırdıklarını duydum da burslarının kesildiklerini hiç duymadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • aga öyle bir şey sadece kağıt üstünde var sanırım çünkü daha önce hiç duymadım,ha gidip de okulda ciddi bir suç işlersen keserler

• Devamsızlıktan kalmadığın sürece bilkent kolay kolay burs kesmiyor. Kafam rahat.

• Benim bir arkadas bilkent matta okuyor 2022 girisli ve hala hazirligi gecemedi.Bursu kesildi bildigim kadwriyla

• Hatta bilkentililerin maaş beklentisi nedir adlı videosundaki 20 25k euro bekleyen eleman :D

• CH3COOH C kullanıcısına yanıt

Ben de 22 girişliyim kasımda ielts ile geçtim. Yarın hazırlık sınavı var geçer belki. Çok çalışsan da bizim hazırlıkta kalabiliyorsun

devamsızlıktan kalmadığın sürece bilkent burs falan kesmiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel üniversite
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saçma sapan bir şey. özel bir tıp fakültesindeyim herifler 1 sene hazırlık 6 sene tıp sürecinin bursunu ödüyor ulan ben o okula para verecek durumda mıyım da burslu girmişim oraya?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.