Şimdi Ara

ÖZEL ÜNİVERSİTEDE TAM BURSLU(20K) OKUYAN BİRİ OLARAK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Senceroo

koça çöp diyenler var kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. girseyden 3.3 kya, koç %100 burslu. böyle der miydin? bahçeşehir üni. çöp. artık şu foruma yazma.

Koc tıp ilk 100 :) nasil çöp olabilir demi

Ki ben üniversite diplomasinda ne yaziyor buna pek onemsemiyorum zaten devlette calisacaklar icin sorun yok adamini bul gir istedigin yere ama ozelde yada kendi sirketini kuracak olanlarda ne diploma onemlidir ne okul tamam belki universite bir şeyler katar ama her sey kendinde biter

Bunu su video ile ornekleyebilirim (bu adamin seminerini seyredin tamamini ve kitabini da okuyun ben sadece bir kismini 5dk)

https://youtu.be/8r1Rf94a3Vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YTÜ makine 27k kardeş istesem YTÜ elimi kollumu sallayarak girerdim
  • koç eğitimi çöp bilkent hariç tüm özel üniversiteler YÜKSEK DERSHANEDEN başka bişey değil
  • ERZURUM TIP-DİŞ için mezuna kalanlar burda bana fikir veriyo
  • Hocam tıptaki üniye göre tus olayı garip geldi kesinlikle övünmek ve hava atmak amacı ile değil bu yazdıklarım yanlış anlamayın babam doktor Allaha şükür durumumuz iyi babam Omü tıptan mezun ama tusu iyi bir sıralamayla geçmişti üniversiteden ziyade çalışmak daha fazla etken olmazmı hocam? %11 felan ihtimal vermeniz garip geldi
  • razorback21 R kullanıcısına yanıt
    Turkiye'den itu'nun 173, odtu'nun 184, bogazici'nin 250 ve bilkent'in 268. Sirada yer aldigi Qs 2015 muhendislik fakulteleri sıralaması "itü en iyi mühendislik üniversitesi odtüden sonra" yorumuna pek de katilmiyor

• Universite siralamalarinda en cok saygi duyulan iki kurum qs ve the'dir genc arkadasim. Hicbir seyden haberi olmadan universite bölüm seçen 18 yasinda genclerin seçimlerinden cok daha yetkin bir siralama olsa gerek. Iti mihindislik ilinindi ilk ici girimiz

• quote:

Orijinalden alıntı: supermario71

Universite siralamalarinda en cok saygi duyulan iki kurum qs ve the'dir genc arkadasim. Hicbir seyden haberi olmadan universite bölüm seçen 18 yasinda genclerin seçimlerinden cok daha yetkin bir siralama olsa gerek. Iti mihindislik ilinindi ilk ici girimiz

ufaklık 21 yaşındayım makina mühendisliği terkim git kumdan kaleni yapmaya devam et
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legolas.

quote:

Universite siralamalarinda en cok saygi duyulan iki kurum qs ve the'dir genc arkadasim. Hicbir seyden haberi olmadan universite bölüm seçen 18 yasinda genclerin seçimlerinden cok daha yetkin bir siralama olsa gerek. Iti mihindislik ilinindi ilk ici girimiz

ufaklık 21 yaşındayım makina mühendisliği terkim git kumdan kaleni yapmaya devam et

24 yaşında insaat muhendisligi 3. Sinif ogrencisiyim ufaklik. Sorularin varsa sorabilirsin, cekinme.

• quote:

quote:

quote:

24 yaşında insaat muhendisligi 3. Sinif ogrencisiyim ufaklik. Sorularin varsa sorabilirsin, cekinme.

10 sene mi sınıfta kaldın krdş yalnız ben odtü, bilkent veya boğaziçinde okumayanları pek takmam saygıda duymam hatta mühendis yerine bile koymam

• quote:

quote:

quote:

quote:

10 sene mi sınıfta kaldın krdş yalnız ben odtü, bilkent veya boğaziçinde okumayanları pek takmam saygıda duymam hatta mühendis yerine bile koymam

Seneye okula girebilirsen, hazirlik okumazsan, bir iki ders saydirabilirsen ve sene kaybin olmazsa ancak 24 yaşında 3. Sinif olabiliyorsun, neyin kafasini yasiyorsun? Bos yapma ufaklik, haydi baska kapiya.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Seneye okula girebilirsen, hazirlik okumazsan, bir iki ders saydirabilirsen ve sene kaybin olmazsa ancak 24 yaşında 3. Sinif olabiliyorsun, neyin kafasini yasiyorsun? Bos yapma ufaklik, haydi baska kapiya.

24 yaşında okul bitiyor. önemli olan kaç yaşında bitirdiğin değil nereyi bitirdiğin

edit: afyon üni gidenler ve erzurum tıp için mezuna kalanlar eksiliyor nice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-46B352547 -- 7 Kasım 2015; 2:10:06 >

• Tip fakultesi 3. sinif ogrencisiyim o yuzde 11 orani tamamen sallama arkadaslar boyle bos sallayanlara inanmayin.
  • Bu halen buradamı iyikide bir üniyle gitmiş valla kardeş çok boş konuşuyorsun valla trol olduğuna kanaat getirdim şu sınava hazırlanan heriflerin kafasını ütüleme boşu boşuna saçma sapan konuşup dalgana bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar lütfen şu arkadaşın egosunu okşayın artık

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam o zamanlar yil 1980 simdi 2015

• ben egonuzla alakalı ciddi problemler seziyorum

• van-tip guzel mi

• Tiplere bak lan. Odtüye girince milyoner olacaklarını sanıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: mantık ve akıl

BAÜ-mechanical engineering de okuyan biri olarak
    özelde BİLKENT hariç tüm özel üniversiteler çöp (koç muş sabancıy mış bilkentin eğitimin yanında lise kalır)(iktisat,hukuk,mühendislik ... tüm bölümlerde bilkent iyidir diğerleri çöp)
    devlette ise Mühendislik-Mimarlık Fakülterleri ODTÜ hariç çöp olması (boğaziçi fln müh çok teoriktir bakmayın 200-300 le kapattıgına )
    devlette tıpda ise Hacettepe,Cerrahpaşa,ÇAPA,Ege, hadi AKDENİZ üni yazalım bunlardan birinde okumuyosanız TUS sınavını geçmeniz %11 fln olur(tus sınavının haceetepe öğretim üyesi hazırlar)
    hukukda Galatasaray ,Ankara ve İÜ değilseniz ömrünüz boyunca büroda agar.io oynarsınız

öğretmenlik fln a inmicem zaten onlar çöp nerde okursan oku gidin bölüm okuyun daha avantajı

BAU Mechanical Engineering diye bi yer olduğuna emin misin?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.