Saolsun Pitbull_seyfi benim yerime resimleri vermişti, dün uv takviyesi ile biraz değişiklik yaptım, bakalım kasamın son halini beğenecekmisiniz? (Ön panelle ilgili değişiklikler yapacağım, fakat nasıl birşey yapayım bir türlü karar veremiyorum)
gri olan kısım kalsın elleme beyaz olan kısmını ise siyah folyo ile kapla veya siyaha boya cd romlarınıda tabi beyaz şık bir görüntü vermemiş açıkçası siyah vernikli sprey boya kullan
bence hiç elleme böyle çok güzelll ama yinede boyamak istiyorsan arkadaşın dediği gibi gri kısımlar kalsın beyaz kısımaları siyah spreyle boyaa
super olmuss kardes
sen boyayı içinemi kullanacaksın dışınamı anlayamadım açıkçası uv boya demişsin ama uv boya dışarıya kullanma pek bir anlamı olmaz ama içeri kullanacaksan yanin kasanın iç kısmına kullnacaksan duck henkel neon boyalar var tanesi 9 ytl felan ondan al derim içni mavi renge boyarsan gerçekten süper duracak
süper olmuş
iç kısım gayet güzel olmuş.eline sağlık
yan tarafı tamamen pleksi olarak nasıl yaptın biraz anlatrmısın altında ve üstündeki soketleri falan nasıl yaptın eline sağlık uv boya süper olmuş
süper oLmuş
mütiş
good good very good.
Süper olmuş Gerçekten Hoş Duruyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme