(1) Koyduğunuz resmin genişliği izin verilen büyüklük olan 100 pikseli geçmektedir
BlackEagle
kullanıcısına yanıt
Teşekkür ederim sağolasın
Başka cevaplama penceresi açmadan birkaç tanede burada paylaşayım, bir rahatsızlık geçirdiğimden çok fazla uğraşamıyorum arkadaşlar ufatmak istiyorlar projesi hazır olanlarla bile uğraşmak gerekiyor, önce After Effects programında yapıyorum, video olarak çıktı alıyorum sonra başka programda gif olarak çıktı alıyorum, yani bana göre zahmetli hele yaşda olunca haliyle tabii, bunlar eski yaptıklarım
GUERRA
kullanıcısına yanıt
Bundan daha ufağı olmaz, efecktleri kısmak gerek o zaman anlamı kalmaz, Bir arkadaşımız Gs ile istemiş ama bu bile kabul edilmiyor, Gs,de daha fazla harf var hiç okunmaz
quote:
Orijinalden alıntı: patriot34
Bundan daha ufağı olmaz, efecktleri kısmak gerek o zaman anlamı kalmaz, Bir arkadaşımız Gs ile istemiş ama bu bile kabul edilmiyor, Gs,de daha fazla harf var hiç okunmaz
/>
zaten buna bile izin vermedi sistem
GUERRA
kullanıcısına yanıt
Daha ufaltsak o duvar kazıma efelti hiç gözükmez anlamı kalmaz, üzüldüm bir goy daha ufaltayım bir gör ama onuda kabul etmeyecek.
En ufağı bu kadar olabiliyor, daha ufağında hiçbirşey belli olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme