Şimdi Ara

.::Özel Yapım Ses Sistemi Kolonu::..Şık dizayn Güzel Tasarım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
7.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Usta BU kolonlar tamamen Özel yapımdır marka fln yok BU kolonu amerikada adamlar 2000+dan yapıp satıylar yalan söylemiyorum Ben bunu şu ana kadar hiç kullanmadım atölyeden çıktığı gibi duruyor üzerinde Tweeterları takılı 64$ lık 2 tane işte öyle kenarda duruyordu hiç kullanılmadı yani Ama ses kalitesi İnanılmaz mahalleni inletebilirsin Ayrıca camları kırma garaniside veriyorum dediğim gibi 3 tanede açık 20 cmmlik woofer yuvaları var.Böyle bir sistem ztn araştırmışsın nette bulamaışsın BU istediğin kolonlar olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLLeN_AnGeLs -- 6 Temmuz 2008; 20:30:03 >

• Abi n'aptın böyle bununla sanırım evde cam ,eşya falan bırakmazsın.Aman sesi fazla açma apartmandaysan seni kovarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

Abi n'aptın böyle bununla sanırım evde cam ,eşya falan bırakmazsın.Aman sesi fazla açma apartmandaysan seni kovarlar
    :) vallaha doğru söylüyorsun kardeş... müthiş bir ses çıkartıcak eminim buna bide bunu pc için kullıcam yani sinema sistemi için falan değil..ama çok yakışıyor pc ye okadar emek harcadık şimdi de keyfini çıkaralım biraz..

• quote:

Orijinalden alıntı: uzman1994

Abi n'aptın böyle bununla sanırım evde cam ,eşya falan bırakmazsın.Aman sesi fazla açma apartmandaysan seni kovarlar
    Çok güzel tasarım

• quote:

Orijinalden alıntı: TOM SAWYER

Çok güzel tasarım

Alıntıları Göster
    sağol dizaynı tamamen kendime ait özelikle üste bulunan çıkıntılı hat içinti çok uğraşıldı yoprumlarınız için çok teşekürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLLeN_AnGeLs

sağol dizaynı tamamen kendime ait özelikle üste bulunan çıkıntılı hat içinti çok uğraşıldı yoprumlarınız için çok teşekürler..

Alıntıları Göster
    Dostum kabinde hangi malzeme kullanışmış mdfmi?
  • quote:

Alıntıları Göster
    emeklere saglık işçilik güzelAma bence 3 adet hoparlör için kucuk bir hava portu pörtleme yapabılır.Ama olmadı bi tanede arkaya acarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    hayır tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ayrıntılı bilgi istiyorsan öğrenip söyleyeyim 1.sınıf malzeme kullanılmıştır yapımda ancak mdf olup olmadığını bilmiyorm...
  • quote:

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun güzel gözüküyor gercekten ama bunun mid leri yok sade tiz ve bas var orta sesi nasıl alacaksın...yada o tweeter o sesi veriyormu
  • quote:

hayır tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama ayrıntılı bilgi istiyorsan öğrenip söyleyeyim 1.sınıf malzeme kullanılmıştır yapımda ancak mdf olup olmadığını bilmiyorm...

Alıntıları Göster
    Örenmen okadar zor değilse öğren mdf ise süperdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: FaLLeN_AnGeLs

• quote:

Orijinalden alıntı: Saylan

hayırlı olsun güzel gözüküyor gercekten ama bunun mid leri yok sade tiz ve bas var orta sesi nasıl alacaksın...yada o tweeter o sesi veriyormu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Saylan

aslında o gördüklerin kevler olarak geciyor hi-fi sistemlerin midleri yani ama onlarda sağlam ses verir kanımca sağlam bass almak istiyorsan subwoofer kabinide olması gerekir

• quote:

Örenmen okadar zor değilse öğren mdf ise süperdir.
    quote:

Orjinalden alıntı: FaLLeN_AnGeLs

Alıntıları Göster
    Hayır tweeter tamam bağımsız tizz mid ise een üstte ki yuvaya takılcak..

AYRICA ÜZERİNDE bulunan Titanium Super Bullet Tweeter'ın fiyatıda 64$ PİYSADA YURT DIŞINDA AŞAĞIDA LİNK..http://www.antonline.com/p_PDBT68-NX_482512.htm

bundan her bir kolonda 1 tane var yani yaklaşık 190 ytl-200 ytl sadece tweeter lara verildi...

• quote:

Hayır tweeter tamam bağımsız tizz mid ise een üstte ki yuvaya takılcak..

AYRICA ÜZERİNDE bulunan Titanium Super Bullet Tweeter'ın fiyatıda 64$ PİYSADA YURT DIŞINDA AŞAĞIDA LİNK..http://www.antonline.com/p_PDBT68-NX_482512.htm

bundan her bir kolonda 1 tane var yani yaklaşık 190 ytl-200 ytl sadece tweeter lara verildi...

Alıntıları Göster
    ucuza maal ediyosun arkadaşım bravo kabinleri kaça yaptırdın bunların hazır olarak lasan sadece çiftine 2000 3000$ para ödüyosun kolay gelsin

BENDE ŞU SERİYE BİTİYORUM B&W AMA ÇOK PAHALI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 2 Mayıs 2008; 20:02:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

ucuza maal ediyosun arkadaşım bravo kabinleri kaça yaptırdın bunların hazır olarak lasan sadece çiftine 2000 3000$ para ödüyosun kolay gelsin

BENDE ŞU SERİYE BİTİYORUM B&W AMA ÇOK PAHALI

Alıntıları Göster
    şimdi arkadaşım sana katılıyorum bunun piyasadaki değerleri çok pahalı ya senin de söylediğin gini 1000-2000$ wooferlarla birlikte benimkinin senin gösterdiğiniden hiç ama hiç farkı yok hatta onalr seri üsretim bu sadece tek dünyada eşi benzeri yok bunu kendi atölyemizde tasarladık ve yaptıksenin gösterdiğin sistemle bu sistem arasında neredeyse pek fark yok ne ararsan var bundada hatta bunu işçiliği le onun işçiliği bir değil bunları göz önüne alırsak çok güzel bir ürün...şu an tweeterlar 200 ytl fln tutuyor işçilik desen isteyen herkeze ayrınntılı resim lerini yollayabilirim...bu ürü satmayı düşünüyorum Çünkü bunu bir değşik modelini daha yapıyoruz o bundan daha güzel onun da resimlerini en kısa zamanda alıcam unutmayın bunlardanda 2 tane var 2 kolon ve satmayı planlıyorum isteyen olursa piyasadaki değerlere 1000$-2000$vereceğinize hem sizde dünyada sadece tek sende hem el yapımı özel tasarım bir ürün almak ucuza kim istemezki ilgilenenler olursa arkadaşlar msj yazabilirler..

• quote:

şimdi arkadaşım sana katılıyorum bunun piyasadaki değerleri çok pahalı ya senin de söylediğin gini 1000-2000$ wooferlarla birlikte benimkinin senin gösterdiğiniden hiç ama hiç farkı yok hatta onalr seri üsretim bu sadece tek dünyada eşi benzeri yok bunu kendi atölyemizde tasarladık ve yaptıksenin gösterdiğin sistemle bu sistem arasında neredeyse pek fark yok ne ararsan var bundada hatta bunu işçiliği le onun işçiliği bir değil bunları göz önüne alırsak çok güzel bir ürün...şu an tweeterlar 200 ytl fln tutuyor işçilik desen isteyen herkeze ayrınntılı resim lerini yollayabilirim...bu ürü satmayı düşünüyorum Çünkü bunu bir değşik modelini daha yapıyoruz o bundan daha güzel onun da resimlerini en kısa zamanda alıcam unutmayın bunlardanda 2 tane var 2 kolon ve satmayı planlıyorum isteyen olursa piyasadaki değerlere 1000$-2000$vereceğinize hem sizde dünyada sadece tek sende hem el yapımı özel tasarım bir ürün almak ucuza kim istemezki ilgilenenler olursa arkadaşlar msj yazabilirler..

Alıntıları Göster
    evet bunlar güzel çalışmalr ama profesyonel olmayan bir firmanın yaptığı kabinler profesyonel bir firmann yaptığıyla karşılaştırılamaz hele ki b&w hiç bunu unutmamalıyız çünkü o kabinler yüz binlerce farklı test e tabi tutulup hassas ayarlarla bu hale geliyorlar malzemesinden kullanılan parçlara kadar defalarca denenip farklılaştırıp yeniden test ediliyorlar ve emin olun 1milyara berlylum tweter de alsanız bu o kabinde çaldığı kadar etkili olmaz ama böyle çalışmalr amatör olarak her zaman iyidir bilgi arttırır ve zevk geliştiri ama profesyonel firmalarla bir tutmayalım lütfen
    saygılar

• quote:

Alıntıları Göster
    ben pek katılamıcam senin dediklerine ewet seninki dünyada tek olabilir ama bu ürünün markası dünyada tek ve kalite olarakda tasarım olarakda baya ileride ama ddedigim gibi sizinki de güsel olmus ama kalite tasarım işcilik olarak bu sistemi yakalıyoamıas bu sirket b&w internette arastırabilirsinnasıl bir ferrari fabrikası lamborghini fabrikası nasılsa öyle üretiliyor senin sistemide bu sistemide karsılastırmak mantıksız olur sizinkindedede el emeği göz nuru var anlıyorum ama b&w asla karşılaştırılmaz ve fabrikası olağan üstü düzenli ve temiz resimlerini paylaşırım sonra diğer markalarla karşılaştırmayın b&w dünyada tektir saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 2 Mayıs 2008; 20:38:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Onurca

ben pek katılamıcam senin dediklerine ewet seninki dünyada tek olabilir ama bu ürünün markası dünyada tek ve kalite olarakda tasarım olarakda baya ileride ama ddedigim gibi sizinki de güsel olmus ama kalite tasarım işcilik olarak bu sistemi yakalıyoamıas bu sirket b&w internette arastırabilirsinnasıl bir ferrari fabrikası lamborghini fabrikası nasılsa öyle üretiliyor senin sistemide bu sistemide karsılastırmak mantıksız olur sizinkindedede el emeği göz nuru var anlıyorum ama b&w asla karşılaştırılmaz ve fabrikası olağan üstü düzenli ve temiz resimlerini paylaşırım sonra diğer markalarla karşılaştırmayın b&w dünyada tektir saygılar

Alıntıları Göster
    güzel görünüyor,tamamlanmış halinide görmeek isteriz

değilmi millet

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

güzel görünüyor,tamamlanmış halinide görmeek isteriz

değilmi millet

Alıntıları Göster
    şekil güzel ama sadece o kadar emeğine saygım sonsuz ama eksilerini söylemeden geçemicem. kullandığın malzemeyi biliyorum akustik olarak çok berbat bir yapısı var takır tukur fazla sert yani sunta kullansan daha iyi sonuç alırdın. bir de 20cm lik oyuklar iyi hoş ama hangi marka ve model için hesaplandı bu kabin hacmi portu vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: withhonour

şekil güzel ama sadece o kadar emeğine saygım sonsuz ama eksilerini söylemeden geçemicem. kullandığın malzemeyi biliyorum akustik olarak çok berbat bir yapısı var takır tukur fazla sert yani sunta kullansan daha iyi sonuç alırdın. bir de 20cm lik oyuklar iyi hoş ama hangi marka ve model için hesaplandı bu kabin hacmi portu vs.

Alıntıları Göster
    Ben de 5 adet clarion 13cm lik mid ve 1 adette tiz sürücüsü var.evde boş boş duruyo.bunları değerlendirmek istesem bana yeni kabin acaba kaça patlar

• quote:

Orijinalden alıntı: transverse

Ben de 5 adet clarion 13cm lik mid ve 1 adette tiz sürücüsü var.evde boş boş duruyo.bunları değerlendirmek istesem bana yeni kabin acaba kaça patlar

Alıntıları Göster
    Güzel düşünmüşsün ama portun altındaki yer ne işe yarıyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.