Şimdi Ara

ÖZEL YURT MU APART MI ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
3.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    12.500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yillik sozlesmeye bagliyor yani izmirin neresinde hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dangerwrestling -- 4 Eylül 2018; 8:50:48 >
  • neresi için soruyosun bilmiyorum ama istanbulda yaşıyorum çok çok iyi lüks bi “öğrenci” apartı değilse çalışan eden de kalıyor, aynı odaya denk gelirseniz sıkıntı uyum açısından hatta denk gelmeseniz de bazen rahatsız edebilir. güvenlik açısından iyi imkanlar sağlayan var ama özel yurt çok daha iyidir bu konuda. ben kesinlikle yurt diyorum

edit: bi de en önemlisi şu var apartta sözleşmeler kısa süreliğine de yapılıyor bu yüzden yöneticiler daha çok insan çekmek için veya gitmesinler diye herkese iyi davranıyor dolayısıyla rahatsız edeni de yollamak zor. ama yurt çok daha resmidir, disiplinlidir. disiplin kötü gelebilir ama çoklu ortamlarda emin ol disiplinsiz olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehappyone -- 4 Eylül 2018; 9:43:25 >
  • Aydın'da özel bir yurt buldum, 2 kişilik odaya bir tane masa koymuşlar, resmen dalga geçiyorlar KYK yurtlarında bile böyle bir mantıksızlık yoktur. Neyse, umarım oraya gittiğimde yeni bir masa koyarlar, koysunlar!
  • Eskisehirde anadolu universitesine yakin apart yurt tuttuk yemek yemege oraya gideriz diye arkadasin dedigi gibi 1+1 ev tarzinda mutfagi banyoyu arkadasla ortak kullancaz kisi basi 650 12 ay oducez heralde(10 aylikda olabilir bilmiyom tam)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.