Eski duruyor baya dolaplara baksana hocam ben ona ne sığdırayım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Özel yurt ve apart fiyatları ne durumda ? (2. sayfa)

-
-
zammı koymuşlar hocam, yazık valla ya
-
evet hocam ama kahvaltı dahil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
özel olan hocam. ciddi diyorum adam dedi ne heycanla aramıştım içimde kaldı diye
Sizin kuzen zenginmis hocam ben de arayacaktım orayı da 40k çok çok fazla öyle fazla güzel bi yurt da değil
Kaç kişilik oda için 40k demişler diğer odaları da biliyorsanız söylerseniz iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ege köy degil egeyurt
Y.. ı yemiş durumda
İstanbul kadıköyde her şey dahil 4 kişilik yurtlar 1900 2300 arasında değişiyor ortalama üstü bi yurt boğaziçi yurtları 2k 4 kişilik her şey dahil marmara göztepe kampüsüne 15 dakika yürüme mesafesinde kesinleşirse orayı düşünüyorum
istanbula göre iyi gibi hocam, eğer giderseniz hayırlı olsun şimdiden.
-
Teşekkür ederim. Yani okulun durumu bi belli olsun yüzyüze online falan ona göre tutucam
1.sınıfa başlayacak olanlara kesinlikle kyk yurdu öneriyorum zaten yüzyüze online karışık saçma işler olabilir. Şehirde yaşamadan, okuldan/yurttan biraz arkadaş çevresi edinmeden eve çıkmayın. kırıkkale yenişehirde yaklaşık 700-1200 arasına fatura hariç apart bulunuyor bu arada.
-
hocam o da yollamadı zaten 40k duyunca üzülmüş
Kaç kişilik oda 40k hocam
bilmiyorum hocam anlatırken söylemedi.
Bu yurtlarin adlarini verebilir misiniz arkadasim izmirde yurt bakiyordu da
İlki atahan residence
Ötekini unuttum hocam ben kız yurdu yazdım bu arada
Tşk. Arkadasim kadin zaten
Yakınlarımdan öğrendiğime göre pandemi öncesine göre %30-35 zam çakmışlsr yurt ve apartlara. Cepler yanacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X