Şimdi Ara

özellikle BL'de ally arkadaşlara..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Shitlistiniz var mı? benim uzun bir listem varda ..listeme girebilemek için benden en az 10 lvl üst olupta bana dalmak ve üzerimde mob(lar) varken dalmak yeterli ..bir sayfalık listem var, bu listeden rastladığıma gördüğüm anda dalıyorum..

sizinde böyle bir listeniz var mı? eskiden shitlist diye bir olay vardı..şimdi yok sanırım.

• Valla benim eskiden oynadığım shaman vardı adı Wade, listeye bir baksana.
    Benim düşük levellara daldığım olmadı ama sattığım eleman yaramazlık yapıyor mu merak ettim.
  • wade yok sadece bir shaman varmış yeni dikkatimi çekti listemde..adı da hajja..nomalde pala gören shammy dalardı ...
  • @ChRoNoSR

Senin wade migrate etti Grim Batol'a , ama kotu bısı yaptıgını gormedım daha
  • Tr wardı bide belki rastlamışındır bende satmıştım
  • ratatask diye bir walock vardı, listemin en tepesinde...hatta ondan sonra başlamıştım liste tutmaya..westernda rastladım dün sevdim okşadım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmcol -- 23 Haziran 2006; 12:40:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cou_de_GraCe

@ChRoNoSR

Senin wade migrate etti Grim Batol'a , ama kotu bısı yaptıgını gormedım daha

Özledim huleeeeyn charı!
  • haha benim Shitlist var mesela Bozaa diye bir shaman vardı ben küçük lvlken beni kesmişti şimdi 60 olunca onu gördüğüm anda biraz seviyodum ama galiba migration yaptı buna çok üzüldüm çünkü artık eskisi gibi onu sevemiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.