Şimdi Ara

ozelsiniz .com hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.ozelsiniz.com/?urun-78413-Termikel-Trendy-ankastre-set.html
    arkadaşlaar ankastre alacağım yukarıdaki sitede uygun buldum ama daha önce bu siteden alışveriş yapmadım bilen varsa cevaplasın lütfen güvenilir bir sitemidir teşekkürler

• Merhaba Baymat,

Özelsiniz.com 2006 yılından beri faliyet göstermektedir.
    Aynı zamanda uzun zamandır forumda da kampanyalarımız yer almış ve forumda müşterilerimiz bulunmaktadır.

Forumda aratıp irtibata geçebilirisiniz.

Sitemizden güvenli bir şekilde alışveriş yapabilirisiniz.
    Sitemizde 128 bitlik SSL Sertifikası ve 3D secure sistemi bulunmaktadır.

Alışveriş yapan arkadaşların yorumları çok önemli buradan yayınlamaları bizi de memnun edecektir.
    web sitemize bu linkten ulaşabilirsiniz
    Özelsiniz

Keyifli alışverişler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 28 Aralık 2018; 22:34:2 >
  • Ben alışveriş yaptım 23/08 tarihinde sipariş verdim siparişlerim 29/08 tarihinde elime ulaştı kayseriden buraya 6 günde tam arife günü taktıracak servis bulamadığım için odaya koydum duruyor internetten sürekli alışveriş yaparım bu siteden bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum şunuda belirteyim müşteri hizmetleri iyi niyetli yardımcı olmaya çalışıyorlar ama bu mağduriyetimi gidermedi
  • Merhaba Taipen,

ürününüzdeki gecikme bizide üzdü.

fakat şunu bilmenizi isteriz ki bizden kaynaklanmayan bir hatadan dolayı gerçekleşti.

23/08 tarihinde almış olduğunuz 3 ürünün 2 si Termikel' in elinde olmasından dolayı Termikel'e bildirildi. Faturalandı ve Sevk edilmesi istendi.
    (faturanız elinize ulaştığında kontrol edebilirsiniz fatura kesilme tarihiniz 23/08 dir yani aynı tarihte Ternikel'e bildirilmiştir.)
    fakat her gün aramamıza ragmen yogunluk dolayısı ile ancak 4. gününde size teslim edilebildi.

1 ürününüzde 1 gün sonra adresinize kargoladık.burada bizden kaynaklanan bir sorun yok. (http://www.fillo.com.tr/honestnet/HorozWebCustomer/KargomNerede.aspx t.k : c474427 )

yoğunluk dolayısıyla ürünüz elinize 4 gün sonra ulaşabildi.

http://www.fillo.com.tr/honestnet/HorozWebCustomer/KargomNerede.aspx t.k : c474427

Hatalar kargo kaynaklı olarak gerçekleşmiştir.

Gecikmeden dolayı kendisinden özür dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELSİNİZ -- 26 Ekim 2013; 15:33:42 >

• Ankastre set aldım.. Kayseriden İzmire kadar geldi ve ürünlerden de firmadanda çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

UPS kargoda yaşanan sorun nedeni ile davlumbaz camı daha bana gelmeden kırılmış.(kargoyu sürekli takip ettim) Bunu hemen müşteri hizmetlerine aktardım ve mağdur olmiyim die aynı gün yenisini kargoya verdiler. Hergün arayıp kargonun nerede olduğunu kendilerininde takip ettiğini bildirdiler..

Sonuç olarak biraz geciksede çok uygun ve kaliteli bir alışveriş oldu

Termikel Set 2 siyah almıştım (yaklaşık 1,5 ay oldu)
  • Tekrar Merhaba Magnitude35,

kargo kaynaklı yaşamış olduğunuz problem için üzgünüz.

Ürününlerinizi daha kurdurmadıysanız 444 0493 nolu telefonu arayarak randevu alabilirsiniz.

Ürün tanıtım ve kurulum hizmeti ücretsizdir.

Aklınıza takılan tüm sorularınızda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

iyi günlerde kullanmanızı dileriz.
  • Ozelsiniz.com adlı siteyi internetten buldum, en hesaplı fiyatı veriyordu istediğim ankastre set için.
    site hakkındaki yorumlara baktım, sorun yaşayan olmadığını görünce sipariş verdim.
    Ancak ankastre setteki fırın hasar görmüş ve ellerinde başka bir fırın yokmuş aynı modelden.

Ücretsiz olarak bir üst model fırın verdiler, 500 tl lik fırın yerine,
    sırf müşteri memnuniyeti için 800 liralık olanı yolladılar.
    ayrıca kayseriden ups kargo ile ertesi günü elime geçti ürünler.
    günlerce İstanbul içi kargo yapamayan firmalara selam olsun.

reklam gibi oluyor ama eski üyeyim diye kurtarırım heralde:)
    Ozelsiniz.com gerçekten müşteriyi özel hissettiriyor.
    Kesinlikle tavsiye ediyorum özelsiniz.com u.
    Saygılar
  • Cengaver1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cengaver1,

sizlere daha iyi hizmet verebilme adına her gün kendimizi sorguluyor ve geliştirmeye çalışıyoruz.

yorumunuz için teşekkür ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖZELSİNİZ

Merhaba Cengaver1,

sizlere daha iyi hizmet verebilme adına her gün kendimizi sorguluyor ve geliştirmeye çalışıyoruz.

yorumunuz için teşekkür ederiz.

başarılarınızın devamını dilerim
  • Ozelsiniz ailesine ve ozellikle seda hanima cok cok tesekkur ederim aldiginiz para kurusuna kadar helal olsun basarilariniz devamini dilerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.