Şimdi Ara

ÖZENÇLER OTOGAZ'DA LPG TAKTIRANLAR (ÇORUM ve ÇEVRE İLLER) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
440
Cevap
23
Favori
49.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAMSUN ÇARŞAMBADAN TEKRAR MERHABALAR MEHMET BEY
    WV 1.4 TSİ MOTORLARIN LPG UYUMU NASILDIR. NASIL BİR MONTAJ UYGUN OLUR. CEVABINIZA GÖRE TİGUAN MODEL ARAÇ DÜŞÜNÜYORUZ.
    TEŞEKKÜR EDER KOLAYLIKLAR DİLERİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asir55 -- 5 Aralık 2015; 21:46:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozenclerotogaz

quote:

Orijinalden alıntı: zuu19

Bende corum alaca,da ikamet ediyorum bizim Suçumuz corumlu olmak mı yani :)) öğretmen olduğumdan hafta içi gelme durumum olmuyor banada cumartesi gününe bir randevu ve güzel bir fiyat verirseniz mutlu olurum :)
    Araç 3 bin km,de 2015 auris 1,6 otomatik ( cvt oluyor sanırım )
    Kısmetse Sizde ikinci montajlanan aracım olacak

P.M Gönderildi.

Mehmet hocam la bizde forum sayesinde geçen sene nisan ayında tanıştık. Samsundan aurisime lpg dönüşümü için çoruma gidecegimi söyleyince samsunda yok mu da çoruma gideceksin dedi babam fakat birlikte gittiğimiz montaj sonrası ne kadar doğru bir karar verdiğimi kendisi söyledi :) geçen ay da 10000 bakımı için gittim kontroller yapıldı ve sorunsuz biniyorum şükür.
    Mehmet hocam bu arada sorunsuz binemeyenler var. Sebebi ise sizle tanımamış olmaları. Eniştemin honda jazz aracı var kendileri eskisehir de yaşıyorlar uzun süredir sizden bahsediyordum ama birturlu araba ile gelemiyorlardi. Şuan samsunda lar ve pazartesi Eskişehire geçerken size uğramak istiyorlar umarım dükkanda olursunuz. Araçta BRC kit var fakat ikinci el aldıkları aracı hiç lpgli kullanamadilar. Bir el atsaniz da size zahmet benzin istasyonu zengin etmekten kurtulsalar:)) pazartesi Samsundan selamımla gelecekler inşallah. Elinizden geleni yapacağınızı umuyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Nuri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: espanyol55

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zuu19

Bende corum alaca,da ikamet ediyorum bizim Suçumuz corumlu olmak mı yani :)) öğretmen olduğumdan hafta içi gelme durumum olmuyor banada cumartesi gününe bir randevu ve güzel bir fiyat verirseniz mutlu olurum :)
    Araç 3 bin km,de 2015 auris 1,6 otomatik ( cvt oluyor sanırım )
    Kısmetse Sizde ikinci montajlanan aracım olacak

P.M Gönderildi.

Mehmet hocam la bizde forum sayesinde geçen sene nisan ayında tanıştık. Samsundan aurisime lpg dönüşümü için çoruma gidecegimi söyleyince samsunda yok mu da çoruma gideceksin dedi babam fakat birlikte gittiğimiz montaj sonrası ne kadar doğru bir karar verdiğimi kendisi söyledi :) geçen ay da 10000 bakımı için gittim kontroller yapıldı ve sorunsuz biniyorum şükür.
    Mehmet hocam bu arada sorunsuz binemeyenler var. Sebebi ise sizle tanımamış olmaları. Eniştemin honda jazz aracı var kendileri eskisehir de yaşıyorlar uzun süredir sizden bahsediyordum ama birturlu araba ile gelemiyorlardi. Şuan samsunda lar ve pazartesi Eskişehire geçerken size uğramak istiyorlar umarım dükkanda olursunuz. Araçta BRC kit var fakat ikinci el aldıkları aracı hiç lpgli kullanamadilar. Bir el atsaniz da size zahmet benzin istasyonu zengin etmekten kurtulsalar:)) pazartesi Samsundan selamımla gelecekler inşallah. Elinizden geleni yapacağınızı umuyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Nuri

Hocam Merhaba
    Pazartesi iş yerindeyim, arkadaşlarınızı bekliyoruz. Elimizden geleni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Babanıza lütfen selamlarımızı iletin :) görüşmek dileğiyle...

• SAMSUN ÇARŞAMBADAN TEKRAR MERHABALAR MEHMET BEY
    WV 1.4 TSİ MOTORLARIN LPG UYUMU NASILDIR. NASIL BİR MONTAJ UYGUN OLUR. CEVABINIZA GÖRE TİGUAN MODEL ARAÇ DÜŞÜNÜYORUZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: asir55

SAMSUN ÇARŞAMBADAN TEKRAR MERHABALAR MEHMET BEY

Merhaba Sayın Hocam ;

TSI gurubu araçlara piyasada karma sistem de diye tabir edilen SDI montajları yapıyoruz. Sistem LPG + belirli oranda benzin de tüketiyor bu nedenle yaklaşık %35 tasarruf sağlıyor. Montaj fiyatı 1.100 EURO . Bu araçlar için sıvı sistem henüz çıkmadı , şayet çıkarsa bu sistemi taktırmanızı tavsiye edeceğim. Selamlar...
  • 2015 Corolla 1.33'e ne kadara takıyorlar burada BRC?
  • 2 hafta önce ozenclerde 2015 1,6 auris otomatik vites aracıma brc montajı yapıldı bu kendilerinde yaptırdığım ikinci montaj ilk aracimda olduğu gibi yine hic bir sorun sıkıntı yok.benzinde nasilsa lpg de ayni performansi veriyor.LPG montajı düşünenler şehir dışında dahi olsa gözlerini kapatıp aracinizi teslim edeceğiniz bir isletme.
    TSK edip hayırlı bol kazançlı isler diliyorum
    Not:tek sıkıntı gaz lambalarının sönme mesafelerindeki düzensizlik.onuda ilk uğradığımda düzelteceklerini biliyorum.

• ozenclerotogaz kullanıcısına yanıt
    Merhabalar değerli Özençler Oto sahipleri ve çalışanları; lpg işini bir kenara bırakalım. Bugün sabah beni otogarda karşılamanız, ikramlarınız, güleryüz ve yakın ilginiz, samimiyetiniz herşeye değer. Başarıya giden yolun insana değer vermekten geçtiğini çok iyi biliyorsunuz. Söyleyecek fazla birşey yok aslında lgp ile ilgilenen herkesin işyerinizi gelip görmesini ve sizleri tanımasını isterim. Periyodik bakım vakti geldiğinde inşallah tekrar görüşürüz. Allaha emanet olun, herşey için çok teşekkürler.
  • Eğer ille BRC diyorsan cebinde 2.000 TL gel.
  • Merhaba
    Benim 2013 astra j 1.6 115 aracıma yetkili Lovato bayiinde elektronik yağlamalı kiti de içeren galiba obd sistemli bir montaj yapıldı . Ancak araç ara sıra teklemeden dolayı esp ikaz ışığını yakıyor. Size bir danışmak istedim. Montajı yapan usta Ank. Lovato merkezi ile görüştü ve lpg ecu ünitesine yeni versiyon yazılım yüklediklerini söylediler. Ancak bundan bir müddet sonra tekrar aynı durum oluşmaya başladı. Lpg yakıtı olarak şel veya ağırlıklı olarak total kullanıyorum. Bu esp hatası beni yildirdi. Eğer garanti dahilinde yapılacak bir öneriniz varsa duymak isterim. Gelmeyi ve en azından tanışmayı çok isterdim ancak zaman sorunum yüzünden şu an bunu yapmam çok zor :-( Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersink_76 -- 20 Aralık 2015; 2:48:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersink_76

Merhaba
    Benim 2013 astra j 1.6 115 aracıma yetkili Lovato bayiinde elektronik yağlamalı kiti de içeren galiba obd sistemli bir montaj yapıldı . Ancak araç ara sıra teklemeden dolayı esp ikaz ışığını yakıyor. Size bir danışmak istedim. Montajı yapan usta Ank. Lovato merkezi ile görüştü ve lpg ecu ünitesine yeni versiyon yazılım yüklediklerini söylediler. Ancak bundan bir müddet sonra tekrar aynı durum oluşmaya başladı. Lpg yakıtı olarak şel veya ağırlıklı olarak total kullanıyorum. Bu esp hatası beni yildirdi. Eğer garanti dahilinde yapılacak bir öneriniz varsa duymak isterim. Gelmeyi ve en azından tanışmayı çok isterdim ancak zaman sorunum yüzünden şu an bunu yapmam çok zor :-( Şimdiden ilginize teşekkür ederim.

Merhaba ;

LOVATO markasına hizmet vermediğimizi üzülerek belirtmek isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: selahattinx

Merhabalar değerli Özençler Oto sahipleri ve çalışanları; lpg işini bir kenara bırakalım. Bugün sabah beni otogarda karşılamanız, ikramlarınız, güleryüz ve yakın ilginiz, samimiyetiniz herşeye değer. Başarıya giden yolun insana değer vermekten geçtiğini çok iyi biliyorsunuz. Söyleyecek fazla birşey yok aslında lgp ile ilgilenen herkesin işyerinizi gelip görmesini ve sizleri tanımasını isterim. Periyodik bakım vakti geldiğinde inşallah tekrar görüşürüz. Allaha emanet olun, herşey için çok teşekkürler.

Selehattin Hocam ;

Sizin memnuniyetiniz bizim için çok önemli. BRC dönüşümünde servisimizi tercih ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Tüm çalışanlarımızın selamları var , görüşmek dileğiyle ...

• Arkadaşlar herkese selamlar,

Önceki sayfalarda belki okumuşsunuzdur, 1.4t Astra aracıma Özençlerde LPG montajı yaptırmak için Ankara'dan Çorum'a gidenler kervanındanım.
    Hem aracın son durumunu, hem de Mehmet Hocam'a teşekkürlerimi iletmek için yeni bir mesaj yazmak istedim.
    Montaj yapılalı yaklaşık 10.000 km oldu, araç ta yaklaşık 74.000km ye ulaştı, ne LPG den ne de başka bir sorundan kaynaklı canımı sıkan hiç bir problemle karşılaşmadım Allaha şükür.

Nasip olursa üç-beş aya kadar 1.4t insignia ya geçmek istiyorum, onun da lpg montajını Özençler'de yaparız inşallah.

Mehmet Bey,

İnsignia montajında görüşmek nasip olursa, lpg dolum aparatını mutlaka benzin depo kapağına istiyorum,
    Hayırlı işler diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: earl2000

Arkadaşlar herkese selamlar,

Önceki sayfalarda belki okumuşsunuzdur, 1.4t Astra aracıma Özençlerde LPG montajı yaptırmak için Ankara'dan Çorum'a gidenler kervanındanım.
    Hem aracın son durumunu, hem de Mehmet Hocam'a teşekkürlerimi iletmek için yeni bir mesaj yazmak istedim.
    Montaj yapılalı yaklaşık 10.000 km oldu, araç ta yaklaşık 74.000km ye ulaştı, ne LPG den ne de başka bir sorundan kaynaklı canımı sıkan hiç bir problemle karşılaşmadım Allaha şükür.

Nasip olursa üç-beş aya kadar 1.4t insignia ya geçmek istiyorum, onun da lpg montajını Özençler'de yaparız inşallah.

Mehmet Bey,

İnsignia montajında görüşmek nasip olursa, lpg dolum aparatını mutlaka benzin depo kapağına istiyorum,
    Hayırlı işler diliyorum.

Merhaba Hocam ;

Benzin depo kapağı denince aklıma aracı Lifte alamadığımız geldi ve tebessüm ettim :) ( Malum yere çok yakındı) . İnsignia'yı inşallah yeni yerimizde montaja alırız . Yeni yerimiz hem daha geniş hem modern hem de özel liftler olacak , yere yakın araçları rahatlıkla kaldırabiliriz :)

Memnuniyetinizin devam etmesi dileğiyle , selam ve saygılarımızla...

• merhaba öncelikle size birkaç sorum olacak 2011 1.6 vvti tam otomatik auris aracım var bu araca manifold delmeden pipo sistemiyle montaj yapılabiliniyor fakat ankara mocan ı aradığımda pipo sistemini önermediler enjektör kısmı dar olduğunda tam verim alınamadığından manifoldu delmemiz gerek dediler siz ise toyotaya özel kablo takımıyla manifoldu delmeden uygulama işlemi yaparız demiştiniz sizin uyguladığız siztem pipo dan farklımı yani enjektörden az üsfleme sıkıntısı yaşanıyormu
    ayrıca şu an piyasaya yeni çıkan sequent 32 ile 24 arasında ne fark var sizde sequent 32 mevcutmudur fiyatı pm ile yollar
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

merhaba öncelikle size birkaç sorum olacak 2011 1.6 vvti tam otomatik auris aracım var bu araca manifold delmeden pipo sistemiyle montaj yapılabiliniyor fakat ankara mocan ı aradığımda pipo sistemini önermediler enjektör kısmı dar olduğunda tam verim alınamadığından manifoldu delmemiz gerek dediler siz ise toyotaya özel kablo takımıyla manifoldu delmeden uygulama işlemi yaparız demiştiniz sizin uyguladığız siztem pipo dan farklımı yani enjektörden az üsfleme sıkıntısı yaşanıyormu
    ayrıca şu an piyasaya yeni çıkan sequent 32 ile 24 arasında ne fark var sizde sequent 32 mevcutmudur fiyatı pm ile yollar

Merhaba ;

Toyota gurubunda gaz pipolu montaj %100 randımanlı çalışmaz. Bayi arkadaşımız nedenlerini açıklamış. Toyota tesisat kullanılabilir ve bu sayede aracınızın benzin enjeksiyon kabloları kesilmez , lehim yapılmaz.
    Sequent 32 yeni ürünümüz , şuan bayilerimizde sadece bu ürün bulunmakta.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

merhaba öncelikle size birkaç sorum olacak 2011 1.6 vvti tam otomatik auris aracım var bu araca manifold delmeden pipo sistemiyle montaj yapılabiliniyor fakat ankara mocan ı aradığımda pipo sistemini önermediler enjektör kısmı dar olduğunda tam verim alınamadığından manifoldu delmemiz gerek dediler siz ise toyotaya özel kablo takımıyla manifoldu delmeden uygulama işlemi yaparız demiştiniz sizin uyguladığız siztem pipo dan farklımı yani enjektörden az üsfleme sıkıntısı yaşanıyormu

Merhaba ;

Toyota gurubunda gaz pipolu montaj %100 randımanlı çalışmaz. Bayi arkadaşımız nedenlerini açıklamış. Toyota tesisat kullanılabilir ve bu sayede aracınızın benzin enjeksiyon kabloları kesilmez , lehim yapılmaz.
    Sequent 32 yeni ürünümüz , şuan bayilerimizde sadece bu ürün bulunmakta.

Cevaplar icin tesekkurler peki 2011 auris icin lpg dolum basi benzin depo kismina monte edilebiliyormu videolarda izledigim kadariyla sifir toyota corollalara benzin depo kismina monte ediyorsunuz dolum basini

• merhaba mehmet bey, 2010 model subaru forester 2.0 atmosferik ve subaru xv 1.6 araçlara lpg takılabiliyomu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgpp

merhaba mehmet bey, 2010 model subaru forester 2.0 atmosferik ve subaru xv 1.6 araçlara lpg takılabiliyomu.

Merhaba rqpp ;

Subaru forester 2.0 araca lpg montajı mümkün lakin xv bildiğim kadarıyla direkt enjeksiyon bir araç henüz bu araçlara lpg dönüşümü münkün değil. Selamlar...
  • ÖZENÇLER 2015'te DE TÜRKİYE İKİNCİSİ.

Özençler bu yıl da Türkiye ikincisi. Firmamız Türkiye genelinde yaklaşık 250 BRC bayisi arasında bu yıl da en çok BRC -GFI montajı yapan 2A Mühendislik servisi oldu.
    Bu haklı gururu ve mutluluğu bizi bu ödüle layık gören tüm müşterilerimize armağan ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.