hadi hayırlısı çok istiyorum Krasic'i inşallah gelir
zamanında Özer karşılığında vermişiz Özgür Çek'i şimdi Özer'i verip onu alsaydık takım gençleşiyor güzel ancak faydalanmak lazım kesinlikle, bu sene gençlerden çok faydalanamadık, Sezer sakatlandı şans bulamadı, Dia sakatlandı, bi Stoch'tan faydalandık oda son maçlarda inşallah güzel olur her şey 2.dönemde sakatlık kaza bela olmadan bitiririz ligi Bide forvet aldık mı tamamdır bu iş
Gençlerin alınması çok iyi. Yoğun lig ve kupa maratonunda şans verir inşallah Aykut hoca.
quote:
Orijinalden alıntı: devito
Hayırlı olsun. Dikkat ediyorumda aldığımız oyuncular hem genç hemde fenerbahçeli
yani soneri de alalım diyorsun
quote:
Orijinalden alıntı: michael scofield77
quote:
Hayırlı olsun. Dikkat ediyorumda aldığımız oyuncular hem genç hemde fenerbahçeli
Bence futbolcu alırken buna dikkat edilmesi çok iyi olur. Daha yürekten oynar diye düşünüyorum. Soner içinde Nihat özdemir bonservisini alalım ama 1 sene daha sizde oynasın diye teklifte bulunmuş cavcava, ama kabul etmemiş.
quote:
quote:
quote:
Bence futbolcu alırken buna dikkat edilmesi çok iyi olur. Daha yürekten oynar diye düşünüyorum. Soner içinde Nihat özdemir bonservisini alalım ama 1 sene daha sizde oynasın diye teklifte bulunmuş cavcava, ama kabul etmemiş.
biliyorum haberim var ve benim soner için hiç bir şüphem yok kendini 1 yıl daha geliştirmeye devam ederse zaten kesin fbmize alınacak
tolgazengin Tolga Gani Zengin Spiker: "Forma numaran 60, Tokatlı olduğun için mi?" Özgür Çek: "Hayır 6-0'ı hatırlattığı için." #YuvanaHosgeldinOzgurCek 11 dakika önce
quote:
tolgazengin Tolga Gani Zengin Spiker: "Forma numaran 60, Tokatlı olduğun için mi?" Özgür Çek: "Hayır 6-0'ı hatırlattığı için." #YuvanaHosgeldinOzgurCek 11 dakika önce
Bende tokatlı olduğu için giydiğini zannediyodum. Demekkı doğru olan buymuyş
quote:
iyi iyi en azından çakma sol bek oynatmayız zieglere bişey olursa
İyi oldu alternatif gerekiyordu. Sağda zaten Orhan var solda da alternatif Özgür Çek oldu..
çok iyi transfer hayırlısı olsun umarım uzun yıllar başarıyla bu formayı giyer
yanlız beyler küme düşersek hiç üzülmeyecem ileride,aykut hoca işi sağlama alıyor. Bu takım 1,5 beraber oynar ve olay olur...sonrası lige tutan olamaz bizi.
En Kötü olasılıkta Bunlar kalır: Volkan GG .. Serdar .. Bekir .. Özgür Mehmet .. Alper .. Emre(yiğit incedemir&murat ceylan) .. Caner Geçici, Alex artık .. Xxburası hala meşul(muhammed gibi birini almalıyız.)
quote: