Şimdi Ara

ÖZGÜR KİRAZCI SONY 'den ayrıldı !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
143
Cevap
0
Favori
7.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: geoxid

Az mail yağmuruna tutmadık adamı :) Türkiye de insanı bi tarafına bile takmayan firmalar, yöneticiler varken bu şekilde ilgi görmek güzeldi. Belki de bizimle ilgilenmese Türkçe yada ucuz oyun diye uğraşmasa şu anda aynı yerde olacaktı. Yolu, önü açık olsun. Türkiye de böyle yöneticilere ihtiyaç var.

Olsun baksana gider ayak yaptığı güzelliğe
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geralt the Witcher

quote:

Orijinalden alıntı: mıstıkv

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KRL11

quote:

Orijinalden alıntı: directX25

oyun piyasası aralın tekeline kalırsa BASARIM KORSANI

Bende valla..Tek biz değil tüm forum aynını yapar.

Korsana mazaret aramayın beyler lütfen.Özgür Kirazcının yüzü suyu hürmetinemi alıyordunuz orjinal oyunu,tabiki kendisinin Türk oyun sektörüne kazandırdıkları yadsınamaz,özlenecek bir kişilik ne olursa olsun. fakat oyun piyasasinin Aralın tekeline düştüğü yok aslan gibi spotcular var.

türkçe çıkmayacak oyuna aral dan 180 lira alıp destek vermem ben.bahaneyse bahane.çatır çatır alıyorduk sony bayilerinden.araya aral girerse korsana abanırım.orijinali desteklememdeki en önemli sebep özgür kirazcı ve sony nin oyuncu dostu politikasıydı.beni adam yerine koymayanı ben hiç koymam.

Bu kadar forumda takılıp gidip hala Araldan alıyorsan,o senin suçun zaten hocam..şimdi itiraf et bir süredir zaten jailbreak düşünüyordun buda bahane oldu.
    Özgür Kirazcının gidişi,Türkçe oyun vs. korsana mazaret olamaz.

nerenle okudun? sony oyunlarını kendi uygun fiyata satıyordu.tr dublajlı canavar gibi.şimdi bu oyunların satışına aral karışırsa sen uzaydanmı getirtecen bu oyunları.önce oku yazdıklarımı.bir süredir jb düşünen insanın forumda nasıl orijinali savunduğu için hakaretlere uğradığını gör.beni benden iyimi tanıyorsun .özgür kirazcı giderde ,oyunların dağıtımı arala verirlir ve tr oyun çıkmazsa 180 liraya oyun alıp oynamam.yada sen bana ısmarlarsın aaldan oyun.biz bandrollü oyun için yırtındık burada.aral bandrolü yapışırsa o oyunlara 180 liraya alırsın buda kopya için bahane olur.

Spot diyorum(spotun ne demek olduğunu biliyorsundur umarım),sen hala aral diyorsun.Topu topu 3 tane Türkçe oyun gördün,bundan önce Türkçe diye mi orjinal kullanıyordun ? Saçmalamayın . Spotta uygun fiyata oyun alınıyorken kimse Özgür Kirazcı gitti , ben orjinali bırakıyorum demesin.. Korsan oynamaya mazaret arıyormuş çoğu valla,iyi oldu buldular mazaretlerini :)

saygı deger arkadasım
    yorumlarını yapmadan once buradakı mesajları okumadıgını dusunmekteyım..(yoksa anlamadan yorum yaptıgınımı dusunmem gerek emın degılım...) muhtemelen yanılıyorum..
    herkes yanılabılır... (ornek. aynadakı goruntu)

• Türkçe gelmesi kesin olan oyunlar Cars 2 the game , infamous 2 , uncharted 3 . bakalım bundan başka oyun görebilcekmiyiz.

EA ve Activision 'dan Sanmıyorum Türkçe oyun için hamle yapıcaklarını Cevat yerli olmasa zaten EA 'dan Türkçe oyun cıkma ihtimali %100 de %0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 30 Mart 2011; 15:47:08 >
  • Haber dogrumu ?
  • bir elitistin kendi yazdığı saçmalıklara cevap vermeye değer bulunmayınca, onu mat ettim sanıp keni kendine zihinsel orgazm yaşamasını izlemek kadar eğlenceli şeyde yok.mesajlarım ortada baştan beri savunduğum durumu hala savunuyorum.sen nalyamıyorsan yapacak birşeyde yok.
  • Valla şakaysa bilmem ama eğer gerçekse birleşip Sony Japonyaya mail atalım çünkü Özgür kardeşimizin TR deki oyun dünyasına katkısı çok büyük
  • Devletın vergısınden falan sıkayet edenler demek kı memur falan olsa devlet az maas verıyor dıye rusvet alıp devletın malını CALICAK ve bunu kendınce haklı gorucek demektır.
    (Hanı eskıden orjınalcı tayfa derlerdı ya JB cılerın param yon soylemıne ""o zaman gıt ferarıyıde cal param yok dıye AYNI SEY"" DIYE . AYnı degerde ıste buda benım ıcın. demekkı maas az dıye calacaksınız ) :)
  • quote:

Mıstık kardeşim,orjinal oyunu emeğe saygıdan alırsın,bunun ikinci bir nedeni olamaz.Bandrollü oyuna her türlü karşıyım,yapımcısına para gitsin kafidir,%50 lerde vergi alan bir devlete,o oyundan para kazandırmam ben.Ayrıca spotculara kaçakcı demek ayıp,eğer kaçakcıysalar bile bu APTAL VERGİ ARSIZI KÜLTÜR BAKANLIĞININ ayıbıdır.
    Hem hala Türkçe oyun diyip laf kalabalığı yapmayınız,PS3'e 6 aydır TR dilinde oyunlar çıkmaya başladı ondan önce neden orjinal alınıyordu ? Tutarsız olmayın bazı konularda,lütfen.

dunya pek duragan degıl hersey degısmekte (bazılarımız harıc tabıı..)
    cooook bılınen bır tarıhı bılgı vereyım.. bır mılattan once vardır bır mılat ve mılattan sonrası (her ucu arasında bır takım degıskenler......
    neyse daha fazla senın yorumlarına katlanamıyacagım.....nedense sınırlendım...
    bak buradan sana son sozummm...Sen sonuna kadar HAKLISINNNNNN..
    hatta sen aşmışsın artık bırak burdakilerle zaman kaybetmeyı....

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Devletın vergısınden falan sıkayet edenler demek kı memur falan olsa devlet az maas verıyor dıye rusvet alıp devletın malını CALICAK ve bunu kendınce haklı gorucek demektır.
    (Hanı eskıden orjınalcı tayfa derlerdı ya JB cılerın param yon soylemıne ""o zaman gıt ferarıyıde cal param yok dıye AYNI SEY"" DIYE . AYnı degerde ıste buda benım ıcın. demekkı maas az dıye calacaksınız ) :)

"Devlet baba sen büyüksün,ben uzandım sen gel" kafası:)
    Rüşvetle aynı kefeye koymaksa en hafif tabirle...forumdan banlanmadan kullanılıcak tabir bulamadım:) Evet parası olan oynamayacak,ama parası var olandan katmerli vergi almaya çalışan devlete vergi verilmeyecek,daha basit anlatıyım mı,slaytla falan :)
  • Türkçe oyunlar ve bu oyunların bandrollü alınması için kendi çapımda didinmiş biri olarak sony nin yaptığı bu yanlış politikaya sinirlenip kopyacı olurum serzenişimi abartıp konuyu saptıran insanların şimdide hiç tanımadıkları insanlara çocuk muamelesi yapması kimin kaç yaşında olduğunun en büyük ispatıdır.hatta forumların gelmiş geçmiş en büyük sıvışma yöntemi karşındakiyle baş edemeyeceğini anlayınca yaş kaç .? çoluk çocuğa uyanda kabahat demesi kadar ucuz sıvışma yöntemi yoktur.kimseye mesajlarımla ağır abi takılıp yaşımı öğretme misyonum yok.yaşımdan şüphe edenler varsa yazmasın bende böyle boş demogojiyle uğraşmamış olurum.beyin masturbasyonunuzu başkaları üzerinde yapınız.malum herkesin yaşı tutmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 30 Mart 2011; 15:59:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erologuz

quote:

Mıstık kardeşim,orjinal oyunu emeğe saygıdan alırsın,bunun ikinci bir nedeni olamaz.Bandrollü oyuna her türlü karşıyım,yapımcısına para gitsin kafidir,%50 lerde vergi alan bir devlete,o oyundan para kazandırmam ben.Ayrıca spotculara kaçakcı demek ayıp,eğer kaçakcıysalar bile bu APTAL VERGİ ARSIZI KÜLTÜR BAKANLIĞININ ayıbıdır.
    Hem hala Türkçe oyun diyip laf kalabalığı yapmayınız,PS3'e 6 aydır TR dilinde oyunlar çıkmaya başladı ondan önce neden orjinal alınıyordu ? Tutarsız olmayın bazı konularda,lütfen.

dunya pek duragan degıl hersey degısmekte (bazılarımız harıc tabıı..)
    cooook bılınen bır tarıhı bılgı vereyım.. bır mılattan once vardır bır mılat ve mılattan sonrası (her ucu arasında bır takım degıskenler......
    neyse daha fazla senın yorumlarına katlanamıyacagım.....nedense sınırlendım...
    bak buradan sana son sozummm...Sen sonuna kadar HAKLISINNNNNN..
    hatta sen aşmışsın artık bırak burdakilerle zaman kaybetmeyı....

Kendini zaman kaybı olarak görmene üzüldüm,ama haklıyı görmende güzel tabi:) kendine bu kadar yüklenme bence.

• yazık olmuş.özgür beye yaptıkları için çok teşekkürler.umarım yerine gelecek insanlarda aynı duyarlılığı gösterirler.
  • quote:

Türkçe oyunlar ve bu oyunların bandrollü alınması için kendi çapımda didinmiş biri olarak sony nin yaptığı bu yanlış politikaya sinirlenip kopyacı olurum serzenişimi abartıp konuyu saptıran insanların şimdide hiç tanımadıkları insanlara çocuk muamelesi yapması kimin kaç yaşında olduğunun en büyük ispatıdır.hatta forumların gelmiş geçmiş en büyük sıvışma yöntemi karşındakiyle baş edemeyeceğini anlayınca yaş kaç .? çoluk çocuğa uyanda kabahat demesi kadar ucuz sıvışma yöntemi yoktur.kimseye mesajlarımla ağır abi takılıp yaşımı öğretme misyonum yok.yaşımdan şüphe edenler varsa yazmasın bende böyle boş demogojiyle uğraşmamış olurum.beyin masturbasyonunuzu başkaları üzerinde yapınız.malum herkesin yaşı tutmaz.

Evet oyun aldığımıza göre Sony Eğlence Ürünleri müdürünü biz secebiliriz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geralt the Witcher -- 30 Mart 2011; 16:04:24 >

• Yine necip fazıl kopyaları bastı burayı şu entel tipler heryerde ben burdayım mesajı verebiliyo KARDEŞIM İLK DEFA TÜRK OYUNCUSU ADAM YERİNE KONULMUŞ GÜZEL HABERLER ALMAYA BAŞLAMIŞKEN KİRLİ OYUNLARLA ADAMIN AYAGI KAYDIRILMIŞSA VE BUNDAN SONRA SONY BİZİ ADAM YERİNE KOYMIYACAKSA NE DİYE MİLLETLE PAPAZ OLAYIM ISTEYEN ORJ. KULLANIR İSTEYEN KOPYA ÇOKTA TIN
  • quote:

Devletın vergısınden falan sıkayet edenler demek kı memur falan olsa devlet az maas verıyor dıye rusvet alıp devletın malını CALICAK ve bunu kendınce haklı gorucek demektır.

Devletin vergisinden şikayet etmemek için tek neden var mı? Dünyanın en yüksek dolaylı vergi miktarı bizde, ülkede en fakir yüzde 5'lik kesimin vergi yükü maalesef en zengin yüzde 5'lik kesimin vergi yükünden iki kat fazla. Herşeye vergi ödüyoruz herşeye sadece vergi vermediğimiz oksijen kaldı sanırım. Zenginin ödemesi gereken vergiyi ben neden ödemek zorunda bırakılıp fakirleştiriliyorum. Neyse konu fazla uzayıp başlığın dışına çıkmasın türkçe oyuna destek verilmezse daha pahalıya bandrollü oyun almanın hiç ama hiç anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

Devletin vergisinden şikayet etmemek için tek neden var mı? Dünyanın en yüksek dolaylı vergi miktarı bizde, ülkede en fakir yüzde 5'lik kesimin vergi yükü maalesef en zengin yüzde 5'lik kesimin vergi yükünden iki kat fazla. Herşeye vergi ödüyoruz herşeye sadece vergi vermediğimiz oksijen kaldı sanırım. Zenginin ödemesi gereken vergiyi ben neden ödemek zorunda bırakılıp fakirleştiriliyorum. Neyse konu fazla uzayıp başlığın dışına çıkmasın türkçe oyuna destek verilmezse daha pahalıya bandrollü oyun almanın hiç ama hiç anlamı yok.

sayın arkadasım;
    Devletin vergisinden şikayet etmemek için tek neden var mı? yok elbette
    Dünyanın en yüksek dolaylı vergi miktarı bizde, haklısın bizde şikayetçiyiz (ama konumuz sıyaset degil)
    ülkede en fakir yüzde 5'lik kesimin vergi yükü maalesef en zengin yüzde 5'lik kesimin vergi yükünden iki kat fazla. (sosyal adeletsizlik var tabii.. ama bunu değiştirecek ne sony ne özgür bey konuyu senınde soyledıgın gıbı farklı yonlere aksettırmekteyız.)
    Herşeye vergi ödüyoruz herşeye sadece vergi vermediğimiz oksijen kaldı sanırım. Zenginin ödemesi gereken vergiyi ben neden ödemek zorunda bırakılıp fakirleştiriliyorum. burada sana katılmayabılırım vergı herkes tarafından adil sekilde verilmelidir.
    Neyse konu fazla uzayıp başlığın dışına çıkmasın türkçe oyuna destek verilmezse daha pahalıya bandrollü oyun almanın hiç ama hiç anlamı yok. yıne haklısın

• iyiler hep erken mi gitmek zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: tepeb

quote:

Bir konuda kiyas yapabilmek icin en az iki sey olmasi gerekir.
    Siz tek turkiyeyi biliyor devamli turkiyeden sikayet ediyorsunuz.
    Ben kaldirim vergisi yillik 550 euor para oduyorum biliyor musun ?
    Aylik elektirik ve suya 150 euro yaz kis para odeniyor.
    Yol, hastane su bu beles deniyor TR de ben anlamiyorum neresi bu avrupanin beles bolgesi.
    50 Kilometrelik mesafe bile trenle gidis gelis 35 euor.
    Sayyi mi daha .
    Bi oyunla bitmiyor bu isler. Bizim ulke cennettir,. Bakin almanlar vs ler hic ulkemizden cikiyorlar mi .

• Konu saçmasapan siyasete döndü ama @Kasatka haklı. Bende bir kaç kez yurtdışına çıktım uzman sayılmam, ama TR'den şikayetçi olanları anlamıyorum. Pire için yorgan yakmayın bu konuda uzatmaya gerek yok. Çünkü kimse kimseyi ikna edemez siyaset veya bu tarz konularda konuşurken.

Konu Özgür Kirazcı, PS, Türkçe oyunlar. Bundan devam edelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arielortega77 -- 30 Mart 2011; 16:47:20 >
  • Büyük yada yada küçük şirket olsun herzaman çalışan isimler değişebilir hatta yeri gelir patron satar yani o bile değişir bunlar normal şeyler. Özgür Kirazcı belki Sony içindeki bazı şeylerden rahatsızdı belkide yeni gideceği şirket daha iyi imkanlar sundu falan filan.

Bundan sonrası için ise;

Özgür Kirazcının yerine gelecek kişinin tutumu çok önemli eğer yeni gelen kişide ülkemizdeki oyun pazarı açısından Özgür Kirazcı gibi çalışmalar yaparsa hatta daha fazlasını yaparsa sorun olmaz ama tutupta eski izlenen politikaya geri dönerse o zaman Sony bu ülkedeki orijinal kitlesini tamamen kaybeder.

Bandrollu oyunu alanlar zaten Türkçe dil desteği ve uygun fiyat verilmesi sonucu tercihini bu yönde kullanıyordu ama bunlardan sadece birinin gitmesi bile işleri terse çevirir. Türkçe dil desteği var ama oyunun fiyatı 150-180 TL arası olursa çoğunluk umursamaz bile Türkçe dili ya spot piyasasından alır yada çakar cfw ile beleşe oynar. Fiyatlar uygun ama Türkçe dil desteği kalktı yine kimsenin umurunda olmaz yine spot yada cfw tercih edilir.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.