bana ne özgür kirazcıdan adam çalıştığı süreçte sadece işini yapıyordu artı iyi bir profesyonel işinide iyi yapıyordu severek bu durum onun kazancı ben bu işden ülke ve birey olarak nasıl ve ne kadar faydalanıyorum ona bakarım
arkadaşlar ben dün itibarıyla crysis2 yide aldım oynamaya başladım oyun süper MW nin daha teknolojık türkçe halini düşünün oynanabilirlik süper
sizlere nacizana tavsiyem artık oyun konusunda ingilizce dahi bilseniz en güzel oyunu dahi türkçe değilse almamanız yönünde yapsın dümbelekler türkçeyi türkiyede müthiş bir oyun potansiyeli var
ben kendi şahsıma artık hiç bir yabancı dildeki oyunu almıyacağım türkçe yapılmış her oyuna desteğim sürecek beğenmesem dahi oyundaki konuşmalar süper
adam inbeyi vurdum diyor çok hoşuma gitti
BSC editörlerinden biri gecsin Özgür Kirazcinin yerine. Özgür Kirazciya yeni isinde basarilar dilerim.
Sony Eurasia'nın oyun departmanının başındaki başarılı isim Özgür Kirazcı'nın bugün istifa ettiği bilgisi geldi. Uzun bir süredir Sony Eurasia'da Grup Ürün Müdürlüğü görevini başarı ile sürdüren Kirazcı kendisini en çok Türkiye'ye gelen PlayStation 3'ün oyunlarında Türk oyuncular için yaptığı kolaylıklar ve yenilikler sayesinde duyurmuştu.
Türk oyun camiasına büyük katkıda bulunan Kirazcı'nın gerçekleştirdiği büyük başarılardan sonuncusu PlayStation 3 oyuncularının da takdirini toplayan Killzone 3'ü Türkçeleştirme çalışmasıydı. Bunun yanında Kirazcı'nın katkılarıyla Uncharted 3 ve inFamous 2'de Türkçe olarak raflarımızda bulunacak.
İşte Özgür Kirazcı'nın kendi ağzından ayrılığını açıklayan e-postası:
3 yıl 4 aydır Sony Eurasia’da yürütmekte olduğum görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Bu dönem içerisinde göstermiş olduğunuz destek ve yardımlardan dolayı teşekkür ederim. Dostluğumuzun bundan sonra farklı platformlarda farklı işlerle devam etmesi dileğiyle...
İstifa eden Özgür Kirazcı'nın yerine Sony Eurasia'nın yeni Grup Ürün Müdürü'nün Murat Gebeceli olacağı da belirtildi.
ben özgür bey'e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederim...şansı açık olsun...
Konuyla alakasi olmayan ve sahsi tartisma iceren butun mesajlar silinmistir.
Bu tutumunuzun devam etmesi durumunda gerekli uyarilar (cezalar) verilecektir.
Saygilarimla
Murat Bey inşallah gereken ilgiyi gösterir biz Türk oyuncularına
Konuyla ilgili mesaj. Müdürün erkek olmasina cok sevindim. Iyiki kadin müdür degildi.
Yeni müdür,makine mühendisiymiş,bu iyi bir şey.Mühendisler genellikle oyun dünyası ile ilgili insanlardır,buna sevindim.
şimdi ne iş yapacakmış özgür kirazcı ?
Yeni müdürümüz
Sony Alpha Nex Cybershot ürün müdürü idi. Şuan Eğlence ürünleri müdürü oldu.
Buradan kendisine başarılar diliyoruz. Umarım oyunlarla arası vardır ve Playstation'ı yerelleştirme çalışmalarını zevkle yapar.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: antking
iyiler hep erken mi gitmek zorunda
bide gelenin gideni aratması gibi bir olay da var
Özgür Kirazcı 'ya sonsuz teşekkürler bize ps3 te Türkçe oyun zevkini yaşattı fiyatları uygun sınırlara çekti Gerçekten Çok teşekkür ederim.Başarılarının devamınıdilerim
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Yeni müdürümüz
Sony Alpha Nex Cybershot ürün müdürü idi. Şuan Eğlence ürünleri müdürü oldu.
Buradan kendisine başarılar diliyoruz. Umarım oyunlarla arası vardır ve Playstation'ı yerelleştirme çalışmalarını zevkle yapar.
Bu adamı biraz tanıyorum kendi bölümünde çok başarılıdır ve yaptığı işler ile şirkette herkes kendisini takdir eder. Özgür Kirazcı dan da daha iyi işler yapabilir daha fazla Türkçe oyunlar görmeye hazır olun diyorum.
ağzından bal damlıyor hadi baklaım inşallah
Merhaba arkadaşlar.
Yeni Playstation Ürün Müdürü Murat Gebeceli ile az önce tanışma fırsatım oldu.
Şuan sadece sizlere Murat Gebeceli'nin birkaç sözünü aktarabilirim.
'' Donanım Haber ile fotoğraf makinası kategorisinde iken yakın temas halindeydik. Zaten sizler gibi hardcore gamer'lar ile olan bilgi alışverişimizi max. seviyede tutmaya ve bilgi paylaşımı yapmaya özen göstereceğiz. Bu konuda bir tereddütünüz olmasın lütfen. ''
Birkaç hafta sonra kendisiyle röpörtaj da yapacağız.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Güzel güzel. Gelsin turkce oyunlar
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch Merhaba arkadaşlar.
Yeni Playstation Ürün Müdürü Murat Gebeceli ile az önce tanışma fırsatım oldu.
Şuan sadece sizlere Murat Gebeceli'nin birkaç sözünü aktarabilirim.
'' Donanım Haber ile fotoğraf makinası kategorisinde iken yakın temas halindeydik. Zaten sizler gibi hardcore gamer'lar ile olan bilgi alışverişimizi max. seviyede tutmaya ve bilgi paylaşımı yapmaya özen göstereceğiz. Bu konuda bir tereddütünüz olmasın lütfen. ''
Birkaç hafta sonra kendisiyle röpörtaj da yapacağız.
Süper bir haber... Teşekkürler... TÜRKÇE oyuna devam...
quote:
Orijinalden alıntı: olizvel
quote:
Orijinalden alıntı: antking
iyiler hep erken mi gitmek zorunda
bide gelenin gideni aratması gibi bir olay da var
herşeyde bir hayırda vardır
GoldPunch verdiğin iyi haberler için teşekkürler :)