< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnzcnkrdnz -- 12 Temmuz 2024; 18:58:51 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Erdoğan, Amerika’ya uçak konvoyuyla gitmiş (2. sayfa)
-
-
Ülkemizin itibarı bunu gerektirdiği için bu şekilde gidildi. Kudurun
-
KKnin adaylık dayatması lüksü > dünyada kalan bütün lüksler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz aliskinsiz şov yapmaya kibrisa giderkende ucaklari havalandirmistiniz
Ne oldu ozamanda onemli meselemi konusucaktiniz
Sana soru yazlik kulliyede ne gibi önemli mesele konusulabilir he
Olm senin cebinden cikmayabilir şimşek tasaruf tasaruf siye milletin cebindeki 1 kurusa bile vergi getirmis halen daha ne konusuyorsun
Daha kaldigi otelin gunluk masrafini konusmadik hani imamoglu kayaga gitmisti ya 1 sene dilinisden dusurmediniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Temmuz 2024; 19:20:33 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Şov ile ne alakası var bunu Cumhurbaşkanı kim olursa olsun böyle olmalı diyorum bunu anlayamıyor musun ? Kazara KK bile olsaydı Cumhurbaşkanı bu prosedür uygulanmalı her türlü riske karşı bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. Koruması olacak tabi 2-3 uçakla gidebilirler. Bu ülke merak etme 2 uçak ile batmaz.
İmamoğlu isterse kayakta yatsın banane. Orada mesele DEPREM OLMUŞTU YA HANİ ! İNSANLAR ÖLMÜŞTÜ VE HATTA HALEN DAHA ENKAZ ALTINDA İNSANLAR VARKEN. İmamoğlunun oraya depremzedeleri ziyaret diye gelip oradan tatile gitmesiysi eleştirilen yoksa kime ne ne tatili yaparsa yapsın çokta umrunda insanların. Ve bu eleştirilince verdiği cevap bana tatil yakışıyordu ne alaka ise...
Not: Son olarak yazlık kulliye de neymiş :D Körlemesine muhaliflerin uydurduğu bir şey bunlar. Orası Marmaris Okluk DEVLET KONUK EVİ . Siz bilmezsiniz hiç iktidar olmadığınız için devletler arası görüşmelerde veya üst düzey toplantılarda misafirler gelir başka ülkelerden ve bunları ağırlamak için veya yeri geldiğinde Cumhurbaşkanıda orada kalabilir korunaklı ve güzel bir yerdir orası ve Erdoğan'ın şahsi malı değil orası DEVLETİN !
Resmi olarak adıda şu. Saray maray bıkmadınız şu sığ muhaliflikten. Kazara iktidar olursa CHP gider apartman dairesinde oturur Cumhurbaşkanı ve Gelen misafirlere memleketlerine köye götürürler.
Not2: Keşke azcık ama Azcık Atatürk'ü örnek alabilseniz. Devlet itibarı nedir nasıl taviz verilmez ondan görebilseniz. Ama nerdeee. Atatürk zamanında Devletler arası görüşmeler adlarına balolar yemekler hep Sarayda verilirmiştir. Atatürk'ün giyimi kuşamı her şeyi özeldir ülkeyi temsil ettiği için. Bu Atatürk'ün lüxs veya şatafat sevmesinden mi yoksa Türk Milletinin devletinin itibarı için mi anlayamazsınız siz tabi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 12 Temmuz 2024; 20:36:28 >
-
Belli belli o yuzden Enflasyon herkesin icinden gecti
Allahtan bu kafayla devam ediyorsunuz kendi bildiginizi okudugunuz icin ekonomide geriye gidiyor
En cok buna seviniyorum :D
Sende utanma yok nedesek boş
Tuzun kuru anladik
Insanlari cok umursadiginiz ortada harcamlarinizdan belli oluyor.
Yazini kalinlastirman buyuk buyuk yazman seni daha hakli yapmiyor kardes birkes onda anlasalim.
Varmi sizin gibi baska boyle gelen
Olm alt tarafi Abd ye gidiyorsunuz suriyeye afganistana degil
;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Temmuz 2024; 4:26:54 >
araplarda kaç uçakla geliyor bavullarını sayma imkanı yok saraylarda yaşayanlar sonunda ülkelerini batırırlar
-
Boş popülist söylemden başka bir şey değil yaptığınız... Yarın öbürgün iktidar hangi parti olursa olsun benzeri olacak bunu sizde bal gibi biliyorsunuz ama sığ muhalif tartışmalardan bıkmıyorsunuz.
Bana CHP genel başkanının arabası ne söylermisin ? Erdoğan'a laf ederler ama Audi A8 long özel seri var onda da. Her yere giderken ez 3-5 araç korumasıda olur. İmamoğlunun makam arabası ne ! Veya kaç koruma ile geziyorlar haberin var mı ? Veya Mitinglere neden özel uçakla gidiyorlar gitseler ya halkın içinde tarifeli uçak ile ?
İmamoğlu Milli maça bile özel uçak tutup gidiyor kim ne diyor ? Berberini bile götürmüş milli maça. Veya kendi PR'ı için Özel uçak tutup 80-90 kişiyi İtalya'da yediriyor içiriyor ses etmiyorsunuz. Yarın iktidar olursa kazara bunlardan vaz mı geçecek CHP yönetimi sanıuyorsunuz ?
Not: Atatürk Havalimanı olayı ve ABD gitme ne alaka ne için kim gitti ABD'ye ? İmamoğlunun tatilini böyle mi savunuyorsun. Komik duruma düşürme kendini lütfen. Yanlış işte deyip geç o dönemde İmamoğlunun ateşini söndüren olayların başında gelir deprem sonrası tatile gitmesi kendi partisi ve tabanı bile eleştirmiştir savunmaya çalışmazsın heralde.
-
Aynen aynen kardes yapay zeka bile daha yaratici senden devam et
Ne yazdigin cok onemli degil klasik egitimsiz bir insan ne yaziyorsa onu yazmisin
Acaba bu yazi icin kac kisiden fikir aldin kendi yorumlarinda oldugunu sanmiyorum
Kusura bakma cok uzatmicam karsimda sorgulamayan bi insan var
Anliyorum hayatinda bir sehir bile degistirmemisin kendi kabugunun icinde yasiyorsun yazik sana
Senin gibiler yuzunden insanlar yurt disina kaciyor
Sende oturdugun 2 gozlu evinden algina devam et ama sunu bilki insanlar senden bikti artik kimsede yorum yapmiyor yazdiklarini umursayan 2 veya 3 kisidir
Halen kendini hakli sanman o kadar önemli degil
Siz akpliler boylesiniz mutlak biat edersiniz is isten gecince bagirirsiniz cok gec olur
Merhaba ben Ozkan bot bugun size nasil algi uretebilirim
Erdogan ne yapiyorsa haklidir. O bir dünya LIDERI
Yaptigi herseyde bi mantik var sonucta lider
User: Peki ya yaniliyorsan ?
Ozkan bot
Olaylari carpitmayalim lutfen siz muhalifler sorguladiginiz icin kazanamiyorsunuz bakin biat etseniz ülke ne güzel olucak
Adeta bahar gelicek cicekler bocekler etrafta ahenkle dolacak
Karsimayin devlet adamlarinin isine
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Temmuz 2024; 4:29:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Eee siz tasarruf yapın ki ben şatafat içinde geziyim.
-
Bak senin olaylara siyasi nefret ve körlükle baktığın şurdan belli benim ağzımdan ne AKP çıktı ne Erdoğan çıktı. Ben MAKAM DİYORUM. TEMSİL diyorum koltukta oturan en sevmediğim kişide olsa ÜLKEYİ TEMSİL EDER DİYORUM.
Ama sen eviriyon çeviriyon amaa abi AKP ama abi Erdoğan diye bakıyorsun.
-
-
Bir şey yazacaksan yeni mesaj olarak yaz lütfen eski mesajlarını sürekli değiştirip durma... Tüm mesajlarını baştan yazıyorsun olmaz ki böyle. Alakasız yerlere gidiyor böyle yapınca sen. Haksız olduğun yerleri silip silip değiştirince haklı duruma geçmeyecen...
Not: Halktan o kadar kopuksunuz ki aynen böyle devam edin. Uçak diyerek koruma diyerek Erdoğan'ın aracı diyerek çok güzel mühalifçilik oynarsınız.
Not2: Bu arada CHP bile bu mantığı bıraktı artık farkındaysanız bunun halkta bir karşılığı olmadığını anladılar Saray edebiyatı yapmıyorlar son 4-5 aydır. Bir arada İYİ partide olan eski AKP'li isimler böyle şeyler söylüyor.
-
Yazıyı baştan yazdığımı ispatlasana ? Olayları çarpıtma ustası
Yazim hatalarini düzellettim sadece
Halktan kopuk olan sizsiniz aynaya bakmaktan ne zaman vazgeçiceksin herşeyde bi ironi yapıyorsun ya
Kendi yaptığınız şeyleri yazma ne soyluyorsan senin tuttugun parti yapiyor
Herşey pahalılaşmış dün aldığın ürün 5 tl iken ertesi gün 50 tl oluyor 50 tl ... 10 felanda değil
Her gun yeni vergi cikiyor ve katlanarak artiyor
Sen anlamzsin tabi tuzun kuru sorgulamada aymen devam ke
Türkiyede yasadiginada inanmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Temmuz 2024; 5:45:38 >
Enflasyonun yüksek olduğu ve ülkenin ekonomik olarak zorlandığı bugünlerde 5 uçak kullananlar istifa etmeli. Erdoğan istifa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 13 Temmuz 2024; 10:34:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X