Şimdi Ara

Özgür ve hür irade he? Çok komik!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmeliyimki kimsenin düşüncesine saygısızlık etmek istemem. Kimse kimseyi beğenmek ve sevmek zorunda değildir. Ben ne hükümet yanlısıyım ne karşıtıyım. Ülke için çalışanın hakkını teslim eder yeri geldiğinde över yeri geldiğinde yererim. Ancak aşağıda okuyacağınız bölümde özgür düşüncenin hakim olmadığını göreceksiniz. Habere ister gülün, ister inanın ama gün gelecek bu zihniyetlerin amacının ne olduğunu anlayacaksınız (din temelli toplum oluşturmayı engellemek). Bu düşüncede olanlarınız varsa bilemem lakin bu düşünce yapısına sahip olmayıp kandırılan ve zorla götürülen insanlarda yok mu? İşte sözüm onlara...

Geçenlerde yürüyüşe katılacak sivil toplum örgütlerinin listesi yayınlanmıştı o listeden haberdar olanlar varsa burada yayınlayabilirlerse sevinirim...

Üniversitede 14 Nisan listesi
    10 Nisan 2007 Salı 08:15
    Üniversiteler, cumhurbaşkanlığı seçimini etkilemek amacıyla Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Ankara Tandoğan Meydanı'nda 14 Nisan günü yapılacak 'Cumhuriyet'e sahip çıkma mitingi'ne yüksek katılım sağlamak için her türlü yönteme başvuruyor.

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nun söz konusu mitinge öğrencileri götürmek için sınavları ertelemesi, Çukurova ve Yıldız Teknik üniversitelerinin ise otobüs kaldırmak istemesinin ardından şimdi de Bursa Uludağ Üniversitesi, mitinge öğretim üyelerini götürmek için harekete geçti.

Edinilen bilgiye göre, rektörlük tarafından hazırlanan ve öğretim üyelerinin isimlerinin bulunduğu liste, 30 fakültenin bölüm başkanlıklarının yanı sıra yüksekokul müdürlüklerine gönderildi. Listelerde, mitinge kimlerin katılıp katılmayacağı imza karşılığında bir bir tespit ediliyor.

Hazırlanan listeler daha sonra rektörlüğe ulaştırılıyor. Rektörlüğün, katılımın çok olmasını sağlamak amacıyla akademik kadrodaki öğretim üyeleri ve eşlerinin yanı sıra üniversitede görevli memurları da eyleme çağırdığı öğrenildi. İsminin açıklanmasını istemeyen öğretim üyeleri, bazı arkadaşlarının eşleriyle birlikte katılmaları yönünde zorlandığını söyledi.

Öğretim üyeleri, özellikle uzun süredir akademik kadro bekleyen birçok öğretim görevlisi ve asistanın söz konusu mitinge katılmak zorunda olduklarını aktardı. Rektör Mustafa Yurtkuran ise iddialarla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İnternethaber.

Allah (c.c.) selamet versin...

Düzeltme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thmz -- 10 Nisan 2007; 11:11:47 >

• hortumu kesilen herkes yürüyüşde olacak listeye gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.